Кокер спаньол
Публикувано: 22 November 2007 - 05:03 PM
Пожелаваме ви още дълги години приятни взаимни емоции :drugarche: :kuchence:
Публикувано: 22 November 2007 - 08:53 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 08:43 AM
Честит Рожден Ден на Рудо, май много съм поизпуснала от клюките, но ще наваксам ;)
А иначе Бижуто започва да става куче :yahoo: става много непуслушна, вече добре се е научила на "Не" "Ела" "Седни" "Мирна" и разбира се се услушва, обича да яде гроздето което вече е изсъхнало и по земята и го е валяло дъжд и сняг :huh:, и много е смешна как заобикаля локвите, и как лае ;D и такива неща, малко боледуваме в момента, някаква алергия е развила та и беше поопадала малко козинката и имаше много ранички и много се чешеше, но я заведохме на чичо Доктор и сега нещата са по добре и каза, че ще се оправи :)
Хайде целувки и прегръдки от мен и Бижу :wub: :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 10:22 AM
Браво на Бижу, по всичко личи че пораства! ;)
Поздрави на всички кокери от нас, тука сме, ама все не ми остава време да пиша. :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 09:42 PM
Добре дошли на всички, поздрави на празнувалите рожден ден, и погалване на всички останали. Нямах време заради изпити да чета напоследък, обаждам се да кажа, че в крайна сметка Сара няма гъби, или поне ние не успяхме да отгледаме такива. Сърбежите си остават, незнайно откъде. Може би по-натам ще ги лекуваме, ще видим.
Поздрави на всички кокери, като след малко ще ви допоздравя със снимки на американчетата от изложбата в неделя.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 23 November 2007 - 09:55 PM
samotnata, да не би да имате някакъв вид алергия, а какво точно мисли доктора?
И ние гледахме изложбата, но не снимах, заради осветлението. И ако знаех че ще има и конкуренция, щях да запиша черньото Зорро. ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:03 PM
Аз имах честта да гледам от доста близко съденето на американчетата, въпреки че хал хабер си нямах кое в коя категория какво спечели.
Ами и ние не знаем вече какво е. Тя Сара прави алергии, често, но в случая нямам идея от какво може да е ако е алергия. Точно заради това искаме да опитаме едно лечение, лекарките ми казват, че много често лекуват с него такива странни сърбежи, но понеже е кортикостероид аз още мисля дали да се съглася. Сърбежа в крайна сметка не й пречи, на мен също. Ще видим, има време.

Публикувано: 23 November 2007 - 10:20 PM
Ох, за кокерчета не ми се коментира.... То кучето в клас млади нямаше разлика с шампиона, много бяха слабички, без грам мускул. :( Ама както и да е, без коментар съм в случая, много бях разочарована и ме бе яд за тези кучета, дори тръгнах и не исках да ги гледам.
samotnata, защо не дойде да се запознаем? Аз не знам как изглеждаш, иначе веднага щях да дойда. ;)
Публикувано: 23 November 2007 - 10:37 PM
Ето снимки на съденето:
съдене на американчета
Не мога обаче да не се похваля с каква чест бях удостоена:

Публикувано: 23 November 2007 - 10:54 PM
Мерси за снимки, доста хубави са станали, сега поне ги разгледах по наблизо кученцата. :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 11:09 PM