Доберман
Публикувано: 04 March 2009 - 09:42 AM
Аз малко се притеснявам, защото от вчера е малко вяло добичето, а днес не иска да яде.. И се чудим от това ли е, от айвермектина ли е ( май забравих да кажа че изведнъж почна да пада козината от раменете и главата, оказа се повторна демодекоза.. та сега пием айвермектин..), от пакета масло дето отмъкна вчера ли е...
Искам да ви питам друго, има тема че има дирофилария и в София, ясно е че трява Стронгхолд..обаче той нали не е против кърлежи, как тогава грябва да се комбинират препаратите?.. Сега почва да се затопля и ше плъзнат сякакви гадини :(

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 04 March 2009 - 02:21 PM
AnubisA, в Mar 4 2009, 08:42 AM, написа:
Аз малко се притеснявам, защото от вчера е малко вяло добичето, а днес не иска да яде.. И се чудим от това ли е, от айвермектина ли е ( май забравих да кажа че изведнъж почна да пада козината от раменете и главата, оказа се повторна демодекоза.. та сега пием айвермектин..), от пакета масло дето отмъкна вчера ли е...
Искам да ви питам друго, има тема че има дирофилария и в София, ясно е че трява Стронгхолд..обаче той нали не е против кърлежи, как тогава грябва да се комбинират препаратите?.. Сега почва да се затопля и ше плъзнат сякакви гадини :(
От разгонването не иска да се храни(така ще е извесно време),а от масалцето може и да се о.......... :lol:
Публикувано: 06 March 2009 - 09:26 AM
Ч Е С Т И Т О !!!!!!!!!!!

Публикувано: 06 March 2009 - 09:27 AM
Да ни е жива и здрава мама, и тати също!
Мойто черно прасе довечера ще го водим някъде на "сладкарница" хихихихи надявам се и вие да обичате ваще кучета поне толкова, колкото е обичана Фабел, защото в такъв случай няма как да не са щастливи!

Публикувано: 10 March 2009 - 11:38 AM
Както ви писах преди време, Фабелита е разгонена и не ще да яде. Една седмица и кусур измислях всякакви вариятни, за да я накарм да си яде гранулите ( защото всъщност само тях не ще да яде ) и накрая вчера и фанах цаката! Варя кайма, през това време счуквам на ситно дажбата гранули в едно хаванче и после смесвам с каймата и малко от бульончето и, и елате да видите как лапа прасето.. хич н се сеща, че яде всъщност грнулки :)))
а като и мине разгонването съм си обещала, че ще я науча да яде каквото и сложа, както токчев ме беше посъветлав преди време...

Публикувано: 19 March 2009 - 02:59 PM
Публикувано: 19 March 2009 - 03:26 PM
Не е здаължително да се купират, даже в понечето страни е забранено като нехубанно действие. У нас също е забранено. По стандарт все още е разрешено да са им купирани ушите и пашките. на мен така ми харесва много повече, отколкото натурален добермана..

Публикувано: 19 March 2009 - 05:34 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 01:36 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 12:35 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 04:33 PM
Публикувано: 01 April 2009 - 08:24 PM