Кокер спаньол
Публикувано: 08 March 2008 - 08:09 PM
Няма как, ще се справиш, без да отстъпваш на нейното- хем строга, хем добра! ;)
Публикувано: 08 March 2008 - 08:17 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 08 March 2008 - 08:22 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 11:27 AM
Ние с Памера имахме пък обратния момент: Когато тя се хранеше, и аз я докосна (било то нея или храната и) тя замръзваше. Просто застиваше на едно място, ни звук ни картина и започваше даже на моменти леко да потреперва :rolleyes: Когато пък лапнеше нещо от земята, стискаше челюстта и дим да я няма. В момента тези проблеми са минало (защото за мен си беше проблем кучето ми да се страхува да се храни в мое присъствие). Всичко се случи постепенно, тя яде, аз първоначално само и говорех,... постепенно започнах да не и давам цялата дажба, а по време на храненето (преди да я е изяла напълно) допълвах, за да свикне с ръката ми. После започнах лекичко да я милвам,... потупвам,... чеша зад ушите,... вече можем да се мачкаме и без да изпитва страх да и ровя в паницата :blink: А каквото налапа на улицата,... гордо идва да ми го покаже. Дори понякога когато има публика:"Ха, виж какво налапах! Хайде хвани ме де! :P" Кара ме да я гоня по полянките, но застана ли на стойка Ф свежда главата и идва да го изплюе ;D
Та за ръмженето по подобен начин: Наистина е добре да и подадеш команда и да разбере, че това и е голямата награда и, че понеже ти си шефа, при нарушение можеш веднага да и я вземеш. Само недей да и дърпаш купата, непрекъснато. В смисъл: Един приятел като малък започнал така да подразва чихуа хуато си. Той го възприемал като игра, но кучето не.... В момента милото куче е толкова нервозно,... и неможе да се храни в спокойна среда. Дадеш му купата,... стои и я гледа умно. Дръгнеш я лекичко, скача да яде. И сега така се хранят,... сестра му стои и подръпва купата, кучето ръмжи, джафка и се храни :huh:
Публикувано: 09 March 2008 - 12:21 PM
Но пък има червения кандския дъб. Цената на чувала е 49 лв. за 15 кг. Реална ли е тази цена (струва ми се евтино) и трябва ли да ме притеснява, че чувала няма нищо общо като външен вид с тези от сайта?
:wub: на всички кучовци!
Публикувано: 09 March 2008 - 12:31 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 March 2008 - 12:45 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 March 2008 - 12:58 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 01:57 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 05:27 PM
Трудно ми е да пиша в тази тема, откакто Айра я няма, но все пак искам да споделя и с вас, че и нещо хубаво се случи тези дни. У нас отново се чуват кучешки стъпчици, благодарение на Meridit i Idol Ike, на които още веднъж безкрайно благодаря! Никога няма да забравим Айричка, но малкото съкровище Рафи имаше нужда от свой дом и се радвам, че го намери при нас. http://www.dcforum.i...7...=a&start=15

Публикувано: 09 March 2008 - 06:13 PM
п.п. Аватара ти е много подходящ - светлината отново се показва. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 March 2008 - 06:35 PM
И да нацелувате принцеската от нас с Рея. :wub:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 09 March 2008 - 06:41 PM
Възхищавам се на силата на теб и семейството ви!!!!!!!! прекланям се пред добротата ви и съм изумена колко голямо може да бъде човешкото сърце! ЕХ, защо няма повече хора като вас!!!! толкова душички нещастни, щяха да намерят щастието!!!!! С Макси ви желаем цялото щастие на земята, най-слънчевите дни и най-зелените полянки, пълни с щури компании за игра!!!! ама не е честно сега да правиш така ! :o
Искаме да чуем цялата история, как се намерихте, разкажи ни, а пък и само една снимчица - бива ли така!
много целувки и прегръдки от нас и да пишеш честичко!!!!