Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6321 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 May 2008 - 05:27 PM

благодаря ти айде много целувки на сладура  :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6322 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:10 PM

Eйй, колко много нови кокерчета :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6323 Потребителят е офлайн   no name f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:32 PM

Цитат

Eйй, колко много нови кокерчета :yahoo: :yahoo:
daaaaa mnogo sa za6toto sa sladyri :->) :->) :->)

#6324 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 06:52 PM

Здравей Рали,Макс наистина е голям сладур.Много е мъничък милия  :wub: .Аз да благодаря на тези които ми стискаха палци и лапички,изпита мина перфекно с перфекни резултати  :yahoo: .
Преди малко се връщаме от разходка.Стана страшна игра с нашите приятелчета-мопсчета Пиф и Масаня и по-късно се присъедини наборката ни Бела (пак мопсче).Играха и тичаха толкова време и пак имаше сили за игра Кара.Ето и няколко снимчици с лудата ни игра  :rolleyes: .
User's Signature

Качена снимка

#6325 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 May 2008 - 07:04 PM

лелел тъкмо пораснаха едните ни бебета и сега вече имаме нови :) колко са сладки всички :) а адашчето е копие на Макси на неговата възраст :) да си ви живи и здрави на всички :) :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6326 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 07:15 PM

искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш  ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така?  :angry:  дали е нормално?  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6327 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 07:34 PM

no name f,vitca ,добре дошли в кокерското ни семейство!Радвам се че се увеличаваме,ама как няма като са такива сладури ! Да са ви живи и здрави бебешорите,безкрайно много да ви радват и вие тях разбира се! :yahoo:  borqnaaaa,не трябва да позволяваш на Мила да ръмжи като и се караш,така тя иска да се наложи.Когато това се случи можеш да я хванеш  за кожата на врата /както майките ги хващат като кутрета и ги пренасят/и леко да я разтърсиш и казваш строго НЕ.Така тя ще разбере,че ти си "водача на глутницата" и ще ти се подчинява. :blink:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#6328 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 07:43 PM

еми и аз така правя но тя още повече ми ръмжи и направо имам чувството че тръгва да ме хапе но се спира де.. незнам дано да премине този период  :-
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6329 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:43 PM

borqnaaaa трябва да си строга с нея колкото и да ти е мъчно.Аз не позволявах на Кара да хапе ръце,крака,крачоли или каквото смятам че неможе.Бях твърда,карах й се,наказвах я да си стои на мястото и сега нямам такива поблеми.Ако случайно й се преиска,само с едно твърддо НЕ и тя спира.Ако пък ти отговаря или противоречи (аз го приемам когато й се скараш и тя почва да лае) ставаш още по-твърда.Аз я шляпвам леко по дупето и тя разбира че не си играя и съм сериозна.Незнам дали са правилни методите,но при мен подействаха.
Моя проблем е храната (пуканките) по улиците,алейките.Натъкне ли се на находка,гълта и не слуша когато й се скарам или я викам.Смятам да направя метода с предварително сложена храна по маршрута по който ще минем.Някой някакъв съвет да даде  :( ?Видели  нещо бяло се спуска,а знаете колко бели неща има по улиците (дъвки,фасове,пукънки,кърпички... и т.н.)...........  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#6330 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:52 PM

Рали благодаря ти ще опитам да бъда строга :) а за твоя проблем нямам никаква идея и немога да ти дам съвет ще ме извиниш но не съм стигнала до там още :) лека вечер от мен много прегърдки и целувки на всички мъничета  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6331 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:55 PM

И Бък обира всииичко от улиците. Най-вече яде пуканки и ближе капнал сладолед в морската! :rolleyes: Направо вече съм разногледа, а и през 2 мин. му бъркам в устата и му вадя боклуци :rolleyes:

Имам малко въпроси:
1.Къде мога да го заведа на подстрижка във Варна?
2.Какви са горе-долу цените?
3.В кои зоомагазини мога да поръчам да ми направят медальонче с името на кучето и моя номер?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6332 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:06 PM

Еееее JujitYy значи не е само Кара,защото гледам др кученца не близват даже от земята.Ако двамата ги пуснем на разходка ще почистят Морската  ;D .
Иначе за подстрижката едно момиче с акериканче ми беше казало къде го подстригват но непомня точно.Каза че цялосно подстригване е 16 лв.Кара засега няма нужда  :ph34r:  B)
User's Signature

Качена снимка

#6333 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:23 PM

Да, чистачи ;D
Майка ми каза, че е виждала близо до нас салон за подстригване на животни, ама и той още няма нужда, а той си дойде подстриган и има козинка по крачетата и корема, а на главата и гръбчето няма още, така че има време  :blink:
Дайте нещо да се разберем за срещата де :huh:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6334 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:46 PM

JujitYy ,аз Томи го водя на фризьор във Риц, ако искаш ще ти дам телефона  :blink: аз съм много доволна на 2 месеца го водя  :yahoo: И Томи като мъничък лапаше всичко от земята ,голям проблем ни беше, но сега сме вече големи  ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6335 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:51 PM

Да, прати ми го на лични, ако може. Ии къде се намира? А ти ще можеш ли да дойдеш с нас на срещата събота или неделя? :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6336 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 09 May 2008 - 07:31 AM

Цитат

искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш  ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така?  :angry:  дали е нормално?  :rolleyes:

Рудо е вече "дърт магарец" и продължава с тези номера! Аз съм казала, намерят ли ме с разбита глава, то ще е от това постоянно дебнене на чехлите ми и хапането на подметките - ту едната, ту другата  ;D! И ръмжи при всяка забележка, която не му е по вкуса. Снощи например, го пускам в спалнята да си правим компания, а той като някакъв тайфун овърша леглото, беснее и не спира. Направо ми скъса нервите :angry:! Не помогна нито "НЕ"-кането, нито "слез долу", нито "мирен"! Накрая му отворих вратата, изревах му "марш" и  след пет минути го пускам с команда "легни долу", а той кротък като агънце, без дори опит да се налага и така си спа на креслото цяла нощ. Просто има моменти, в които трябва да сме много строги, дори да ни е мъчно, за да не се опитват да доминират над нас. Все пак ние сме господарите, нали ;)!?

Цитат

И Бък обира всииичко от улиците. Най-вече яде пуканки и ближе капнал сладолед в морската! :rolleyes: Направо вече съм разногледа, а и през 2 мин. му бъркам в устата и му вадя боклуци :rolleyes:

А с това вече съм се справила! Но дъъъълго време ( месеци наред) разходките ни бяха само на повод, без никакво свободно пускане! Забележки и порицание за всеки помирисан боклук и...има резултати.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6337 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 07:41 AM

Добро утро на всички  :blink: Аз имам няколко въпроса към по опитните и ще съм много благодарна ако ми дадете отговор.
  Значиии-Бенджи утре става на 2 месеца и от два дни както си играе с някоя плюшена играчка започва да ..... да кажем прави опити да извършва полов акт  :o .Въпроса ми е - не е ли твърде малък,всмисъл та той няма 2 месеца не трябва ли да мисли за майка си (да суче)?
  Имам и друг въпрос.Научи се да св качва на леглото,но като се набира на ноктите си,а това ме притеснява като се има  предвид ако нарани някой каква болка ще е.Въпроса ми е такъв - нормално ли е задните му лапички да са още слабички (не на външен вид) за да скача на леглото?Мисълта ми е не са много устойчиви,аз си мисля че е нормално предвид възраста му,но ще съм спокойна да чуя и друго мнение.Благодаря предварително и извиняваите за досадните ми въпроси.

#6338 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:13 AM

Sesili за първото незнам,май ще си имаш голям любовчия  :blink: .(дано да не е неумесна шегата ми ).За крачетата и аз се притеснявах че са слабички когато Кара беше на възрастта на Бенджи,но кокерчетата са си май крехки животинки,поне на тази възраст.Забелязах когато си играеше с хъски на нейната възраст,3 мес и малко,че те са по стабилни.Кара започна да скача по мебелите чак сега по празниците при родителите ми.Нейното място през деня беше на дивана.Сега спокойно си се качва при мене на дивана,но задължително със засилка  ;D .
За първия ти въпрос някой разбиращ или с момченце да ти отговори,аз немога съжелявам.
Много целувки  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6339 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 May 2008 - 08:34 AM

Sesili и Райа започна да проявява странни сек..ални прояви около 2-месечна възраст. Явно е нормално, защото приятеля ми си взе женско кученце на 35 дни, по- късно едни приятели си взеха едно от братчетата и и сега; те са на месец и половина някъде, като ги съберем прават опити да...  ;)
Явно е нормално.

#6340 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:46 AM

Благодаря много за бързия отговор  и на двете.ralica_v,много ме успокой наистина мислех че може нещо да не е наред  :blink: А за любовчията-приятеля ми много му се радва  ;D (като всеки мъж) и го поощрява "Браво моето момче,браво"  ;D Аз понеже бях сама като го взех,че той беше на работа и сега казва че е много доволен от избора ми нали е "истински мъжкар"  ;D Сега сериозно аз предполагах,че някакъв опит да доминира поне над играчките като не се получава при нас  ;) Благодая пак и  :wub: и  :P на сладурите

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни