Доберман
Публикувано: 21 August 2010 - 02:40 AM
Showa, в 14 August 2010 - 04:47 PM, написа:
Благодаря Ви,предварително.
Чистокръвие, без значение родословие.. Само аз ли съм объркан. Без значение родители и пра- такива в родословието или изибщо не държиш на родословен документ? Как преценяш кучето доколко е "чистокръвно" без да имаш родословие? Май такъв вариант няма. Не се заяждам, просто бъди по- конкретен. При положение, че вече си бил собственик на два вносни добермана от развъдници, защо обръщаш внимание на "обяви за 200лв, другата за 300лв".
Чистокръвно е разг. ф-ма на куче с родословие.
Късмет с бъдещото кученце, радвам се за категоричния избор и попадението в породата

Публикувано: 21 August 2010 - 01:24 PM

Успех в намирането на кученце!

Публикувано: 25 December 2010 - 12:16 AM
Публикувано: 25 December 2010 - 11:41 PM

Публикувано: 29 December 2010 - 08:03 PM

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 30 December 2010 - 01:43 PM

Стана голямо магаре. И като размер, и като характер

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 01 January 2011 - 05:05 PM
Здраве, щастие, късмет, да Ви съпътстват за напред .
Много радост и пари и по вода да Ви върви .
Весели, засмяни, цяла година пияни, но не от ракия, а от любовна магия

Публикувано: 12 January 2011 - 11:29 PM
Та бихте ли ме осветлили за това "чидо на чудесата" развъждащо тази прекрасна порода "Доберман" и ходещо напред назад и втълпяващо, колко са агресивни кучетата????????????????
Публикувано: 12 January 2011 - 11:49 PM
Може ли нашето куче да бъде в защита на нашето семейство - да ако има необходимият ръст и сила кучето може да ви охранява и защитава''
абе не знам ама на мен лично не ми вдъхва много доверие предвид горната публикация в сайта му

Публикувано: 13 January 2011 - 12:19 AM