Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1 Guest_samotnata_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 August 2004 - 05:30 PM

Заглавието е променено от модератор

Hora kakvo 6te kajete? Nali koker4etata sa nai-igrivite priateli na 4oveka? Vsi4ki priateli na kokerite mogat da mi pi6at:)))))

#2 Guest_ivelina333_*

Публикувано: 14 August 2004 - 08:35 PM

Da,tova sa edni neveroqtni sazdaniq.Az imam majki koker,kazva se Dino.Golqm sladur e i beladjiq.Na komandata "Dai topkata" elate da vidite kakvo stava...makne 6i6eta,topki,dezodoranti,kapa4ki...vsi4ko 6to stava za igra.No mili4kiq ima seriozen problem...ne mojem da mu namerim partniorka,poneje e malko po-dreben za porodata si i mu idvat dosta visoki.Pri vseki opit da se kandidatira za tatko pada golqm smqh:)Ako nqkoi iska neka da mi pi6e na e-maila:ivelina333@abv.bg 6te se radvam ako pi6ete i za va6ite kokeri.

#3 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 August 2004 - 11:36 PM

Привет на приятелите на кокера ! Ще се радвам да говорим за тях, наистина са ... супер ! При мен има кокерка - Бренда. По цял ден играе с една топка, наистина много игриво куче ! Не се спира. Има си и приятел - Рики, даже чакаме и бебета - ако не сте видяли Бренда и Рики - историята на една свадба. Страхотни са тези кокери !

#4 Guest_samotnata_*

Публикувано: 16 August 2004 - 05:41 PM

Eiii, radvam se 4e ima lubiteli i na kokerite, da te naistina sa mnogo gotini, igrivi i palavi su6testva. Moito koker4e e momi4ence, kazva se Sara i e na okolo godinka, no ne sme sigurni za6toto ia namerihme na ulicata. Niakoi jestok 4ovek ia be6e izhvurlil i tia be6e stanala koja i kosti. Sega e 6tastliva 4ast ot moito semeistvo.

#5 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2004 - 08:07 PM

Привет ! Страхотно, че Сара е вече част от семейството, кокерите са абсолютно любвеовилни - в момента Бренда е под стола и се чуди кога ще свърша, за да си играем. Ако не можеш да намериш момче в Варна и ти харесва Рики, ще говоря с хората. Той е от Поморие и е на една година. Но се надявам да намериш в Варна ... пиши, ще се радваме да видим и малките.

#6 Guest_ivelina333_*

Публикувано: 16 August 2004 - 09:02 PM

Sara ot Varna li e?Az ne znaeh:))Ami 4e to I Dino e ot Varna:))Mai 6te imame beb4eta skoro.Mnogo 6te se radvam da gi zapoznaem.Kakvo 6te kajete za o6te edno 6tastlivo kokersko semeistvo v dog.bg?

#7 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 16 August 2004 - 09:15 PM

Страхотно ! Ще се радваме да се запознаят и да видим резултата от срещата ... Пратете снимки, ще направим супер фотогалерия на кокерите - те са страшно фотогенични с тези разкошни букли и живи очички. Кокери, няма как да не ги харесаш и да не се влюбиш в тях.

#8 Guest_samotnata_*

Публикувано: 17 August 2004 - 01:21 PM

Za sujalenie sme ot sofia:((( Varna ni e malko dale4e:(( No tova ne ni pre4i da si napravim fotogaleria:))) Da oba4e az mislia 4e Sara ne e suvsem 4ista poroda za6toto ne e kudrava, samo leko u6ite no ne e kakto pri va6ite koker4eta a su6to taka i v tialoto e malko po-razli4na...No ne moga da tvurdia ni6to kato neznam rodoslovieto:( No kato cialo si e koker s kokerski nrav i tia su6to mnogo obi4a da igrae, kato izlizame na razhodka ska4a i si zahapva kai6kata i zapo4va da me tegli navun:))) I ako iska ne6to si dava lapi4kata i te gleda s tezi golemi kafiavi o4i, kak da im otkaje6 ne6to:)))

#9 Потребителят е офлайн   kiara Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 August 2004 - 03:11 AM

аз имам английски кокер. вече е на 10 години и страшно много го обичам. съгласна съм с мнението, че тези същества са наистина много игриви, жизнени, палави, но и изключително умни и добри.
User's Signature

По-добре да загубиш няколко битки, воювайки за мечтите си, отколкото да бъдеш победена, без да знаеш за какво се бориш.

#10 Guest_samotnata_*

Публикувано: 21 August 2004 - 12:49 PM

Angliiskite kokeri su6to sa strahotni, da! No az puk ne moga da razbera kakva e razlikata mejdu angliiski, Amerikanski kokeri i na6ite? Vun6no se vijdat razliki, a na6te kak se kazvat? Bulgarski? Za men 6tom e koker e super, puk kak se kazva niama zna4enie:))))

#11 Guest_samotnata_*

Публикувано: 23 August 2004 - 02:54 PM

Abe horaa, niakoi dali 6te moje da mi kaje s kakvo to4no i kolko se hrani edin koker? Az moita ia hrania tu s konservi, tu sas suha hrana, tu sas supi4ki, no poniakoga ne i ponasiat. Kakvo to4no i kolko na den triabva da i davam, za da ne nadebelee? Blagodaria vi predvaritelno:)))

#12 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2004 - 10:58 AM

Koker4e da nadebelee!Xa!Te tiq ku4enca taka pripkat po cql den,4e ne vijdam kak 6te nadebeleqt-osven ve4e kato ostarqvat.
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#13 Guest_samotnata_*

Публикувано: 26 August 2004 - 04:37 PM

Za sujalenie ima kak da nadebelee, za6toto niamam vazmojnost vseki den da pravim dulgi razhodki s mnogo ti4ane, jiveem v apartament, kudeto i da iska niama kak da se ti4a, i tia po cial den spi....i na vsi4koto otgore za6toto ia namerihme na godinka, o6te ne e sviknala da izpulniava i ne slu6a mnogo mnogo i ne smeia da ia puskam bez kai6ka pokrai ulicite, za6toto ve4e vednuj 6te6e da ia blusne kola. Ta ima kak da nadebelee, i ako niakoi znae po kolko triabva da i davam na den, molia da mi kaje, za da si znam:))))

#14 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2004 - 10:09 PM

Мога да ти кажа за Бренда - тя яде всичко или почти всичко. Даже ябълки, ако са нарязани. Няма определена програма, хранят я два пъти на ден - сутрин и вечер, е може би защото вече е бременна и ще има малки. Иначе не е дебела, напротив - много е игрива и весела. А за кучето - зависи от теглото. Мога да споделя, че овчарката ми яде един път на ден, предимно вечер. Не обича суха храна и повече и готвя, не че отказва суха, но се мръщи и си я изяжда обикновенно на другия ден сутринта. Един път седмично и давам само свински кокали, а обикновенно в петък и е гладен ден - не и давам нищо. Хубаво е, ако имаш желание един път в седмицата или на десетина дена да не храниш кучето ... иначе не се бой от напълняване, просто я извеждай по често и избягвай да и даваш хляб и тестени неща.

#15 Guest_samotnata_*

Публикувано: 28 August 2004 - 11:56 AM

Mnogo blagodaria za suvetite, ti be6e edinstvenia deto mi oburna vnimanie, mersi o6te vednuj i da kaje6 kak e Brenda i koga 6te se rodiat malkite:))))

#16 Guest_ivelina333_*

Публикувано: 06 September 2004 - 11:16 AM

Здравейте отново.Отдавна не бях влизала във форума и сега ми беше много интересно да прочета какво сте писали.
Дино яде всичко.Най-много обича зеленчуци(домати,краставици,зеле и т.н).А като му замирише на диня полудява.Веднъж беше отворил с муцунката си кофата за боклук и изял цяла динена кора:)За кокерите знам че от глад не могат да умрат,но от преяждане да.Аз го храня веднъж дневно,като редувам свински кокали и гранулирана храна.В началото пробвах с консерви,но дъха му миришеше ужасно.Ние също живеем в апартамента на съпруга ми.Но до блока има 3 стадиона,на които Дино бяга на воля.Бях го завела на село при баба ми и дядо ми.По цял ден гонеше кокошките и лаеше коня.На баба ми цветя не и останаха в градинките от неговото тичане:))Не иска да го види вечв:)
Имам молба към вас.Ако чуете за някоя красива кокерка,която си търси партньор,моля ви пишете ми на е-мейла: ivelina333@abv.bg Няма да си простя ако не го направя татко,от него биха излезли страхотни кокерчета.Скоро пак ще пиша,мили приятели.

#17 Guest_samotnata_*

Публикувано: 06 September 2004 - 02:20 PM

Radvam se, 4e ne si ni zabravila, i 4e ste dobre. Hubavo e, 4e Dino ima kude da ti4a, no za Sara i za men e malko po-slojno. Zasega prosto prestanah da i davam hliab i kakvito i da e testeni izdelia, kakto me posuvetvaha, i zatova sega si patia. Onzi den slagahme obiada, ostanala sama okolo masata, ka4ila se i iziala polovinata kartofena salata na brat mi! Posle cial den i biah surdita. Mnogo sa lakomi tezi kokeri...:))) Tova e zasega 6te se radvam da vi vijdam po-4esto:P

#18 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2004 - 11:39 AM

Да се похваля - Бренда е бременна. Коремчето и е голямо и в скоро време очакваме разкошни малки кокерчета !!!

#19 Guest_Pepito_*

Публикувано: 07 September 2004 - 01:05 PM

Za amerikanski koker info ima tuk http://nn-com.com/ike

#20 Guest_samotnata_*

Публикувано: 08 September 2004 - 04:00 PM

Bravo na Brenda, 4akame da kaje6 kato se rodiat bebe6ocite, kolko sa kakvi sa i estestveno, 4e sa nai-sladkite:)))

• (331 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни