Кокер спаньол
Публикувано: 26 April 2007 - 10:56 AM
Арчи, къде сте! Какво стана с вас?
Робърт подстригахте ли го?
Публикувано: 26 April 2007 - 11:58 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 April 2007 - 10:51 AM
Цитат
Относно хапчета - абсолютно, твърдо и категорично НЕ! Никакви, ама никакви хапчета да не си й дала на Авичка. Прибери я вътре в къщата, сложи й памперс за да не цапа. АКо не искаш да я заплождаш и не искаш да се разгонва по-добре помисли за кастрация, но не и за хапчета, те водят до ужасни болести.
Иначе е нормално да не си изяжда всичко, сега не й е до ядене а до едни други неща, хормоните й говорят, затова позабравя малко апетита. Нормално е.
DObre. Ostavqme hapchetata.
No ne iskam da q kastriram, zashtoto iskame bebeta. Prosto sega e rano.
A koga ste se razgoni pak?
Izvinqvam se za kirilicata.
Публикувано: 27 April 2007 - 12:34 PM
Ще се разгони след около 6 месеца пак. Но ако това й е първо разгонване не е хубаво да я заплождате на второ. Трябва да стане поне на третото.
И пак ти казвам лоша идея е да я заплождате.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 April 2007 - 02:13 PM
Публикувано: 27 April 2007 - 05:00 PM
Ирина,бебето е супер!Нормално е да спи повече той е още много малък.Постепенно времето, в което спи ще намалее и ще се увеличи времето,в което ще играе и ще прави пакости super best .За цапането и вестиците - въоръжи се с много търпение.Понякога може да не стигне навреме върху вестника.Не го съди строго -той е бебе и дори и да иска да стиска,за да ти угоди ,физически ще му е невъзможно в началото.Въпреки,че е малък още от сега можеш ясно да му покажеш кое е позволено и кое не.Аз съм привърженик на идеята,че обучението трябва да започне още от първия ден в новия дом.Разбира се не очаквай мигновени резултати въпреки, че кокерчетата са много схватливи и умни.Под формата на игра и забавления можеш да го научиш на много неща,пък и за двама ви ще е много приятно гарантирам ти.Пожелавам ти безкрайни приятни преживявания с малкия!Снимай го много докато е малък -толкова бързо растат....
Карли,ще пусна при първа възможност.За съжаление докато Голди беше малка все още не бях си взела цифров апарат и повечето и снимки от тогава са на хартия.Но ще намеря някоя,специално за теб. wink Хайде утре да се видим на поляната!Как върви четенето и обучението на Лейди?
Публикувано: 27 April 2007 - 11:35 PM
Прикачени файлове
-
DSCN0311.JPG (59.43K)
Брой сваляния: 28
Публикувано: 27 April 2007 - 11:36 PM
Прикачени файлове
-
DSCN0318.JPG (67.18K)
Брой сваляния: 23
Публикувано: 27 April 2007 - 11:40 PM
Прикачени файлове
-
P1020170.JPG (45.01K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 28 April 2007 - 12:24 AM
Наистина й е любимо да дъвче пръчки.Особено след като съм хвърляла въпросната пръчка няколко пъти накрая Голди решава,че повече няма да ми я носи,взема си заслужения трофей и ляга да го гризка сладко сладко.Аз пък все се притеснявам да не и стане нещо на стомаха от това защото гълта парченцата.Не можем да се разберем -тя ги иска аз не давам.... bash
Ето на тук пак е помъкнала една: b)
Прикачени файлове
-
DSC02240.JPG (54.59K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 28 April 2007 - 08:59 AM
Публикувано: 28 April 2007 - 03:55 PM
А я виж тази смешна снимка от днес.След разходка до Почивка и обратно се размазахме на поляната.Голди обаче е недоволна,че имам друг любимец освен нея и облайва Рой докато той се гушка и въобще не му пука. b) b)
Прикачени файлове
-
P1020174.JPG (71.4K)
Брой сваляния: 26
Публикувано: 28 April 2007 - 04:00 PM
Защитих самотната, защото споровете ви са излишни, а начина, по който се обръщате един към друг ми е адски неприятен. Всичките тия нападки, изблици на емотиконки и прочее са излишни, когато човек може да изведе тезата си като възпитано същество - с думи. Затова уважавам Биляна.
Исках и да ви се похваля, че днес водихме Ава на една река близо до Стамболийски. Забелязахме, че много обича водата, върти се непрекъснато около баща ми, докато полива райграса (: Голямо плацикане падна. Накрая не искаше да си ходи. Трябваше три пъти да се качваме в колата, за да я убедим, че тръгваме и да излезе на брега.
Но нямаше как да взема фотоапарт да я снимам. Много ме хвана яд, че забравих да заредя батерията. Беше адски сладка. В понеделник пак ще отидем, този път за повече време и ще си направим един хубав пикник.
ПС: Все пак, за частично ваше успокоение, надали ще заплождаме Ава всяка година. Исках да има просто едно или две поколения, преди да я кастрираме.
Публикувано: 28 April 2007 - 04:14 PM