Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 25 April 2012 - 03:22 PM
Аз пък имам друго за вас кръвожадни "дами" и "господа" -
"Журналист- чалгар в България-това звучи гордо!".
Да му имам културата на този екземпляр, продукт на родната чалга-култура! Да му имам изказа, да не говорим за агресията, която блика във всяка дума в това безобразно съчинение. Агресивните кучета пасти да ядат пред този двукрак хищник!
Браво Блиц, никога не съм очаквала нещо сериозно или хубаво от жълтите вестници, но с това доказахте, че и чеп за зеле не става от вас. Ужасно е, когато осъзнаеш в какъв невероятен морален упадък се гърчи обществото в една държава, която има претенциите да е европейска!
Уважаеми сънародници, гарантирам ви, че само след 5 години, тези свръх агресивни и кръвожадни двукраки елементи ще започнат да изтребват вас, подобно на себеподобните си откачалки в Щатите. Ако не те, децата им ще хванат пушките и ще стрелят срещу вашите деца, защото агресията и насилието раждат още агресия и насилие!
Мога да си представя какво потомство отглежда или ще отглежда въпросния автор на тази чалга-журналистическа помия и за съжаление картината не е никак красива!
позволявам си да цитирам Джулия Стюарт,защото го е изразила перфектно.
Публикувано: 25 April 2012 - 03:25 PM
KOKO_ko, в 25 April 2012 - 08:42 AM, написа:
kai_tina, в 25 April 2012 - 09:34 AM, написа:
Така е, да не говорим, че Долината на малините вече е известна като Долината на чудесата или иначе казано ЧУДЕСНАТА ДОЛИНА ... предлагам всички да си оградим там по някое декарче и да си кютаме, щото на кой ли му пука...
Ха,ха,все още пука на някои-фантомите от операта да речем.
Публикувано: 25 April 2012 - 04:22 PM
Публикувано: 25 April 2012 - 04:49 PM
emilvr, в 25 April 2012 - 04:22 PM, написа:
Ми сигурно не е

Мил, ние ви изнесохме представление, останалата част от цирка тук, го играят други хора

Нещо да сме излъгали?
Или ви дразни ,че някой друг пише тук. Като ви пречи и искате да пишете определени хора, изместете си темата в Без Дом.
Форума нали е за хора с различно мнение.
А замисляла ли си се ,че може и да не сме, просто методите да са други.
Желанията и целите едни и същи, просто тактиката е различна.
Сякаш на нас не ни трепва под лъжичката, ама никога няма да го приемете.........
П.П. От вчера се чудя, как може да не ви направи впечатление,като ви написах как Екото е искало подписи и за корено различни кучета по другите клетки, а се хванахте за други неща. Хъм, странно....
Публикувано: 25 April 2012 - 05:19 PM
IA---, в 25 April 2012 - 03:49 PM, написа:
П.П. От вчера се чудя, как може да не ви направи впечатление,като ви написах как Екото е искало подписи и за корено различни кучета по другите клетки, а се хванахте за други неща. Хъм, странно....
Аз лично не го видях това, но моля да разясните...Това означава, че с ваша (не лична, а на БРФК) благословия ще се избият и други кучета или там не сте се подписали?
Казахте много неща, но информацията е малко и разпокъсана.....
пп. А за местенето на темите се обърнете към админа, това е негово хоби...

Публикувано: 25 April 2012 - 06:23 PM
IA---, в 25 April 2012 - 03:49 PM, написа:
Значи ,казваш, че целите и желанията са едни и същи и ТАКТИКАТА била само различна...Ами хайде да проследим логиката на въпросната тактика...Значи...
Имаме проблем. Имаме от хиляда места подадено ефективно разрешение..С'я тук няма да обяснявам за милионен път, щото и аз за съжаление не съм Мил.Но накратко имам предвид всички нейни постове по въпроса + един от многото по отношение, че едни дадени кучета са поискани за осиновяване от международни организации(тоест, това означава, че въпросните, ще бъдат изкарани от страната и никой никога повече няма да се притеснява или интересува, по отношение, какво, защо и как?!.
Обаче(следете ми мисълта, пиша бавно, оти знам , че се чете трудно

Та тази жертва в името на идеите, принципите, любовта към животните се оказва на финала в една ситуация тип...Вкарват я като жертвено агънце в една клетка с мнооогооо агресивни кучета

Значи имаме човек, който е действал противозаконно(в това все още не съм сигурна) и най лошото против принципите си и разбиранията в името на какво???Защото някой е наредил, защото така е трябвало, защото го е искал, защото е вярвал в това, което прави или щото не иска да си загуби местенцето някъде...Аз не знам...Питам си, интересно ми стана и напоследък все по интересно ми става...
От това, което прочетох досега, не ми става съвсем ясно на финала...Въпросният подписал имал ли я е таз воля, образование и необходима квалификация или я е нямал и е действал просто по заповед и от страх да не загуби нещо??
Питам бе хора, не се сърдете...Питам и ми е интересен отговорът...Не за друго, ама напоследък е абсолютно обществен дебатът и е хубаво да се дават точни, ясни и разяснителни отговори на обикновенните граждани.На онези, които не членуват никъде, никога не биха плюли на принципи и вяра...на всички, които ги интересуват по детайлно нещата.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 25 April 2012 - 06:30 PM
Въпросният подписал имал ли я е таз воля, образование и необходима квалификация или я е нямал и е действал просто по заповед и от страх да не загуби нещо??
Действието е противозаконно.По много причини.
С определение на АС-София е спряно предписанието на БАБХ,ще ви цитирам и входящия номер.Спряно е,или по скоро не е даден ход,защото е противозаконно!Ако ще Литов и компания да са подписали десет фермана.Сега отиват на съд!
Публикувано: 25 April 2012 - 07:38 PM
Помолих без циркове баш в тази чудовищна тема, какво толкова неразбираемо има, иначе си пишете каквото искате! Аре, моля, точно на мен да не ми се изреждате да ми обяснявате как не съм търпяла чуждите мнения.
Много ясно, че сега ще се иска подпис за ВСИЧКИ кучета. И очевидно има кой да го даде.
Недоумявам как е възможно БРФК да се маскира като организация за защита на животните.
Това пък на ВАС не ви ли прави впечатление?! Морално ли е, правилно ли е? Защо ли изобщо да задавам въпроса, който толкова се изтърка вече - законно ли е?
Ако имам някакъв упрек към Давидовска, той е, че не е задала тези въпроси. Относно конкретните й действия не я упреквам. А и както се вижда - ще ни се иска да беше тя.
ПП Това, че съдът не е дал ход на предписанието не означава, че не трябва да се изпълняват разпоредбите на ЗЗЖ, а именно да се състави комисия, да се прецени агресивността на кучетата и агресивните да се евтаназират. Така го разбирам. Същественото закононарушение е, че в комисията не е имало представител на организация за защита на животните, както изисква законът. Ми те могат да извикат и клошаря от ъгъла да подписва протоколи, но как ще евтаназират на базата на този подпис?! Т.е, закононарушението се върши от евтаназаторите на Екоравновесие и ако някой трябва да бъде атакуван, това са те. Останалите съучастници да се разправят със съвестта си.
Публикувано: 25 April 2012 - 08:23 PM
mil_, в 25 April 2012 - 06:38 PM, написа:
Помолих без циркове баш в тази чудовищна тема, какво толкова неразбираемо има, иначе си пишете каквото искате!
Много ясно, че сега ще се иска подпис за ВСИЧКИ кучета. И очевидно има кой да го даде.
Недоумявам как е възможно БРФК да се маскира като организация за защита на животните.
Това пък на ВАС не ви ли прави впечатление?! Морално ли е, правилно ли е? Защо ли изобщо да задавам въпроса, който толкова се изтърка вече - законно ли е?
Ако имам някакъв упрек към Давидовска, той е, че не е задала тези въпроси. Относно конкретните й действия не я упреквам. А и както се вижда - ще ни се иска да беше тя.
ПП Това, че съдът не е дал ход на предписанието не означава, че не трябва да се изпълняват разпоредбите на ЗЗЖ, а именно да се състави комисия, да се прецени агресивността на кучетата и агресивните да се евтаназират. Така го разбирам. Същественото закононарушение е, че в комисията не е имало представител на организация за защита на животните, както изисква законът. Ми те могат да извикат и клошаря от ъгъла да подписва протоколи, но как ще евтаназират на базата на този подпис?! Т.е, закононарушението се върши от евтаназаторите на Екоравновесие и ако някой трябва да бъде атакуван, това са те. Останалите съучастници да се разправят със съвестта си.
Нарушението,Мил,е,че го няма третият подпис.На БАБХ,Те са отказали да подпишат.
Публикувано: 25 April 2012 - 08:29 PM
И нали в София били 5 подписа, щото по ЗЗЖ не се изисква подпис на БАБХ.
mony6802, за да пишеш, не е нужно да цитираш, ползвай бутон Нов отговор долу вдясно.
IA---, ти какво мислиш по въпроса: E ли БРФК организация за защита на животните?
Публикувано: 25 April 2012 - 09:10 PM
Въпросът е към IA, но бих помолила за уточнение. "E ли БРФК организация за защита на животните" според нея (мен, теб, лицето Х...), или според "ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ, ОСНОВНИ ЦЕЛИ И СРЕДСТВА" на БРФК, посочени на сайта им? Едва ли трябва да уточнявам каква е разликата между личното мнение на когото и да било и законово право да осъществиш някакви действия. Нали не се изисква подпис на представител на организация декларирала цел изрично "защита на БЕЗПОРОДНИ животни, а само "на животни"?
Морално и законно са две различни понятия. Относно "морално" всеки може да е имал (или нямал) своите си съображения. И не е задължително те да се споделят от всички.

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 25 April 2012 - 09:13 PM
Това какво мисли федерацията си е нейна работа, на управилният съвет.
А каква е , има отделна тема за това.
Това, че ви подадох някаква информация, далеч не значи, че съм говорител на федерацията.
Мненията ми тук са, не като Председател на породен Клуб и член на Федерацията, а като собственик на 4 кучета, та биле и те родословни или не.
Не стана ли ясно, та дъвчете едно и също.
И аз си имам отношение към бездомниците и любимци.
Имам си Лиска калпазанката, Ромео дето го кръстих така защото е влюбен в кастрираната ми кучка.
Бубка, дето я кастрирах след като ми роди 4 малки. и цяла тайфа още.
И каквото и да правя, го правя от мое име,не от името на клуба, или федерацията.
Що възприемате нещата толкова елементарно.
Като лапнете нещо не го изплювате. Да не говорим,че четете каквото ви изнася и си правите супер погрешни изводи.
И да,не съм само аз.
Нина дето ви е трън в очите, цял живот мъкне някакви кучета и котета, нищо че развъжда няколко породи.
Трябва ли да се чувстваме виновни,че харесваме и породисти кучета, освен бездомници.
И сме прокажени, и не обичаме кучетата, не ни е мило за тях.
Само дето имаме малко по различно мнение по някой въпроси.
А това, че в раздел Кинология и под форум Новини,събития и коментари, вие решихте че е в Без дом, и не търпите някой друг, го доказахте много кратно.
Не е ли вярно?.
Мони като ти е слабост, особено с изказвания, чиста фантазия, вземи и проведи някой курс,че е смешно.
Ама, какво съм взела и аз да си губя времето с писане тук, явно е без мислено
Безумие и фарс.
danny
Дани, стига бе. Каква БРФК, в нея няма бездомници.........
Не виждаш ли, че просто не искат да разберат, за какво им се говори.