Доберман
Публикувано: 08 August 2008 - 07:20 PM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 15 August 2008 - 10:23 AM
В тая жега.. :( :chaika: на Фабела не и е много гот :chaika: :))
Да благодарим на ongal и Tyson, че са се обадили на нашия доктор Валентин Иванов, да попитат как върви лечението на Фаби, а и всъщност дали въобще е болна :))
:rolleyes:
Поздрави на всички, слънчеви дни и поносима жега :wub:

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 18 August 2008 - 09:15 AM
Усещам сарказъм във второто ти изречение и не ми харесва ... според теб как трябва да постъпят Онгал и Тyson???
Водите си някакви разговори надявам се по телефона, а само ти тук пускаш някакви хапливи саркастични реплики...
... направете тема говорилня - това не е за тук!
п.п. Как върви лечението!??

Публикувано: 18 August 2008 - 09:51 AM
На мен пък не ми харесва да се поставят думите ми под въпрос, на теб би ли ти харесало?
Вчера в квартала срещнах един човек с афганска хрътка, той хареса много Фабела, каза че ще се види с Пламен на изложбите в Банско и ше му разкаже как е кучето и тн.
Иначе се къпем с тактик два пъти седмично, пием цифли, а днес е и ден за инж. айвомек.. Старите завехват, ама и нови излизат. Но като цяло за сега не е трагично положението. Фаби е добре иначе, вчера цял ден бяхме на Боровец и много се изкефи..

Публикувано: 18 August 2008 - 10:02 AM
Виж, мисля, че наистина докторите трябва да си поговорят. Болестта е мъчителна и продължителна, в никакъв случай не е за подценяване.
Риск винаги има от това и никой не е застрахован - живо същество е!
Кой крив и кой прав си решавайте помежду си, тук във форума едва ли на някой му се четат подобни подмятания и то само от едната страна.
Приятелски ти казвам, че е излишно!
... та така, за жегите само на сянка до рекичка ;)
забравих да направя снимки..сорри!

Публикувано: 18 August 2008 - 11:40 AM
Той ми каза да внимавам с онова дето го пренасят комарите, червеите по сърцето. По тая линия на мисълта не те ли е страх да водиш кучетата при вода ( с много комари) без стронгхолд ( ако нямаш )..
По темата с докторите- нямам нищо против интереса, ако е добронамерен. Да питаш дали въобще има такова кучее на лечение при този доктор от точно тази болест вече е друг въпрос. А аз нямам нищо против да чуя и отсрещната страна?

Публикувано: 18 August 2008 - 12:19 PM

Публикувано: 18 August 2008 - 03:14 PM
Публикувано: 18 August 2008 - 03:44 PM
Цитат
важно е не само мястото,а и развъдчика.ако става дума за кучилото,за което си мисля,моето мнение е да помислите отново,преди да изберете кученце...разбира се това си остава изцяло Ваше решение :blink: Успех!

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 18 August 2008 - 03:47 PM
Публикувано: 18 August 2008 - 03:55 PM
Това тук е форум на БДК към БРФК, и следва да не се толерират кучета без родословия признати от FCI.
Та предлагам да започнеш да се осведомяваш за нещата преди да предприемеш покупката!

Публикувано: 18 August 2008 - 04:05 PM
Публикувано: 18 August 2008 - 04:18 PM
Цитат
погледнете тук http://dog.bg/forum/index.php/topic,17545.0.html :OK:

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 18 August 2008 - 04:31 PM
Публикувано: 18 August 2008 - 04:43 PM