Кокер спаньол
Публикувано: 08 May 2008 - 06:52 PM
Преди малко се връщаме от разходка.Стана страшна игра с нашите приятелчета-мопсчета Пиф и Масаня и по-късно се присъедини наборката ни Бела (пак мопсче).Играха и тичаха толкова време и пак имаше сили за игра Кара.Ето и няколко снимчици с лудата ни игра :rolleyes: .
Публикувано: 08 May 2008 - 07:15 PM
Публикувано: 08 May 2008 - 07:34 PM
Публикувано: 08 May 2008 - 08:43 PM
Моя проблем е храната (пуканките) по улиците,алейките.Натъкне ли се на находка,гълта и не слуша когато й се скарам или я викам.Смятам да направя метода с предварително сложена храна по маршрута по който ще минем.Някой някакъв съвет да даде :( ?Видели нещо бяло се спуска,а знаете колко бели неща има по улиците (дъвки,фасове,пукънки,кърпички... и т.н.)........... :rolleyes:
Публикувано: 08 May 2008 - 08:55 PM
Имам малко въпроси:
1.Къде мога да го заведа на подстрижка във Варна?
2.Какви са горе-долу цените?
3.В кои зоомагазини мога да поръчам да ми направят медальонче с името на кучето и моя номер?
Публикувано: 08 May 2008 - 09:06 PM
Иначе за подстрижката едно момиче с акериканче ми беше казало къде го подстригват но непомня точно.Каза че цялосно подстригване е 16 лв.Кара засега няма нужда :ph34r: B)
Публикувано: 08 May 2008 - 09:23 PM
Майка ми каза, че е виждала близо до нас салон за подстригване на животни, ама и той още няма нужда, а той си дойде подстриган и има козинка по крачетата и корема, а на главата и гръбчето няма още, така че има време :blink:
Дайте нещо да се разберем за срещата де :huh:
Публикувано: 09 May 2008 - 07:31 AM
Цитат
Рудо е вече "дърт магарец" и продължава с тези номера! Аз съм казала, намерят ли ме с разбита глава, то ще е от това постоянно дебнене на чехлите ми и хапането на подметките - ту едната, ту другата ;D! И ръмжи при всяка забележка, която не му е по вкуса. Снощи например, го пускам в спалнята да си правим компания, а той като някакъв тайфун овърша леглото, беснее и не спира. Направо ми скъса нервите :angry:! Не помогна нито "НЕ"-кането, нито "слез долу", нито "мирен"! Накрая му отворих вратата, изревах му "марш" и след пет минути го пускам с команда "легни долу", а той кротък като агънце, без дори опит да се налага и така си спа на креслото цяла нощ. Просто има моменти, в които трябва да сме много строги, дори да ни е мъчно, за да не се опитват да доминират над нас. Все пак ние сме господарите, нали ;)!?
Цитат
А с това вече съм се справила! Но дъъъълго време ( месеци наред) разходките ни бяха само на повод, без никакво свободно пускане! Забележки и порицание за всеки помирисан боклук и...има резултати.
Публикувано: 09 May 2008 - 07:41 AM
Значиии-Бенджи утре става на 2 месеца и от два дни както си играе с някоя плюшена играчка започва да ..... да кажем прави опити да извършва полов акт :o .Въпроса ми е - не е ли твърде малък,всмисъл та той няма 2 месеца не трябва ли да мисли за майка си (да суче)?
Имам и друг въпрос.Научи се да св качва на леглото,но като се набира на ноктите си,а това ме притеснява като се има предвид ако нарани някой каква болка ще е.Въпроса ми е такъв - нормално ли е задните му лапички да са още слабички (не на външен вид) за да скача на леглото?Мисълта ми е не са много устойчиви,аз си мисля че е нормално предвид възраста му,но ще съм спокойна да чуя и друго мнение.Благодаря предварително и извиняваите за досадните ми въпроси.
Публикувано: 09 May 2008 - 08:13 AM
За първия ти въпрос някой разбиращ или с момченце да ти отговори,аз немога съжелявам.
Много целувки :wub:
Публикувано: 09 May 2008 - 08:34 AM
Явно е нормално.
Публикувано: 09 May 2008 - 08:46 AM