Доберман
Публикувано: 01 January 2009 - 11:04 AM
Желая здраве и късмет и с успехи да вървите напред , а което ви е на сърце да прегърнете с двете си ръце !!!

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 01 January 2009 - 02:10 PM
Цитат
И аз съм го чел в един според мен псевдо кучешки сайт, то какво ли няма в интернет. В един друг саит кадето е поместен стандарта на Доберман пише че според ФСИ добермана трябвало да бъде 20-25кг :o. Затова се информирайте само от проверени източници. И най-накрая всички кучета живеят тук и в момента както казва Сизън Милър и това им е хубавото.
Публикувано: 02 January 2009 - 11:37 AM
Цитат
Което само доказва тезата,че добермана не е куче за "всеки".И ако имаш нужда от "Пудел",не си вземай Доберман.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 02 January 2009 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
(той си знае кой е ;) )
Акела сигурно, ...
Akela и ние (с Дарк) ти пожелаваме, каквото ти е на сърце, ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА да ти е в ръцете. :yahoo:
Как са сестричките? Не можах да ги поздравя за рождения ден тази година, имах проблеми.. но на патерици: да са ви живи и здрави и много да ви радват. Това е от нас :wub: :wub: :wub:
Ние когато можем лудеем по снега, а иначе, както каза веднъж StormBringer гледаме да го раздаваме благи, но не всеки път ни се отдава напоследък, та всяка разходка си е урок по толерантност и защита. Добре, че пешеходците в квартала вече ни познават и не се притесняват, когато Дарк тича на воля около тях. Виж с мъжките кучета и котките е друг въпрос, там ... налага се при всяка среща да му показвам кой е по-старши, иначе, ....
Ето 2 снимки от днешната разходка:
Който е изтрезнял, време е да почваме пак, аз отивам първо да нахраня Дарк, че после може да го забравя ;D ;D ;D
Чао на всички и весели празници (или поне това, което остана от тях)! :blink:
Публикувано: 07 January 2009 - 11:01 AM
Публикувано: 07 January 2009 - 11:22 AM
Цитат
Д-р Генади Ганчев. Клиника ВИТА ВЕРИ. тел. 0888 228 252 ... кажи изрично че те е изпратил Орлин Миланов каквото и да значи това ... поздрави
Публикувано: 07 January 2009 - 02:29 PM
Моят доберман от 2-3 ден като го взехме започна да кашля.Нашия доктор не може да разбере какво е и без да има температура,хрипове и каквото и да е било друго освен кашлицата започна да ни бие антибиотик.За мен това не е добър доктор.Та ние сме на 2 месеца!!!
Наистина още веднъж Благодаря!!!Ще го потърся
Публикувано: 08 January 2009 - 10:53 PM
пови се от снощи.Не знам како да правя!Ще ходя на доктор , но ме интереув какво е вашето мнение. :sos: :'(
Публикувано: 08 January 2009 - 11:12 PM

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 09 January 2009 - 11:11 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 09 January 2009 - 01:32 PM
Цитат
пови се от снощи.Не знам како да правя!Ще ходя на доктор , но ме интереув какво е вашето мнение. :sos: :'(
не събирай ТУК мнения. иди във вет. форум... пък и след като сте се обадили на Д-р Ганчев не е особено коректно това което вършиш. тук хората гледат, а НЕ ЛЕКУВАТ кучета...