Кокер спаньол
Публикувано: 02 May 2008 - 10:27 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 May 2008 - 12:19 PM
П.С.Искам да благодаря много на ralica_v.Ей сега ще видите точно за какво благодаря :P А Каричка е една прекрасна млада дама :wub:
Публикувано: 02 May 2008 - 01:02 PM
А пък Бенджито е толкова малък и сладък, ауу :wub:
Да ги нацелувате от мен!
П.П. За кокерската среща никой нищо не каза :rolleyes: Ще правим ли във Варна сега или ако никой не иска да не събирам хора? Засега само ralica_v каза, че може да дойде на един от двата дни (не помня кой) ;)
Публикувано: 02 May 2008 - 03:15 PM
borqnaaaa честита ви разходка и на вас.Живи и здрави винаги да можете да се разхождате.
Кара вече два дена повръща и незнам от какво е.Имам предположения че е заради цветята на баща ми.Едното цвете го изяде.Но пък може и от храната.Свърши й нейната храна и неможах да намеря тук такава и й купих на Pedigree junior.Първото за днес :Бляк!: беше сутрешната й порция,а второто остатъка.Ако продължи така след 3 дни сме на ветеринар.Вече няма цветя за ядене,надявам се да са били те причината а не нещо друго.
Много целувки и :P от Кара.Държиме първо място :->) за най-голямото страшилище-уплашихме немската овчарка на едни приятели,а тя не е страхлива ;D .
Публикувано: 02 May 2008 - 03:23 PM
Публикувано: 02 May 2008 - 06:04 PM
Цитат
Имах една съседка с кралски пудел, който също така реагираше на други кучета само че само, когато някой го разхожда. Кучето беше страхотно - послушно и възпитано. Веднъж го пуснаха сам навън и го наблюдаваха през балкона. Разходи си се съвсем нормално не обръщаше внимание на никого и .. така си решиха проблема. :wub:
П.П ако не се лъжа с теб се познаваме от един бремелински форум.. а ето, че сега те виждам и в кучешкия :wub: Там съм BubolecheMeche, ако ти говори нещо и не съм те объркала де ;)
Публикувано: 02 May 2008 - 07:09 PM
П.П.GlupavoMoeMeche не си се объркала ;)
Публикувано: 03 May 2008 - 10:28 AM
Разхождам го аз около 1 час и се прибираме и долу във входа той седна да ака и аз го дръпнах и го изведах пак навън и там всичко си направи нали, само че му остана малко по дупето. Пробвах със салфетка да го изчистя, ама се дърпаше. Поне бяхме близо до вкъщи, качихме се, ама там като почна да му дразни и се дърпаше да си го махне, влачеше си дупето по земята и правеше линии по целия коридор и хол ;D Там беше брат ми с още едно момиче и аз веднага "Помооощ" ;D В банята веднага го вкарахме, там едвам го сдържахме на едно място. Излезе от ваната и тръгна да прави кални стъпки навсякъде :rolleyes: Хванахме го и пак вътре във ваната. С душа (и с ръка) му измих дупето, тогава почна да пишка пък :rolleyes: Едвам го измихме, ама ЦЕЛИЯ се намокри, добре че ушите опазихме ;D За да измием навсякъде после (и ваната също беше цялата в кал, напишкано и наакано ;D) го затворихме в тоалетната с един плюшен делфин и той си се занимаваше, после след 15мин. почна да скимти, взех го, ама за да го изсуша не можах да му намеря хавлията :rolleyes: :rolleyes: ;D Оставих го на леглото му и сега там седи и съхне ;D
..изобщо малко куче, голяма работа ;D
Публикувано: 03 May 2008 - 11:01 AM
После ходихме в парка,ама тя лудетината като е на каишка само се дърпа и души насам натам,а като я пусна да тича-седи до мен и не мърда :huh:.*
Сега се прибрахме,Рея хапна малко гранулки и вече спинка-сигурно сънува разходката.. ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 May 2008 - 06:25 PM
...след днешните истории и чистенето.. много ми дойде :rolleyes: ;D