Кокер спаньол
Публикувано: 16 March 2008 - 10:31 PM
Публикувано: 16 March 2008 - 10:34 PM
ralica_v,в морската се разхождаме и сме от най-редовните-дето се вика и дърветата ни знаят вече.Но ходим преди обед от 10 до към 12(някой ден отива и до към следобед ;D-зависи от свободното време).Някой ден ще се видим. :P
Публикувано: 17 March 2008 - 09:22 AM
Цитат
За същата случка е писал стопанина на хъскито във форума за хъски. Само че той е писал "питбул нападна моето хъски", ти пишеш, че са си играли.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 March 2008 - 02:26 PM
Цитат
Цитат
Поразрови назад из постингите, темата с ваксините е обсъждана 1000 пъти. ;)
362 stranici ?????!?!?! :o :o :o :huh: :o emmm po4vam kvo da pravq ....... ;D ;D :blink: B) :wub:
Публикувано: 17 March 2008 - 06:49 PM
Днес,незнам защо,ми беше много зле :( главата ме заболя,после стомаха...едва не повърнах в час по английски език :rolleyes: чак сега се подобрих...имах чувството,че ще умра :'( но поне разходих Бебка за 5-10 минутки :blink:
Това за хъскито е много гадно...всички започват да говорят лоши неща за питбулите...днес по радиото казаха "Дше годишен питбул нахапа дванадесет годишно момче"...преди няколко дена-"Мъж-нахапан от питбул-почина" и все такива...за 1 месец случаите за нападение на питбули се увеличи... :o
Защо и как се получи така-незная :huh: до сега най-много 2-3 на година...а в последния месец станаха 2 смъртни случая и няколко деца-"наядени" от питбули :rolleyes:
Още немога да го повярвам :rolleyes:
Публикувано: 17 March 2008 - 07:28 PM
Публикувано: 17 March 2008 - 07:54 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 02:14 PM
Американски, мъжки, черен :yahoo: :yahoo:
Приятел на наш приятел зоотехник, се занимава с кучета, развъдници и по принцип внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка ;D ) И го помолихме да ни намери точно такова (Американски, мъжки, черен ) и каза, че в БГ едва ли има и че веднъж в годината се раждал тука такъв и ще ходи сега в Словакия и до края на седмицата ще ни каже дали има там.
Направо не мога да повярвамммм :yahoo:
Публикувано: 18 March 2008 - 02:53 PM
Ето сайт на Български клуб кокер и специално на породата американски кокер спаниел , в темата може да видите почти всички клубни кучета, както и плануваните връзки.
http://www.dcforum.i...350da3fde6de9b7
Клуб приема предварително резервации за предстоящо кучило, а относно цветовете, нашата развъдна дейност е насочена към така наречения buff colour и естествено черния цвят..
Ето ви и страница на нашите колеги от словенски клуб-
http://www.amcock.alconet.sk/
Имах и за словашкия , но в момента не го намирам.
Публикувано: 18 March 2008 - 03:27 PM
Ами майка ми като каза за американски черен мъжки кокер и той каза, че точно такива в България се раждали много рядко, имало като цяло повече златисти.
Абе няма значение, не е толкова важно :blink:
Публикувано: 18 March 2008 - 04:20 PM
JujitYy, ще чакам с нетърпение да разказваш повече за малкия като го вземете :P
И браво за избора.
А аз не знам от къде си? Може да си правим срещи ако си от Пловдив ;)
Публикувано: 18 March 2008 - 04:32 PM
Цитат
ujitYy ,разбирам ентусиазма и радостта ти ,но не си права да не се интересуваш как в действителност стоят нещата.Още повече ,че хората тук наготово ти поднасят информацията за клубните кучила и развъдната дейност в България.
Доколкото разбирам не е най-важното да има куче пък каквото и да е то-искате точно американски кокер.А как ще си сигурна,че приятеля на вашия приятел дето "внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка) " ще ти донесе точно това,а не просто черно кученце което прилича на кокер.Хиляди пъти тук коментираме за борсите и търговците на кучета и как и защо не трябва да се купува от тях ако държи човек на породата и на здраво кученце ....пак едно и също накрая.
Цитат
Напротив - важно е!!!!