Кокер спаньол
Публикувано: 24 October 2007 - 06:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 24 October 2007 - 08:06 PM
Публикувано: 24 October 2007 - 10:30 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 24 October 2007 - 10:39 PM
А относно коша, ние си решихме проблема като взехме кох, с по-малки размери и с педалче. Така няма как да си бърка в него.
Публикувано: 24 October 2007 - 11:17 PM
Жълти дъждобрани... есенни моряци.. на Айк красотите... нямам думи :) Всичките са много сладички :wub: Живи и здрави да са ни всички любимци :)
Колкото до пишкането и Киара още пишка почти навсякъде.. и малко се отчайвам.. Като я занеса в банята винаги си пишка там.. от няколко дни и сама се сеща просто скача и отива право там независимо дали си играе или спи или яде.. (което ме обнадеждава де;) ) Само дето нямаме решение на проблема "мокра баня", ако й е мокро на лапичките просто няма сила дето да я накара да свърши каквато и да е работа там..
Любка.. лакома била.. няма нелаком кокер :) Това им е в природата явно.. е, ако има сред нас да ме извини аз поне до сега не съм чувала здрав, прав кокер да не е лаком :) Дори последния път като ходихме до Вета да се консултираме за храната сестрата и подаде една гранулка и вика "Ще я вземеш ли" и един мъж се обади зад нас с думите "Ако е кокер няма шанс да откаже" и Киара не отказа много ясно.. Тя нищо не отказва.. :o От там ни идва и проблема с това, че повръща... е откато съм я взела повърна само веднъж.. и то само храна, което ме успокои.
Имаме си ние обаче друг проблем.. Гризе всичко! Обувки - прибрахме ги, крака - караме се, нос.. предимно моя.. и предимно като спя - е него няма къде да го сложа.. :rolleyes: и като се заиграе няма спиране нито с "НЕ" нито с каквито и да било думи.. гризе всичко наред.. крака ръце носове.. усти.. каквото докопа. Играчки има всякакви.. топка, животинчета.. меки, твърди.. не и не.. Предпочита си чистото месце :) Сигурно ще премине.. като поотрасне.. ако мислите, че няма да премине и имате решение моля ви кажете го докато още всичките ми части са си на място :huh:
За сега :wub: от нас и ни стискайте палци, че в петък сме на преглед за гъбичките да видим накъде отиват :(
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 25 October 2007 - 06:45 AM
А повръщането, ако е инцидентно и не продължи, ако след него няма промяна в изпражненията, и аз не мисля че е проблем. Кокерите просто имат чувствителен стомах, а са лакоми и не подбират какво поглъщат и после повръщат. А относно коша за боклука tigyrcho, и ние имаме с педал. Рудо просто го "тръшка" на земята и капакът се отваря и... "пей сърце"!
Публикувано: 25 October 2007 - 07:33 AM
Публикувано: 25 October 2007 - 09:55 AM

Публикувано: 25 October 2007 - 11:06 AM

Публикувано: 25 October 2007 - 11:21 AM
Вчера и днес Рудо се чешеше интензивно и все на едно място. От както съм започнала да го извеждам имам навика да не отминавам с пренебрежение това чесане - заради кърлежи, бълхи и др. дивотии. Ровя аз, разгръщам козинката косъм по косъм - нищо. Но он пак се чеше! Днес пак ровя и намирам едно малко шипче, ама остро като игла, осукало се в козината и изглежда отвреме навреме го боцка. Добре, че не се е забило в кожата!
Публикувано: 25 October 2007 - 12:15 PM
Публикувано: 25 October 2007 - 01:03 PM
Аз да споделя, вчера "посяхме" гъбите на Сара и сега ще ги чакаме да порастнат, за да разберем от кой вид са и да назначим точното и правилно лечение.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 October 2007 - 01:28 PM

Публикувано: 25 October 2007 - 01:36 PM
Публикувано: 25 October 2007 - 01:37 PM
П,п, Меченце, не е хубаво кучето ти да не е обуздано поне малко. Това е изискване за кучето в обществото. Все пак не се знае кога какво може да направи, може случайно нещо да стане, и ако не можеш да я контролираш това да е фатално. Никога не можеш да бъдеш 100% сигурна че на каишка ще е добре. Трябва и пусната да може да се контролира. Разбира се не е нужно като немска овчарка да изпълнява командите, но все пак някакво обучение си трябва.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 October 2007 - 01:51 PM