Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#1781 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 March 2007 - 07:47 PM

Tok4ev успех super best Ндявам се и аз да успя да дойда и да окажа морална подкрепа super best super best super best
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#1782 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2007 - 10:45 AM

Благодарим за подкрепата, която ни оказвате още от сега!
1super

#1783 Потребителят е офлайн   eVoLut1oN Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2007 - 10:22 PM

Здравейте на всички след дълго отсъствие вече на 4 месеца.Снимките не са мн хубави,утре ще направя нови

Моля, спазвайте правилата за размер на снимка. Ето четиво за просветление как да направите това ТУК

Мод

Прикачени файлове

#1784 Потребителят е офлайн   eVoLut1oN Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2007 - 10:24 PM

ето ти на плажа

Завиждам за плажа, но нека ви се наслаждаваме до 500х500 пиксела, моля.

Мод

Прикачени файлове

#1785 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2007 - 07:21 AM

eVoLut1oN - Браво! Да сте живи и здрави!

#1786 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2007 - 10:49 PM

Здравейте хора , които сте верни на вашите кучета b) ( винаги верен ) както и те вярват само на стопанина си rungrey
eVoLut1oN малко се позагуби , но виждам че разтете. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ bravoS bravoS и ПОСЛУШНИ b) b) b) b)
tok4ev вчера се идях с Онгъл и още два красиви кафяви добермана от Русе чувам , че ще уастват. Надявам се да направите сериозна агитка на кучетатата на Fregeric Louis Dobermann в Пловдив . Аз за съжаление няма да успея да участвам в това похвално мероприятие s) Но обещавам за напред да не пропускам . Особенно като пораснем.
Angel _1 надявам се да споделиш радоста си , когато се сдобиеш с кученце . Няма значение от кой развъдни е . super best Ако случайно можем да помогнем с нещо казвай. А ако ти можеш да помогнеш за развитието на нашата любима порода кучета с нова " кръв " казвай. Важното е в БГ да се развива породата и да си помагаме . bgflag
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#1787 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2007 - 10:54 PM

Всъщност ' ВИНАГИ ВЕРЕН ' се отнася за кучетата от порода DOBERNANN и е изписано на паметник от Втората световна война в САЩ , но за това конкретно tok4ev може най-веррно да прати линк
User's Signature

#1788 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2007 - 07:20 AM

Търся линка.... а до тогава, снимки и картинки......
1super

Прикачени файлове

#1789 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2007 - 07:25 AM

r)
Ето един линк - http://www.uniteddob...eed/wardog.html
Чел съм и много по-интересни статии по въпроса, но засега не мога дастигна до линковете, които съм ползвал r)
Ако намеря още нещо ще ви пратя линк да разгледате.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  udc5.jpg (38.14K)
    Брой сваляния: 79

#1790 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2007 - 07:33 AM

"Always Faithful"

Прикачени файлове

#1791 Потребителят е офлайн   tonyg58ampREX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2007 - 04:54 PM

Здравейте банда!!!

Днес за нас (Дарк и Юта на Akela, а и другите две момичета) е ПРАЗНИК!!! Ставаме на 3 месеца!!! bravoS bravoS bravoS

Ние ще се черпим "по един кокал", а вие пийте по едно "малко" за наше здраве. като се видим, ще ви го върнем l) l) l)

Честито на Юта!!! bravoS bravoS bravoS
... и на останалите!!!

Прикачени файлове

#1792 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2007 - 05:13 PM

Честито b) bravoS b) bravoS на Дарк , Юта , Дана и Джена cheers victoryVVV
User's Signature

#1793 Потребителят е офлайн   angel_1 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2007 - 06:36 PM

Честито!!! Да са ви живи и здрави малките сладурковци!!!Дарк е много сладък,браво на Онгал и Тони, super best кученцето изглежда страхотно.Как гледа само, с един леко пренебрежителен поглед.Супер!! Жалко че няма да мога да дойда на изложбата,защото ми се налага да пропътувам няколко хиляди километра но нищо изложби тепърва ще има. d) d) d) d) w) w) w)

#1794 Потребителят е офлайн   tonyg58ampREX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2007 - 07:31 PM

Цитат

Честито!!! Да са ви живи и здрави малките сладурковци!!!Дарк е много сладък,браво на  Онгал и Тони,  super best  кученцето изглежда страхотно.Как гледа само,  с един леко  пренебрежителен поглед.Супер!! Жалко че няма да мога да дойда на изложбата,защото ми се налага да пропътувам няколко хиляди километра но нищо изложби тепърва ще има. d)  d)  d)  d)  w)  w)  w)

Благодаря ти angel_1 за поздравленията и пожеланията. Основната "заслуга" е на Онгъл. Без да подценявам разбира се заслугите на мама Джилда и татко Макс. Но тепърва с Дарк, Юта , Дана и Джена ще се опитваме да защитаваме името на "фамилията".
Пожелавам ти и ТИ в скоро време да ни даваш поводи да ти "върнем" поздравите и пожеланията!!! 1super

УСПЕХ!!!

И аз няма да мога да отида на изложбата в Пловдив на 31 март (трябва да съм в София до към 12-14 часа - много жалко s) ), но мисленно ще съм там И ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА МЕДЖИК super best super best super best . Този красавец заслужава bravoS

надявям се да се видим на "живо" в Русе, в края на април или май.

#1795 Потребителят е офлайн   лора Икона

Публикувано: 28 March 2007 - 11:28 AM

здравейте,
знам че никой не може да ми даде съвет,но все пак да споделя.
Имам доберман на 13 год.от месец и половина разбрахме,че е болна от тумор на чения дроб.
След като получи кръвоизлив от носа.На последък тези кръвоизливи са ежедневни.Много отслабна
и хапва също много малко,от два дни почни не излиза.Приятели ни съветват да я приспим,но на мен сърце не ми дава.Ако иска някой или е имал или чувал за такива проблеми,моля да ми пише.

#1796 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 28 March 2007 - 03:41 PM

Здравей Лора,
трудно пиша това, защото не беше отдавна, когато минах през тези терзания - да приспиваме нашия приятел, или не. Така и не можах да се реша. Но все още се питам, защо не му спестихме последните страдания. Може би, защото лекарите ме увериха, че не изпитва болки. Може би, защото се надявах на чудо, което не стана.
Вие сте единствените, които можете да вземете това решение. При тези кръвоизливи, тази възраст и тази диагноза - не знам, дали кучето не се мъчи. Но вие най-добре виждате дали я боли, дали има желание за живот... и всичко останало.
Бъдете силни, вземете най-правилното според вас решение, каквото и да е то.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#1797 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2007 - 04:19 PM

Цитат

Здравей Лора,
трудно пиша това, защото не беше отдавна, когато минах през тези терзания - да приспиваме нашия приятел, или не. Така и не можах да се реша. Но все още се питам, защо не му спестихме последните страдания. Може би, защото лекарите ме увериха, че не изпитва болки. Може би, защото се надявах на чудо, което не стана.
Вие сте единствените, които можете да вземете това решение. При тези кръвоизливи, тази възраст и тази диагноза - не знам, дали кучето не се мъчи. Но вие най-добре виждате дали я боли, дали има желание за живот... и всичко останало.
Бъдете силни, вземете най-правилното според вас решение, каквото и да е то.

Аз също подкрепям това мнение

#1798 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2007 - 04:21 PM

Честито на рождениците 1super
Да са живи и здрави и много да слушат! nok cheers

#1799 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2007 - 05:32 PM

Здравей Лора ! Kakто и при gabipap и аз за съжаление преминах през този ужас. Много дълго време ми трябваше за да се посъвзема , а и да се реша отново да си взема куче. Аз лично взех решение да го приспя. Гадно определение , но просто при нас положението бе много тежко. Не знам може би се оправдавам пред себе си , но така или иначе взех това решение. Не знам да ли съм бил прав. Просто за съжаление всеки един от нас рано или късно ще се изправи пред този избор и според ситуацията ще трябва да реши САМ .
Съжалявам знам , че е много тежко.
User's Signature

#1800 Потребителят е офлайн   pippo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2007 - 08:34 PM

Лора, много съжалявам. Немога да си представя, че след няколко години и аз ще се колебая като теб (моля се да не е много скоро). Когато прочетох съобщението ти се просълзих!

След съобщението на Лора ми е трудно да написша това, но все пак много се радвам за 3 месечните сладури. Дано да са живи и здрави много години.

Токчев много ще се радвам ако успеем да се намерим в петък. Много искам да видя Меджик наживо. Ако все пак ако не се намерим ще ви стискам палци от пупликата.

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни