Доберман
Публикувано: 31 December 2008 - 12:10 PM
Пожелавам на всички ВЕСЕЛО посрещане на Новата година :yahoo:
Нека тя да ви донесе много задраве , късмет , да ви радват още повече четериногите приятели и дай Боже повече изложби с призови места :->)
Нека тя да ви донесе много задраве , късмет , да ви радват още повече четериногите приятели и дай Боже повече изложби с призови места :->)

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 31 December 2008 - 12:45 PM
здравейт приятел държа да ви се похваля с новата си придобивка!
Имам си бебе Доберманче.Казва се Black Panter.Не можах да се стърпя да се похвля. :yahoo:
Имам си бебе Доберманче.Казва се Black Panter.Не можах да се стърпя да се похвля. :yahoo:
Публикувано: 31 December 2008 - 01:37 PM
Весело посрещане на новата година :yahoo:,пожелавам на всички много здраве,късмет,любов и много много щастливи мигове с четериногите ни приятели и естествено много успехи по изложбите през новата 2009 :->)
parusheva да ти е живо и здраво бебето,очакваме да ни зарадваш и нас с малко снимки :blink:
parusheva да ти е живо и здраво бебето,очакваме да ни зарадваш и нас с малко снимки :blink:
Публикувано: 31 December 2008 - 01:54 PM
мн е трудно да го хвана за снимка
сега спи като се събуди ще се прообвам
Дами пазете се! ;D
от Сърбия е.От развъдник,коойто няма точно име.Има си родословие.Майката се казва Блонди ,а бащата Руй де Ваняс Хаус.Има доста известни кучета в родослоовието.Майката е Клубно куче,за това не е оот рагистриран развъдник,но самите кучета са ргистрирани в сръбския Доберман клуб.
след малко че пратя снимки
сега спи като се събуди ще се прообвам
Дами пазете се! ;D
от Сърбия е.От развъдник,коойто няма точно име.Има си родословие.Майката се казва Блонди ,а бащата Руй де Ваняс Хаус.Има доста известни кучета в родослоовието.Майката е Клубно куче,за това не е оот рагистриран развъдник,но самите кучета са ргистрирани в сръбския Доберман клуб.
след малко че пратя снимки
Публикувано: 31 December 2008 - 04:26 PM
Цитат
това е Блек!
Здравейте parusheva , да Ви е живо и здраво кученцето и много да Ви радва. И както се казва за малките Голамо да порасне ...) :blink:
Убеден съм, че то много ще Ви обича, щом сте грижовна към него.
:wub:
Забелязвам, че ушенцата му са прегънати и залепени, а доколкото ми е известно, на тази възраст се прави всичко възможно те да са изправени, има шини и други техники, които колеги от форума са описали тук (но доста по-назад). И ми стана любопитно, но и в същото време ми се иска да Ви предупредя, ако се окаже вредно (без да Ви се намесвам в работата, разбира се). От някои снимки ми се стори, че краищата на ушичките след купирането са леко възпалени. Ако е вярно (аз съм имал такъв проблем, с куче, което само си махна конците и ушите се бяха възпалили), та ако е вярно, ние ги мазахме с дефламол и гентамицин, а една приятелка от форума ( AN4ETO) ми изпрати мехлем доколкото си спомням против подсичане на бебешко дупе, който се оказа доста ефикасен, както и маз на ВИШНЕВСКИ, но най добре ми се струва, ако има такъв проблем разбира се, да се посъветвате с лекар.
Още веднъж честито, да стане най красивото куче (то за Вас всъщност винаги ще си бъде такова)
Поздрави!
Публикувано: 31 December 2008 - 04:46 PM
така го докараха от Сърбия
Нищо му няма на ушенцата!трбва да постои няколко дена така и после ще чакаме да се изпрваят сами,ако не шини.Той дойде без шевове.На мен ми изглежда че изобщо е нямал.те не са у на ранички ушенцата по скоро като корички.онгал каз че е нормаално
Нищо му няма на ушенцата!трбва да постои няколко дена така и после ще чакаме да се изпрваят сами,ако не шини.Той дойде без шевове.На мен ми изглежда че изобщо е нямал.те не са у на ранички ушенцата по скоро като корички.онгал каз че е нормаално
Публикувано: 31 December 2008 - 05:17 PM
Греката е моя!имало е конци,а на шините не е дошло времето