Доберман
Публикувано: 16 March 2006 - 10:31 AM
Публикувано: 16 March 2006 - 11:14 AM
Прочети внимателно цялата тема. Тук-там имаи линкове.
Надявам се, че ще намериш отговори на повечето си въпроси - характер, особености и пр.
direwolf, името на породата е Dobermann. Поне породата, която се има впредвид тук.
Поздрави
b)
Публикувано: 16 March 2006 - 11:49 AM
Цитат
Здравей,
не се доверявай на хорските приказки cl) ,особено ако човека няма доберман!!!
За да разбереш колко умни,благородни и Истински приятели са доберманите,просто трябва да си вземеш един r)
Когато те залее с любов и красота ще гледаш с надсмешка на подобни думи.
Пожелавам ти успех и наистина прочети цялата тема подробно!
Поздрави на теб и на всички b)
Публикувано: 16 March 2006 - 12:37 PM
Цитат
п.п. Изпуснал си една буква в подписа си. angelpik
Да имам си един разбойник с цвят кафяв на около 3г., копиран от всякъде cl) , казва се Ханс доста е луд но, това си е присъщо за породата от към възпитание мисля че е "задоволително". Успява да изпълнява основните команди като "стоп", "седни", "легни", "скок", "на място" и други подобни. Абе общо взето колкото да се държи възпитано в апартамента(за жалост на приятелката ми). Не съм успял да го обуча според помагалата и учебниците по простата причина че, съм доста зает r). Имах и женска Хелга-9г. но, за огромно мое нещастие се спомина преди около година. Ханс е единственото кафяво от последното кучило и реших да си го запазя защото вече се бях влюбил в него w) а, пък на Мама годинките и бяха напреднали s) . Дори обмислям идеята за второ - женско, но все пак идеята е все още в зародиш, а пък трябва да водя преговори на "високо ниво" с Каката. ouu
А ти какво животинче си имаш ако присъства такова покрай теб?
Публикувано: 16 March 2006 - 12:52 PM
Цитат
За злобата може да се говори много но, общо взето е от най-голямо значение възпитанието! Значи тези Невероятни кучета са изключителни пазачи, добри приятели и всичко което можеш да си помислиш за куче, е малко са своенравнички, леки индивидуалисти но с повечко труд, желание и упоритост всичко се постига! По въпроса с цената, мисля че за 50-100лв. можеш да се сдобиеш с едно щъкало което да радва и стопля сърцето ти. Като за начало ще ти обръща дома наопаки, чехли, обувки, цветя и други лесно досегаеми предмети ще бъдат проучени и опитани на вкус l) но няма да се плашиш възпитание то му е истината.
С две(три) думи: Това е Кучето! w) super best worthy
Публикувано: 16 March 2006 - 01:17 PM
Публикувано: 16 March 2006 - 01:38 PM
Цитат
В Русе се намира и се казва "из Онгал".
В момента разполага с най-ценният генетичен материал в Света. worthy
Jackal,
не си чел темата изглежда.
Верно е че не съм чел темата s) но можеш ли да ми дадеш повече инфо за този развъдник? Защото в събота и без друго имам път в нея посока и ако остане време може да го посетя да се порадвам малко.
Благодаря предварително! cl)
Публикувано: 16 March 2006 - 01:47 PM
Цитат
Наистинае хубавица r) твоята Зара-ха,ха,ха angelpik (да не би да е от Биг Брадър) и на каква възраст е.
"ЧЛЕН"- Какво влагаш в това определение? n)
Публикувано: 16 March 2006 - 03:51 PM
Цитат
Цитат
п.п. Изпуснал си една буква в подписа си. angelpik
Да имам си един разбойник с цвят кафяв на около 3г., копиран от всякъде cl) , казва се Ханс доста е луд но, това си е присъщо за породата от към възпитание мисля че е "задоволително". Успява да изпълнява основните команди като "стоп", "седни", "легни", "скок", "на място" и други подобни. Абе общо взето колкото да се държи възпитано в апартамента(за жалост на приятелката ми). Не съм успял да го обуча според помагалата и учебниците по простата причина че, съм доста зает r). Имах и женска Хелга-9г. но, за огромно мое нещастие се спомина преди около година. Ханс е единственото кафяво от последното кучило и реших да си го запазя защото вече се бях влюбил в него w) а, пък на Мама годинките и бяха напреднали s) . Дори обмислям идеята за второ - женско, но все пак идеята е все още в зародиш, а пък трябва да водя преговори на "високо ниво" с Каката. ouu
А ти какво животинче си имаш ако присъства такова покрай теб?
ако си вземеш женска разчитам на теб r)
Публикувано: 16 March 2006 - 07:42 PM
Публикувано: 17 March 2006 - 02:59 PM
Прикачени файлове
-
podbor51_144.jpg (46.35K)
Брой сваляния: 210
Публикувано: 19 March 2006 - 02:16 PM
Много е красив, как да не го черпиш едно:"Rammstein-Angel" BEER но, някакси е особен не е като другите кафявковци................. bl) !
Прикачени файлове
-
post_29_1138470090_1_.jpg (219.73K)
Брой сваляния: 272
Публикувано: 19 March 2006 - 02:29 PM
Прикачени файлове
-
httpwww.vonkarpatia.hu_1.jpg (61.25K)
Брой сваляния: 284