Цитат
Защо всички мислят за преминаване към правене на пари и отглеждане на Доберманите професионално, след като още не са го развили дори като хоби. Ако става въпрос за БГ сайт за добермани то при мен проекта е вече готов, но "на гол тумбак - чифте пищови" не става!!! Кучетата трябва да се гледат с цел ХОБИ, а не пари (поне в началото, докато човек наистина събере хубави кучета, знае какво да ги прави, а и се докаже поне на 20-30 изложби). Защото където започват парите, започват компромисите и край с изяществото и перфекционизма (обикновенно това е много присъщо за манталитета на българина). Това е мое мнение.
tok4ev, мисля, че прекалено насериозно си "прочел" моята шега. [U]Това наистина е само шега Ако беше бизнес идея - можеш да си сигурен, че никой предприемач не споделя идеите си в ефир - някой ще се възползва преди него. Ако съм те подразнил - съжалявам - не е било това моя цел.
А за сайта - както написах там - работното му наименование е "МОИТЕ КУЧЕТА". Те не са добермани, даже и Рекс (като изключим Дарк, който за сега, ако не друго, поне по произход е такъв). С този сайт - ако се получи разбира се, се опитвам не да правя пари (не се извинявам -няма защо, но аз правя парите си професионално в друг бизнес), а за да разкажа за няколко истински приятелства на други (по-млади) хора, които сега са пред "хамлетовския" въпрос - да си вземат ли куче или не. След като си го задават извесно време, някои си отговарят с "НЕ.
За кучето приятел!!! w) w) w)
И благодаря за линковете. bravoS