Доберман
Публикувано: 29 November 2005 - 07:28 PM
Поздрави!
Публикувано: 29 November 2005 - 07:57 PM
Решението е едно,като се ходи на изложба и се снима да се записва и името на кучето.
Публикувано: 29 November 2005 - 09:55 PM
Сега сериозно... Сила, мощ... "Целият от мускул и мозък!"- нали така беше онгал? w) За ъгли няма да говоря първо, защото нямам знанията и второ, защото ако искате ми вярвайте ама не ми се привиждат ъгли. Виждам една запълненост... Едно съвършенство! Много добре развито - обрнах внимание на лактите, на постава на пръстите (даже си го представих в атака - super , как загребва с предните крайници... w) и пружинира със задните), гръдният кош е много силно развит (това как се постига? - не е само с бягане, аз се скъсах да бягам с Макс, ама смъкнахме с 8 см. само), врата, главата, устните... Не мога да откъсна очи и да напусна темата... w) s)
Ще ме разболеете! cheers
Забелязвам границите на главата и при другите добермани в Ди Камповалано - все повече се отделя точката от границата около устните - това някой може ли да ми го обясни! Много по-добре изглежда, наистина!!!
Поздрави и благодаря много за удоволствието, което ми доставяте!!!
Всеки момент ще кача списъка на участниците в изложбата в Загреб!!!
Публикувано: 29 November 2005 - 10:24 PM
Приятна вечер на всички!
Публикувано: 30 November 2005 - 10:57 AM
Публикувано: 30 November 2005 - 11:20 AM
Аз имам 6 годишен мъжкар на има Алекс и ми е много приятно да прочета нещо ново за породата и като цяло за всички състезания и изложби както в БГ ,така и в чужбина.
Искам още да попитам дали имате информация за клубове в Пловдив, тъй като искам да си взема още едно куче и да си ги гледам двете заедно,но е много трудно да намеря женски доберман.
Благодаря ви предварително и желая много здраве на всички b) d)
Публикувано: 30 November 2005 - 11:50 AM
Като за начало бих те посъветвала да прочетеш всичко написано до тук... А после ще ми е интересно да ми разкажеш за своя доберман - пол, възраст, държание, работни качества, обучение, болести - каквото се сетиш... И как се казва! Радвам се, че си тук!
Поздрави!
Крис
Публикувано: 30 November 2005 - 12:35 PM
Новини от Германия
Show 2005
Полезна информация от 2004г.
Doberman Review 2005
IDC 2005
Новини
Новини
Новини от Виена
Новини от Русия
Новини от Украйна
Новини от Румъния
Новини 2005
Моля, коментирайте! Аз не разбирам и искам да се науча да пресявам цялата тази информация... Толкова се старах... Благодаря предварително!
П.П. Очаквам и на личната си поща снимките от Белград, за да ги кача във форума, също така и имената на кучетата от каталога и дог, твоята помощ да разберем кой, кой е! За да започнем същинската част - коментара на двете изложби! И да си направим изводите... Моля, важно е за Джилда! Поздрави!
Публикувано: 30 November 2005 - 05:38 PM
Публикувано: 30 November 2005 - 07:39 PM
п.п. Съвсем спонтанно ми дойде, извинявам се ако греша ме поправете! Ако съм сгрешила ще продължа с разсъжденията си относно сравнението и ще ви кажа крайният си извод, просто искам да знам дали бъркам...