Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1881 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 12 March 2007 - 08:35 PM

Цитат

След като е предписан - как така ще се сменя. Просто го написах, за да уточня, че не е някакво нищо и никакво лекарство.

Не антибиотика!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1882 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 March 2007 - 08:59 PM

Лекаря де, лекаря сменете, освен ако не сте сигурни в него. Сара много пъти е имала разтройство, не са й давали нито веднъж антибиотик. Все сме минавали с лека диета и оризова вода, но антибиотик, и то на бебешок си е наистина нож с две остриета. Не ми се струва толкова сериозно състоянието му, че антибиотик... Но все пак ако лекаря е добър, той знае най-добре
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1883 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 March 2007 - 11:02 PM

лекаря ни е наи добрия в града вси4ки хора които се занимават сериозно с ку4ета го препора4ват о6те пове4е 4е тои самия гледа много кокери но по важното е 4е Ар4и се оправи и то се далжи на двете хап4енца предполага се 4е е понастинал вапреки 4е тук е топло но в преди6ния му дом савсем не бе6е така но бебо е добре и аз сам ве4е спокоина r) w)

#1884 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 March 2007 - 11:04 PM

В крайна сметка това е най-важното d)
User's Signature

#1885 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 06:28 AM

Така е!!!Извинявам се ако съм прекалила в изказването си и съм обидила някого worthy !Важен е Арчи, angelpik ни.Нацелувай го Мира! И от Рудито .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1886 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2007 - 09:05 AM

Той сигурно знае какво прави. Моето куче като беше бебе на 2 месеца получи подобно разстройство с повръщане, оказа се вирусно и след доста мъки накрая се оправихме точно с антибиотик.

#1887 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 02:16 PM

Рудо никого не си обидила а и някои вет си заслужават подобни изказвания за6тото има доста некомпетентни които гледат само да ти вземат пари4ките и не ги е грижа за животинките целувки и гу6ки на вси4ки от нас r) w)

#1888 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 07:12 PM

Цитат

Рудо никого не си обидила а и някои вет си заслужават подобни изказвания за6тото има доста некомпетентни които гледат само да ти вземат пари4ките и не ги е грижа за животинките.

Благодаря за разбирането.Днес Рудито пак си беше вършал както той си знае.Но при свършен факт от НЕ файда няма!Почистих си ,измих си потискайки яда си ,тананиках си на ум и...това е!Много ме е яд ,че не дава да го гушкам.Посегна ли да го прегърна започва едно близане,едно смукане на косата ми, едно драскане с лапички...А аз искам просто кротко да се гушнем wink !Не помня дали ви казах,че преди съм имала друго приятелче,"плачеща" булонка ,момиченце.Казваше се Ирка.Беше невероятно търпеливо и любвеобвилно същество.Бяхме заедно 11 години.Та с нея сме се гушкали с цели часове и това ми липсва.Почина от пиометра на 3.10 2002.И понеже беше много търпелива,с нищо не показа че страд,а аз се усетих късно и още не мога да си простя,че не бях по-наблюдателна.Казаха,че е от това,че не е раждала.След като не съм искала да я заплождам е трябвало да я кастрирам,но аз не знаех.Проявих се като пълен профан.Седем дни ходехме с колата с баща ми на вет в Шумен като луди.Каза ми,че е късно за операция,но аз го молех да направи и невъзможното.Постара се човека,но...уви!Милата ми ,благодарна,добра и сладка душица!Знам ,че е в рая,защото беше истинско angelpik !Винаги ще ми липсва!Всички,които имате женски кучета решете дали ще ги заплождате или кастрирате,за да не си създавате тревоги.За това реших този път да бъде мъжко...ама то много мъжко,бе (love) !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1889 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2007 - 08:14 PM

Рудо и Ар4и е са6тия но според мен е нормално това поведение поне за сега ми се струва така де l) 4е са малки на6ите бебета и не са свикнали да се гу6кат кроти4ко в нас аз Ар4и го укротявам като го взема в мен и запо4на да му правя масаж4е по вратлето и граб4ето и му пея(горкото на каква мака е подложено l) oleeee )или му говоря но и за моята коса няма по6тада явно смята 4е е прекалено далга и трябва да се поскаси l) днес даже парвата беля е факт маи не харесва разцветката на тапетите и е изгризал едно солидно пар4е от тях но като искаме ку4енца 6те си ги тарпим l) това си повтарям непрекаснато за да се успокоя незнам докога 6те помага (love) l) гу6ки на Рудито w)

#1890 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 March 2007 - 11:05 PM

Е, с бебета е така. Едно ще ви харесва, друго не... но след няколко години с умиление ще си спомняте тези неща, и ще ви е мъчно,ч е вече не ги правят. Затова си ги гледайте и гушкайте сега, че утре може да е късно.

Сара затова е кастрирана. Аз като казвам, че е по-здравословно, значи все пак има защо....
User's Signature

#1891 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 04:24 PM

Ira погледни си личните r)

#1892 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2007 - 11:34 PM

Някой да има инфо за това http://www.drstefano...roducts_id=1269

#1893 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 06:30 AM

Ако този спрей има ефекта,за който е рекламиран...пей, душа!!!Явно никой още не може да каже,защото нямат още отзиви.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1894 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 09:06 AM

Аз при нас вече мяркам 3 кокерчета w) w) w) Чарли - черен кокер , и 2 кафяви , от които единия познавам , защото ми е от входа , но все му забравям името angelpik angelpik angelpik angelpik
Как са вашите сладури - радват ли се на хубавото време?
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#1895 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 09:27 AM

Цитат

Някой да има инфо за това http://www.drstefano...roducts_id=1269

Това изглежда добре, но нещо се съмнявам да е истина., съдейки по Роки, който не се стряска от нищо и си гризка каквото му падне w) ....... Ако някой има наблюдение да пише....някой който го е пробвал най-добре ще каже.

Иначе кучовците много се радват на това време, а и тепърва ще става прекрасно за разходки и игри навън. bgflag

#1896 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 09:29 AM

Това би трябвало да е на принципа на горчивите спрейове.Чувала съм различни мнения - при някои има ефект ,при други не.Нещо като опитите да се мажат мебелите с люта чушка- някои кучета се отвращават,на други им харесва. bl) Явно си зависи от кучето и от вкусовите му предпочитания b) b)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1897 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 10:16 AM

Роки обича да си похапва люта чушка. Понеже много обича да си открадва тайничко нещо от масата, веднъж нарочно го оставих да вземе една много много люта чушка та да се научи вече да не взима нещо, което не му е позволено.....обаче bl) за моя изненада така сладко си я изяде че искаше още oleeee ей това куче е страхотно, не спира да ме изненадва. Та за това и аз като Ira ще кажа може би си зависи от кучето d)

#1898 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 02:51 PM

Има спрейове, които са с отблъскваща за кучетата миризма. Удобни за двор градина и за дома. Не знам как и дали биха свършили работа при вас.
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1899 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 07:56 PM

Ами стига да не ми е гадно на мен и другите хора у дома,защо не.Само да има ефект поне за изгризване на обзавеждането да не ми се налага да НЕ-кам.
Днес боцнаха третата ,последна ваксина на Рудолфчо.Вет ми каза,че съм можела още на десетия ден след втората да го извеждам,защото за най-тежките и опасни инфекциозни болести е първата и втората ваксина,а те вече са подготвили организма му да се справя с тях на...доста %(не се сещам,че много информация погълнах днес).Както и да е!Важното е ,че вече може да се шматкаме поне около блока.За сега.Преди три седмици старият нагръдник от Ирка му ставаше,но днес като се опитах да му го сложа останах мооога разочарована - не можах да го закопчея.
Вет каза,че върви едър за породата oleeee !Вече е 8 кг.Не е дебел ,но е дълъг и височък, при холката е 33см,а дължината на тялото е 42см-доколкото можах да измеря при това мърдане.А още няма 4 месеца(на 22 ще ги навърши)Паднал му е още един млечен зъб от горните предни резци.Малко забавя смяната им и затова ще пие добавка калци-делис от Вирбак и артростабил (пукат му ставичките).Вет каза,че е от бързото израстване.Ама наистина много бързо порасна.Дано да расте по-бавно,че до седем месеца ще стане като слон!Иначе е здрав и...бесен dribble !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1900 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2007 - 08:06 PM

Как са другите бебоци от форума?Арчи,Робърт,Роки,Роно,най-дребничката и сладка принцеска (принц Чарлз спаниел ли беше)?Какво стана с операцията на Саричка?
Поздрави на всички!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »