Кокер спаньол
Публикувано: 03 February 2008 - 09:43 AM
Но Рудо направо ме изуми - колко е пораснал, като че ли му е потъмняла леко козинката и жабото му е още по-снежнобяло! Сладуллллл!!! :wub: Кака му Айра му изпраща поздрави и близки по нослето! :wub:

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 03 February 2008 - 07:22 PM
Цитат
Много сте сладки, страхотна е снимката, на фона на лебедите.
Здравейте на всички познати, непознати,
Съжалявам за мълчанието, но просто бях изгубила музата да пиша тук. Просто има такъв момент, в който не че ме мързи да пиша, а просто няма какво ново да споделя. Иначе сега след двучасова разходка, и на топящия се сняг, се прибрахме много кални и мръсни. Драги кокерчета, направо им съчувствам на стопаните ви като трябва да мият вашата дълга козина, аз едва на Чара късата успявам .. писнало ми е чак ... хайде и да слушате стопаните си, и много целувки от нас. До скоро ...
Публикувано: 03 February 2008 - 10:10 PM
Къде тези лебеди бе :o лелее...как не съм таааам :yahoo:
Публикувано: 03 February 2008 - 10:53 PM

Публикувано: 03 February 2008 - 11:10 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 February 2008 - 11:12 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 February 2008 - 11:15 PM

Публикувано: 03 February 2008 - 11:22 PM
Oх каква е сладка Голди на тази снимка...да я нацелуваш от мен :P :wub:
Къде тези лебеди бе :o лелее...как не съм таааам :yahoo:
[/quote]
[/quote]-Лебедите са във Варна и когато имаме време често им се наслаждаваме :blink:
Публикувано: 03 February 2008 - 11:38 PM
Виолета,и вие сте страхотно,много сте красиви... :wub:

Публикувано: 04 February 2008 - 08:10 AM
Публикувано: 04 February 2008 - 06:50 PM
Аз не бях виждала лебеди на свобода така...те свободно ли си се разхождат или полето е заградено там??
ТО ПЪК ЛЯТОТО ЩЕ ИЗБЯГАТ :-
Страхотни снимчици,много им се кефя!
Рея сякъш е пораснала сладуранката :wub:
Публикувано: 04 February 2008 - 08:52 PM
Цитат
Аз не бях виждала лебеди на свобода така...те свободно ли си се разхождат или полето е заградено там??
ТО ПЪК ЛЯТОТО ЩЕ ИЗБЯГАТ :-
Страхотни снимчици,много им се кефя!
Рея сякъш е пораснала сладуранката :wub:
Публикувано: 04 February 2008 - 10:44 PM
Невероятна е,много целувки и дай от нас двете със Бианка :wub:
Беба много се кефи на снимки...като ги гледа и иска да ги бутне...много е сладка!
Искаме да приличаме на тебе како Голди,много си готина :wub: :wub: :P :yahoo:
Публикувано: 05 February 2008 - 09:38 AM

Публикувано: 05 February 2008 - 09:41 AM
И ние ходим понякога да се порадваме на лебедите и да ги нахраним.Ама ако съм с моята Голди е много трудно-голям е птичар и ги разпръсква веднага,нагазва и в морето да ги гони без значение темпетатурата. ;DТе пък са толкова спокойни -въобще не им пука и само обръщат гръб и се отдалечават.
Сега отдавна не сме ходили,за да не мокрим операцията.И като споменах това ,я да ви питам: Колко време трябва да мине след кастацията, преди да мога да я изкъпя.Кога вече не е опасно да се мокри раната.Конците сме свалили миналата сряда-т.е. преди 6 дни.Тя вече дори и забрави за цялата работа.Сеща се само като минем край ветеринарния кабинет и ме дърпа на отсрещния тротоар. :P