Кокер спаньол
Публикувано: 17 December 2004 - 07:12 PM
Много е миличък, мъничето Каспър! Само радост да ти носи :):):) Ще взема да си го сложа на десктопа ;)
Публикувано: 17 December 2004 - 07:49 PM
Направо вече ти завиждам. Това е най-хубавото бебе което някога съм виждала, аз нали Сара не съм я взела от малка и не съм я виждала като бебе, но ми се иска да е била като Малкия Каспър, пу пу, да му изям ушите.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 December 2004 - 08:08 PM
Бебетата на Бренда и Рики !
Прикачени файлове
-
10041g.JPG (34.24K)
Брой сваляния: 165
Публикувано: 19 December 2004 - 06:16 PM
Леле какви пухкави топки! Но наистина не се виждат добре, може ли по-близък план? :-P
Днес в един зоомагазин видях бебета кокери на около 30 дни са били сигурно, супер малки, с чипи нослета, имаше тъмно златисти, имаше и черно-бели. В сравнение с тях Каспър вече е един кокер-батко :-))).
Между другото, Каспър, така като го гледате, вече е посетил две пещери в България. Ще взема накрая да му извадя книжка за 100-те обекта на БТС, че да кандидатства за златна значка. :-)
Днес в един зоомагазин видях бебета кокери на около 30 дни са били сигурно, супер малки, с чипи нослета, имаше тъмно златисти, имаше и черно-бели. В сравнение с тях Каспър вече е един кокер-батко :-))).
Между другото, Каспър, така като го гледате, вече е посетил две пещери в България. Ще взема накрая да му извадя книжка за 100-те обекта на БТС, че да кандидатства за златна значка. :-)