Доберман
Публикувано: 02 February 2009 - 03:08 PM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 02 February 2009 - 03:56 PM
Кофтито е, че нямам толкова време.. работа ли, гадже ли, куче ли, аз ли.. а и като добавим че мама я глези по цял ден.. става сложно!

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 04 February 2009 - 04:34 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 February 2009 - 11:07 AM
Цитат
Цитат
тц, тц, тц, тц........ ейййй колко неграмотни хора има в таз България, божеееее..... Горките животни. Захапал го бил добермана.... Представям си как се е гаврил през целия му живот с него, за да го захапе. Кога най-после, ще отдели нашата крадлива държавица средства, за зоополиция и приюти тип "втори шанс". Недобросъвестните стопани да ходят в затвора, а животните да получават втори шанс. Животните не са виновни. Сигурен съм че това куче може да бъде перфектен домашен любимец с малко внимание и превъзпитание.
Често стигам до извода, че живеем в една крадлива, и все още тоталитарна държавица, в която няма и заченки на гражданско общество.
Ако всички, които пишем в този сайт не успеем да обединим усилията си за една такава кауза, и да представим искания и проекти по законен начин пред държавни и общински институции, значи сме много зле.... Наистина някой трябва да поведе стадото. Сигурен съм че има много свестни хора, които ще се включат.
Факт е обаче, че повечето хора не биха си мръднали и пръста, ако няма да се изкара някой лев, което е пагубно както за самите тях, така и за цялото общество.
На това безхаберие трябва да се сложи край!
Извинявам се за тоя пост, но ми писна вече да виждам изгонени, малтретирани и неразбрани домашни любимци....
Публикувано: 05 February 2009 - 01:12 PM
Ами дано някой човек, който обича Доберманите и кучетата въобще да разбере, че един прекрасен приятел, чака своя втори шанс (те са много, но тук говорим за Добермана). Дано някой от тези, които искат да имат Доберман вкъщи и не държат на родословие, да отидат и да вземат това животно от там. На такова куче, ако си му приятел - умира за теб. Особено, ако му осигуриш по-добър живот от предишния който е водило. Просто няма как да ти мисли лошото... Това са митове - пълен абсурд!
Ако имах място за още кучета, аз бих го взел с удоволствие, но уви засега нямам... Дано да се намери някой ЧОВЕК......
Публикувано: 05 February 2009 - 01:37 PM
Цитат
Ами дано някой човек, който обича Доберманите и кучетата въобще да разбере, че един прекрасен приятел, чака своя втори шанс (те са много, но тук говорим за Добермана). Дано някой от тези, които искат да имат Доберман вкъщи и не държат на родословие, да отидат и да вземат това животно от там. На такова куче, ако си му приятел - умира за теб. Особено, ако му осигуриш по-добър живот от предишния който е водило. Просто няма как да ти мисли лошото... Това са митове - пълен абсурд!
Ако имах място за още кучета, аз бих го взел с удоволствие, но уви засега нямам... Дано да се намери някой ЧОВЕК......
Публикувано: 11 February 2009 - 09:48 AM
Много съм щастлива днес, и бързам да споделя с вас!
Цитат
За тези пъпки д-р Влади от Добро Хрумване ни даде един лосион, с който я мажа, и вече почти ги няма- само една две останаха! А прогнозата беше, че може никога да не се разкарат! Космите по бутовете също набират дължина, благодарение на храната със сьомга, която давам на прасето, и Петнил-а, който пием за сега !
в поведението също имаме голям напредък, направо неузнаваемо е станало кучето- и послушно, и изпълнява с желание, че даже идва и като я викам, за да и се скарам.. Много съм щастлива, така ми е още по-гот да се мотая с нея и я обичам още повече :)))
Всеки ден ходим с нея някъде и си тренираме наще си команди, обаче въобще не се сещам да я снимам, че да ви я покажа :)))

Публикувано: 11 February 2009 - 10:20 AM
Цитат
Много съм щастлива днес, и бързам да споделя с вас!
Цитат
За тези пъпки д-р Влади от Добро Хрумване ни даде един лосион, с който я мажа, и вече почти ги няма- само една две останаха! А прогнозата беше, че може никога да не се разкарат! Космите по бутовете също набират дължина, благодарение на храната със сьомга, която давам на прасето, и Петнил-а, който пием за сега !
в поведението също имаме голям напредък, направо неузнаваемо е станало кучето- и послушно, и изпълнява с желание, че даже идва и като я викам, за да и се скарам.. Много съм щастлива, така ми е още по-гот да се мотая с нея и я обичам още повече :)))
Всеки ден ходим с нея някъде и си тренираме наще си команди, обаче въобще не се сещам да я снимам, че да ви я покажа :)))
:blink: :blink: :blink: :yahoo: Чудесни новини,в този иначе мрачен ден.Поздравления,трудът винаги дава свойте плодове.Чак и на мен ми се стопли сърцето. :blink: :blink:

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 11 February 2009 - 10:31 AM
Цитат
Не, аз си имам доберман от кучило Ф на Из Онгъл :))
За този доберман в изолатора.. не знам, мъчно ми е, но не мога да взема още едно куче, въпреки че м и е мечта по нататък да си имам още една госпожица, да са си двете с фибелина :)))

Публикувано: 17 February 2009 - 02:40 AM
i am from romania ,i have found your forum and i want to present my 2 dobermann
1 male:IMPALA JACK DANIELS(SCHWIMAS GHANIMA TO IMPALA X HIGHLANDER KING OF DARKNESS)
1 female:FOCUS PSYCHOTHERAPY(FEDOR DEL NASI X FOCUS LUCKY STRIKE)