Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#1121 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 April 2012 - 10:13 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 20 April 2012 - 08:07 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 20 April 2012 - 08:02 PM, написа:

Ма скоро скоро ,секи момент министера, дето сичкотомаравтаса щял да тури зоополиция .Предполага се- подчинена нему. Щото няма на кого да е другиму.
И да , нямало да се променя закона за ся , мааалко по-после щяло да е - след обществен дебат, режисиран да познаем от три пъти от кого . Се едно обществен деБат не е имало когато се прие ЗЗЖ и всиички пищяха от софиянски - трепане/ раждане/ трепане/ раждане. ...
Щели били да променят неработещи текстове от ЗЗЖ. Как пьк разбраха кои са неработещи ,като не ги употребиха ??

http://www.focus-news.net/?id=n1644945
http://www.focus-news.net/?id=n1644965
Аз не разбирам много какво се случи. Може би защото политиката не ми е силната страна...

Нищо не се случи ,освен че не внесоха предложението си за избиване сега. Щяло да е по-после.
Размаха пръст на организациите и тва е. Давали били последен шанс . На кого ,бе алоуу ? На немските хорица ли отделящи от джоба си ,за да се кастрират нашите бездомни кучета над 10 години вече ,да купуват апаратура за вет .факултет и да помагат за обучаването на студенти? На Четири лапи ли? На мен? на теб ?

Няма на света министър ,на когото 91 организации да му искат оставка . Деветдесет и една , от които десетина международни ,с огромен авторитет .
Пък той да се лигави по медиите, че имал яка гърбина и носел . А беше читав, щеше сам да си подаде оставката след трагедията с професора. И Премиерът да я приеме, даже да я поиска трябваше. Не ,те играят позната игра. Досущ като един усмихнат предишен.
Понеже усмихнатия и трепането вече сме го гледали, знаем и как ще завърши всичко.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1122 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 April 2012 - 07:18 PM

Някой ще ми каже ли ,кой си направи ПР на гърба на бездомните животни.И имате ли информация за срещата при Найденов.?Получихме неясни обяснения.Но не знам защо,не съм склонна да вярвам на това което чух от Явор Гечев.Протеста беше провал.Загубиха животните-и ние хората сме виновни...
User's Signature

Помощ за животните

#1123 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 08:17 PM

Показване на мнениетоdikari, в 19 April 2012 - 08:11 AM, написа:

Този филм започна отново. Моля, вижте за какво пледирате.
http://www.youtube.c...player_embedded

Може би е сбъркано донякъде да преповтаряш и цитираш вече видяни неща...Но наистина ми се иска, колкото е възможно повече хора да се загледат, видят и чуят евентуално...Дали, не знам...Знам само, че този филм остави такава следа в мен, която не е никак приятна.
Какво е това безобразие, каква е тази наглост, каква е тази комуникация между държавни служители, какъв е този е срам?Защо ми се налага през 2012 година да го изпитвам по този варварски и безкрупулен начин?
Едно ще кажа от сърце...Нещо подобно не се забравя(срамът който се изпитва го оставяме на страна за момент), да не говорим, ако това нещо и се впусне със всички сили да преследва измисления си лов на вещици...Там освен, че ще стане страшно, не съм убедена, че доста от "публичните личности на деня" ще преживеят добре развръзката на цялото погрешно планувано събитие.

п.п.Няма нищо общо моя коментар с който и да предишен на цитираното от мен...Просто ми дойде ей така спонтанно и от сърце.
Уточнявам да не стане грешка.
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1124 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2012 - 08:31 PM

Показване на мнениетоagalina, в 21 April 2012 - 10:13 AM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в 20 April 2012 - 08:07 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 20 April 2012 - 08:02 PM, написа:

Ма скоро скоро ,секи момент министера, дето сичкотомаравтаса щял да тури зоополиция .Предполага се- подчинена нему. Щото няма на кого да е другиму.
И да , нямало да се променя закона за ся , мааалко по-после щяло да е - след обществен дебат, режисиран да познаем от три пъти от кого . Се едно обществен деБат не е имало когато се прие ЗЗЖ и всиички пищяха от софиянски - трепане/ раждане/ трепане/ раждане. ...
Щели били да променят неработещи текстове от ЗЗЖ. Как пьк разбраха кои са неработещи ,като не ги употребиха ??

http://www.focus-news.net/?id=n1644945
http://www.focus-news.net/?id=n1644965
Аз не разбирам много какво се случи. Може би защото политиката не ми е силната страна...

Нищо не се случи ,освен че не внесоха предложението си за избиване сега. Щяло да е по-после.
Размаха пръст на организациите и тва е. Давали били последен шанс . На кого ,бе алоуу ? На немските хорица ли отделящи от джоба си ,за да се кастрират нашите бездомни кучета над 10 години вече ,да купуват апаратура за вет .факултет и да помагат за обучаването на студенти? На Четири лапи ли? На мен? на теб ?

Няма на света министър ,на когото 91 организации да му искат оставка . Деветдесет и една , от които десетина международни ,с огромен авторитет .
Пък той да се лигави по медиите, че имал яка гърбина и носел . А беше читав, щеше сам да си подаде оставката след трагедията с професора. И Премиерът да я приеме, даже да я поиска трябваше. Не ,те играят позната игра. Досущ като един усмихнат предишен.
Понеже усмихнатия и трепането вече сме го гледали, знаем и как ще завърши всичко.

Докато някои протестираха,се оказа че клетките за набедените за агресивни от Малинова долина в Сеславци ,са празни.Били са убити.съда спря заповедта на Фандъкова,тя обаче на своя глава ,з.....ба какво казва съда,и премина в действие.Безумна България.Абсолютно беззаконие.
User's Signature

Помощ за животните

#1125 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2012 - 08:49 PM

Показване на мнениетоkiriaki, в 21 April 2012 - 08:31 PM, написа:

съда спря заповедта на Фандъкова,тя обаче на своя глава ,з.....ба какво казва съда,и премина в действие.Безумна България.Абсолютно беззаконие.

Я да ми обясните за спирането на заповедта, защото всичко се случва някъде другаде и аз поне не схващам. Подписах сигнала, получих отговора. Но не успях да го разтълкувам.
А се говори наляво и надясно как съда спрял заповедта. Имам отговора на съда, пуснала съм го в една от темите. Моля, разтълкувайте ми го.
Не, не се заяждам, а се опитвам да разбера нещата. Щото наистина нищо не разбирам вече.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1126 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 April 2012 - 08:54 PM

Показване на мнениетоdanny, в 21 April 2012 - 09:30 AM, написа:

Показване на мнениетоgabipap, в 21 April 2012 - 06:42 AM, написа:

... другия вариант (хранене на закътано място, примерно зад блока или в заден двор, ако има такъв) е по-добър и безопасен за кучето.

В кварталите най-често няма такова място. "Заден двор" изобщо не съществува. Зад блока е точно толкова оживено, колкото и пред блока. Ако няма улица (рядко), ще е детска площадка; ако не е детска площадка, ще е училище; ако не е училище, ще е детска градина; ще е магазин, ресторантче, кафене... Каквото и да е - оттам минават хора - сами, с колички, с малки едва тапащи деца, с кучета (разходките из кварталите са най-често такива - минаване отнякъде на повод). Минават непрекъснато. Играят по-големи деца. Седят хора, пият си кафето, край тях търчат децата им - не безнадзорни - играят на полянката до кафето. А децата най-често така играят - тичешком. И до магазина така отиват - на бегом. Което се възприема различно от бездомните.
И другаде го бях писала - поведението на бездомната глутница е едно, когато са сами или се реят отделно, съвършено различно, когато край тях е тази/тези, които дават храна. Наблюдавала съм го безброй пъти. В междублоковите пространства НЯМА място за хранене. Това е толкова криворазбрано милосърдие!
Говоря по принцип за кварталите. При нас като екстра, освен изброеното, има пазарче, голяма болница, пункт за вторични суровини. На други места сигурно има други "екстри".

А вие как точно виждате храненето на тези животни,които така или иначе са доста пък хората които ги хранят не толкова много.Може би тези които хранят да приберат по пет десет,след няколко дни да се пръкнат от някъде други кучета,а докато се разиграва цялата сценка съседите на тези с многото,дето до онзи ден са викали прибери си ги в къщи,вече пищят ,че пак му пречат?Или може би имате някакво предложение за разрешение на проблема,което искате да споделите с нас.

#1127 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 09:10 PM

Не "виждам" хранене в междублоковите пространства! Не знам, дали тези, дето "хранят" са малко, според мен са в повече. Ако имаш желание, прибираш вкъщи толкова, колкото ти позволяват закон, средства и възможности. "Когато опитомиш някого, ти си отговорен за него" - това не аз съм го казала. Да изнасяш манджа през улицата в градинката отсреща е всичко друго, но не и милосърдие. Животните се събират там, където има хранителна среда. Увеличаването на храната увеличава прииждащите. До бройка, застрашаваща хората в района. А ако има място за спор, че все пак живеем в човешко общество и интересите на човека са на първо място, значи просто няма за какво да говорим.
Забраната на такъв вид хранене сама по себе си без други мерки няма да реши проблема. Но тя може да бъде важна част от решението.
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#1128 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2012 - 09:15 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 21 April 2012 - 08:49 PM, написа:

съда спря заповедта на Фандъкова,тя обаче на своя глава ,з.....ба какво казва съда,и премина в действие.Безумна България.Абсолютно беззаконие.

Я да ми обясните за спирането на заповедта, защото всичко се случва някъде другаде и аз поне не схващам. Подписах сигнала, получих отговора. Но не успях да го разтълкувам.
А се говори наляво и надясно как съда спрял заповедта. Имам отговора на съда, пуснала съм го в една от темите. Моля, разтълкувайте ми го.
Не, не се заяждам, а се опитвам да разбера нещата. Щото наистина нищо не разбирам вече.

За съжаление и аз вече не разбирам.Разбрах само че едно НПО е подписало евтаназията.От голяма любов към животните.Името им ще излезе,нищо не остава скрито.Стояха ли там да гледат в очите животните ,за чиято смърт подписаха?:-(
User's Signature

Помощ за животните

#1129 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 09:33 PM

Показване на мнениетоdanny, в 21 April 2012 - 08:10 PM, написа:

Не "виждам" хранене в междублоковите пространства! Не знам, дали тези, дето "хранят" са малко, според мен са в повече. Ако имаш желание, прибираш вкъщи толкова, колкото ти позволяват закон, средства и възможности. "Когато опитомиш някого, ти си отговорен за него" - това не аз съм го казала. Да изнасяш манджа през улицата в градинката отсреща е всичко друго, но не и милосърдие. Животните се събират там, където има хранителна среда. Увеличаването на храната увеличава прииждащите. До бройка, застрашаваща хората в района. А ако има място за спор, че все пак живеем в човешко общество и интересите на човека са на първо място, значи просто няма за какво да говорим.
Забраната на такъв вид хранене сама по себе си без други мерки няма да реши проблема. Но тя може да бъде важна част от решението.

Ами прибираме Госпожо , прибираме даже в повече от това което можем да си позволим.А Вие какво правите по въпроса???
По въпросът за храната ще ви кажа и посъветвам най чистосърдечно само, да не я дъвчете толко...Докато не се реши общонационалният проблем(обяснявам единствено, защото нямат интерес много хора да го решат) с бездомните на общинско ниво в стил...ЕЛЕМЕНТАРНО изпълняване на поставени задачи и функции... :mg_062:
Хайде, ако обичате да не ме учите аз некоя си Пенка дали давам и ще давам един комат хляб на умиращото от глад куче пред мен...Нали? Или ще заповядате, че така не е правилно???
Ако е такъв случая...Аре нема смисъл да се опитваме да си общуваме, дори и виртуално казано :smile:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1130 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 09:33 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 21 April 2012 - 07:49 PM, написа:

Най-общо казано АС е определил предписанието на БАБХ за противозаконно,затова е оставил жалбата за спирането му без движение.Имаме определение,не решение.

#1131 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 21 April 2012 - 09:43 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 21 April 2012 - 07:33 PM, написа:

...
Най-общо казано АС е определил предписанието на БАБХ за противозаконно,затова е оставил жалбата за спирането му без движение.Имаме определение,не решение.

И, ако разбирам правилно, като е противозаконно, предписанието на БАБХ не следва да бъде изпълнявано, нали?
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#1132 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 09:47 PM

Ваня Костова:
ДНЕС В СЕСЛАВЦИ БЯХА ОСТАНАЛИ 20 КУЧЕТА ОТ МАЛИНОВА ДОЛИНА. ЗА ЕВТАНАЗИЯТА СМЕ УВЕДОМИЛИ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ.ПРОТОКОЛЪТ ЗА ЕВТАНАЗИЯТА Е БИЛ ПОДПИСАН ОТ ЕДНО НПО - НЕ ЗНАЕМ КОЕ. ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПРАЩАТ МЕЙЛИ НА АДРЕСА НА КМЕТ ФЪНДЪКОВА. Г-Н БОРИСОВ ОБЕЩА ДА СЪТРУДНИЧИ С НПО-ТАТА. ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА 'ЕКОРАВНОВЕСИЕ' СА НЕЗАКОННИ И ПОДСЪДНИ. ЗА НАС ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД. ПРИКАНВАМЕ СТОЛИЧНИТЕ УПРАВНИЦИ ДА СПРАТ ИЗБИВАНЕТО НА КУЧЕТАТА - И НЕ САМО ТЕЗИ!ИЗЧЕЗВАТ КУЧЕТА ОТ ЦЯЛА СОФИЯ. НЯМА ДА ОСТАВИМ ДА ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ И ДА СЕ ПРЕНАПИСВАТ ЗАКОНИ, ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕ ЖЕСТОКОСТТА И НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИТЕ И ДА СЕ СКРИЯТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПРОВАЛИТЕ И ПОХАРЧЕНИТЕ ПАРИ.ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО ГИ ОБИЧАТЕ И СТЕ ГОТОВИ ДА ГИ ЗАЩИТИТЕ, КАКТО ГО НАПРАВИХТЕ НА ПРОТЕСТА.

Някой знае ли кое е въпросното НПО и въобще нещо?Защото ако е извършено противозаконно,някой ще бере големи ядове.Да не говорим,че и е направено тайно......

#1133 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 09:51 PM

Показване на мнениетоgabipap, в 21 April 2012 - 08:43 PM, написа:

...

И, ако разбирам правилно, като е противозаконно, предписанието на БАБХ не следва да бъде изпълнявано, нали?

Да,но въпреки това се чака решението на съда по паралелна жалба,по която е образувано дело.До решението не следва да се извършват никакви дейстия.

#1134 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2012 - 10:00 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 21 April 2012 - 09:51 PM, написа:

...

Да,но въпреки това се чака решението на съда по паралелна жалба,по която е образувано дело.До решението не следва да се извършват никакви дейстия.
Благодаря за обяснението.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1135 Потребителят е офлайн   kiriaki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2012 - 10:15 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 21 April 2012 - 10:00 PM, написа:

Показване на мнениетоmony6802, в 21 April 2012 - 09:51 PM, написа:

...

Благодаря за обяснението.

До решението?Но те не чакаха ,нали? Започнаха да избиват.И то невинни душици,събрани от улиците,и вкарани в клетките с табелка "Малинова долина".Забравих че действието се развива в България в 21 век,и то в нейната столица.Но от ЛУДИ-които ние сме избрали.
User's Signature

Помощ за животните

#1136 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 10:18 PM

Да,четири били евтаназирани"по разпореждане"Ако не е спазен законът отиват на съд.Ако пък е.....можем да отправяме въпроси към подписалото се НПО за начзло.Като например чрез вещо лице ли определиха кои точно кучета са участвали в трагичния инцидент.Или просто са решили да направят курбан.

#1137 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 21 April 2012 - 11:10 PM

А сигурно ли е, че НПО е подписало, че кучетата са агресивни? Може да са просто слухове.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#1138 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 11:14 PM

Изискан е протоколът по надлеждния ред,ще изчакаме.Засега само Нейков се е"похвалил",че НПО е подписало.

#1139 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2012 - 12:17 AM

Мале мале мале !! :ud_009: :ud_009: :ud_009:
*** форума , *** ПосетителКИте, *** чудото!!

Сега да ви кажа нещо драги лелки природолюбителки.:
Междублоквото пространство не е природа. Природа са планините горите и други неомазани от хората местности , които вие сигурно не си правите труда да посещавате.
Опазването на природата не се изразява в това , вечер след поредния сапунен сериял , вие съкрошени от мъка по това че Изаура е бременна да напълните една тенджера с помйика от масата и да нахраните бездомните.
Опазването на природата го извършват ловците които, всяка година(с лични средства) мъкнат тонове царевица и плодове по горите. Строят хранилки и заграждения и какво ли още не.
Ако не знаете да ви кажа най големите природозащитници са точно ловците защото те знаят цената на живота. :rc_036:

Сега да ви обясня нещо за истинската природа;
Има един разред "вреден дивеч". към него спадат: вълк, лисица , чакал , язовец и др. Макр че се наричат вредни тези хищници в същност играят роля на санитари в природата. Но понеже се развъждат доста по-бързо , често достигат до такава популация че стават заплаха за дивеча с който се хранят . Тогава се налага ловците да коригират броя на хищниците чрез хайки и отстрел.

Та сега искам да ви питам : Каква точно роля изпълняват бездомните кучета в природния баланс на града та толкова държите да ги връщата по места?Или ако го правите защото "те не са виновни" ще тръгнете ли по гората да кастрирате и връщате чакалите и лисиците които напоследък се навъдиха доста и освен на дивеча започнаха да нанасят сериозни вреди на животновъдите?

П.С.
И като стана дума за чакалите и лисиците , нали знаете че и те като бездомните кучета "Не са дошли от космоса" :ea_103:
Сигурно и тах някой безотговорен ЧОВЕК гие захвърлил в гората защото са му омръзнали ,а? :af_089:

Мод. Моля, не използвайте подобни думи.

#1140 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 22 April 2012 - 01:16 AM

Леле, леле, леле!

Бог слезе от гората с пушка в ръка и започна да ни разяснява как НИЕ, богоизбраните, трябва да трепем всичко, дето не ни харесва и ни вреди, защото Той е създал дърветата, за да може ние да ги сечем, Той е създал планините, за да може ние да ги осираме с лифтове и ски писти, Той е създал реките и моретата, за да може ние да си хвърляме в тях мръсотиите ... А, и е създал дивеча в горите, за да можем да го гърмим!!!

Естествено, че всичко пада от небето. Бог ни го хвърля отгоре, за да можем ние да го унищожаваме и трепем, един вид за наше забавление. Като хобито лов! Пълното олицетворение на най-безсмисленото и легално убийство без причина!

Пингпонг, намали малко игрите и егото - ще ти изиграят лоша шега някой ден :)

И се покай за всички животни, които си убил на лов, че ... Бог забавя, но не забравя ... нищо, че приемаш Живота като игра за твое забавление. Да ти кажа, не е така. Животът е учение, вземи малко да поучиш за разнообразие :db_046:
User's Signature

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема