Доберман
Публикувано: 24 March 2007 - 10:22 PM
Моля, спазвайте правилата за размер на снимка. Ето четиво за просветление как да направите това ТУК
Мод
Прикачени файлове
-
post_29.jpg (14.44K)
Брой сваляния: 71
Публикувано: 24 March 2007 - 10:24 PM
Завиждам за плажа, но нека ви се наслаждаваме до 500х500 пиксела, моля.
Мод
Прикачени файлове
-
post_30.jpg (40.88K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 25 March 2007 - 10:49 PM
eVoLut1oN малко се позагуби , но виждам че разтете. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ bravoS bravoS и ПОСЛУШНИ b) b) b) b)
tok4ev вчера се идях с Онгъл и още два красиви кафяви добермана от Русе чувам , че ще уастват. Надявам се да направите сериозна агитка на кучетатата на Fregeric Louis Dobermann в Пловдив . Аз за съжаление няма да успея да участвам в това похвално мероприятие s) Но обещавам за напред да не пропускам . Особенно като пораснем.
Angel _1 надявам се да споделиш радоста си , когато се сдобиеш с кученце . Няма значение от кой развъдни е . super best Ако случайно можем да помогнем с нещо казвай. А ако ти можеш да помогнеш за развитието на нашата любима порода кучета с нова " кръв " казвай. Важното е в БГ да се развива породата и да си помагаме . bgflag

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 25 March 2007 - 10:54 PM

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 26 March 2007 - 07:20 AM
1super
Прикачени файлове
-
wardog_c.jpg (35.23K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 26 March 2007 - 07:25 AM
Ето един линк - http://www.uniteddob...eed/wardog.html
Чел съм и много по-интересни статии по въпроса, но засега не мога дастигна до линковете, които съм ползвал r)
Ако намеря още нещо ще ви пратя линк да разгледате.
Прикачени файлове
-
udc5.jpg (38.14K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 26 March 2007 - 07:33 AM
Прикачени файлове
-
faithful.gif (50.47K)
Брой сваляния: 84
Публикувано: 27 March 2007 - 04:54 PM
Днес за нас (Дарк и Юта на Akela, а и другите две момичета) е ПРАЗНИК!!! Ставаме на 3 месеца!!! bravoS bravoS bravoS
Ние ще се черпим "по един кокал", а вие пийте по едно "малко" за наше здраве. като се видим, ще ви го върнем l) l) l)
Честито на Юта!!! bravoS bravoS bravoS
... и на останалите!!!
Прикачени файлове
-
DVC00224.JPG (129.04K)
Брой сваляния: 71
Публикувано: 27 March 2007 - 06:36 PM
Публикувано: 27 March 2007 - 07:31 PM
Цитат
Благодаря ти angel_1 за поздравленията и пожеланията. Основната "заслуга" е на Онгъл. Без да подценявам разбира се заслугите на мама Джилда и татко Макс. Но тепърва с Дарк, Юта , Дана и Джена ще се опитваме да защитаваме името на "фамилията".
Пожелавам ти и ТИ в скоро време да ни даваш поводи да ти "върнем" поздравите и пожеланията!!! 1super
УСПЕХ!!!
И аз няма да мога да отида на изложбата в Пловдив на 31 март (трябва да съм в София до към 12-14 часа - много жалко s) ), но мисленно ще съм там И ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА МЕДЖИК super best super best super best . Този красавец заслужава bravoS
надявям се да се видим на "живо" в Русе, в края на април или май.
Публикувано: 28 March 2007 - 11:28 AM
знам че никой не може да ми даде съвет,но все пак да споделя.
Имам доберман на 13 год.от месец и половина разбрахме,че е болна от тумор на чения дроб.
След като получи кръвоизлив от носа.На последък тези кръвоизливи са ежедневни.Много отслабна
и хапва също много малко,от два дни почни не излиза.Приятели ни съветват да я приспим,но на мен сърце не ми дава.Ако иска някой или е имал или чувал за такива проблеми,моля да ми пише.
Публикувано: 28 March 2007 - 03:41 PM
трудно пиша това, защото не беше отдавна, когато минах през тези терзания - да приспиваме нашия приятел, или не. Така и не можах да се реша. Но все още се питам, защо не му спестихме последните страдания. Може би, защото лекарите ме увериха, че не изпитва болки. Може би, защото се надявах на чудо, което не стана.
Вие сте единствените, които можете да вземете това решение. При тези кръвоизливи, тази възраст и тази диагноза - не знам, дали кучето не се мъчи. Но вие най-добре виждате дали я боли, дали има желание за живот... и всичко останало.
Бъдете силни, вземете най-правилното според вас решение, каквото и да е то.

Публикувано: 28 March 2007 - 04:19 PM
Цитат
трудно пиша това, защото не беше отдавна, когато минах през тези терзания - да приспиваме нашия приятел, или не. Така и не можах да се реша. Но все още се питам, защо не му спестихме последните страдания. Може би, защото лекарите ме увериха, че не изпитва болки. Може би, защото се надявах на чудо, което не стана.
Вие сте единствените, които можете да вземете това решение. При тези кръвоизливи, тази възраст и тази диагноза - не знам, дали кучето не се мъчи. Но вие най-добре виждате дали я боли, дали има желание за живот... и всичко останало.
Бъдете силни, вземете най-правилното според вас решение, каквото и да е то.
Аз също подкрепям това мнение
Публикувано: 28 March 2007 - 05:32 PM
Съжалявам знам , че е много тежко.

Публикувано: 28 March 2007 - 08:34 PM
След съобщението на Лора ми е трудно да написша това, но все пак много се радвам за 3 месечните сладури. Дано да са живи и здрави много години.
Токчев много ще се радвам ако успеем да се намерим в петък. Много искам да видя Меджик наживо. Ако все пак ако не се намерим ще ви стискам палци от пупликата.