Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#841 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2012 - 08:42 PM

Ами ще ги убият, защото изядоха Човека. Нормално е да бъдат прибрани и приспани, не като онези дето убиха детето да ходят на психолог..

#842 Guest_gorbyron_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 April 2012 - 08:43 PM

Показване на мнениетоTи Джей, в 10 April 2012 - 08:18 PM, написа:

Показване на мнениетоgorbyron, в 10 April 2012 - 08:07 PM, написа:

Показване на мнениетоTи Джей, в 10 April 2012 - 07:47 PM, написа:

gorbyron,излишни няма.Има различни!

Грешиш, има... Примерно...един възрастен пенсионер, който отказва да "спонсорира" фармацевтиката и се самолекува с "подръчни" средства, според някои може да се окаже излишен... ама изобщо, всеки пенсионер... Сега се "грижат" за хората изобщо да не оцеляват до пенсия, хранейки ги с боклуци... пък, ако не успеят с тях, съвременната иновативна медицина ги "дооправя" :md_064:

Излишно е да се обръщаш към мен по-този въпрос. Тук ли са виновните за народния геноцид? Що ги търсиш тук?

Тук са тези, искащи кучешки геноцид - КАСТРАТОРИТЕ

#843 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 10 April 2012 - 08:46 PM

Показване на мнениетоTи Джей, в 10 April 2012 - 08:24 PM, написа:

Ти си луд,бе :eg_033: Какво правят с тези пушки? Кога минаха етолози и прецениха кое куче е зло и кое не? Никой няма право да стреля по живо същество което не му заплашва живота.Какво е това,нацистки съд-без съд и присъда?
Вълна,ходи да чепкаш вълната,че яката ме дразниш.

Ами ловците какво правят с невинните диви животинки сред природата?

#844 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 08:47 PM

Точно така ! :ba_025:
Аз съм съгласен че никой няма право да убива животно без то да е застрашило живота му. :eg_033: Също така съм за храненето на бездомните глутници. :rc_036:
Но те не трябва да се хранят с месо за да не се озлобят а само с гранула. И гранулата не трябва да е направена от месо защото нали се сещате че за да се набави са избити толкова невинни животни. :eg_033: . Това ми напомня че освен за кучетата трябва да се замислим и за другите животинки.
Нали знаете сега по Гергьовден какъв геноцит за агнетата предстои :eg_033:

Предлагам да направим общонацьонален протест : СРЕЩУ ИЗБИВАНЕТО НА АГНЕТА ПО ГЕРГЬОВДЕН :flagbg:

#845 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 10 April 2012 - 08:49 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 08:42 PM, написа:

Ами ще ги убият, защото изядоха Човека. Нормално е да бъдат прибрани и приспани, не като онези дето убиха детето да ходят на психолог..

Ами да приспят само тях,умен.Защо всички?Защо масово? Знаеш ли,преди повече от 10 год.бях нападната от нещо много по-голямо и по-опасно от куче..! Но понеже съм цивилизован,умен и разумен индивид,не поисках да приспят животното,нито всички от този билогичен вид.Животното не беше виновно, че стопанина му е идиот.И ако ти продължаваш да искаш масова евтаназия на бездомните,значи нито си разбрал, защо в момента Явор и д-р Бобадова,водят дебати,нито си разумен индивид!

#846 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 April 2012 - 08:50 PM

Излизайте, тъмно е, сега е момента. Избивайте. И спете спокойно.
User's Signature

Качена снимка

#847 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 10 April 2012 - 08:51 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 06:42 PM, написа:

Само,че има едно НО,тези дето изядоха човека са си там,седят си необезпокоявани,така че ко правим сега? Тия вътре,зае..б.. ги ,ще ги евтаназират, ма това че са добри и неагресивни и отдавна живеят там и не са проблемни няма зачение,на бай ганьо очите ще бъдат замазани.Та разбираш абсурдността на цялата ситуация?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#848 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 08:52 PM

Показване на мнениетоTи Джей, в 10 April 2012 - 08:38 PM, написа:

Чакам да ми кажеш къде кълна,в противен случай искам публично извинение.

Ми прочети си мненията.. Точно ти ли чакаш извинение? Кой те засегна така жестоко? Ти дето определяш кой луд, кой не с всеки нов пост.. :ab_041: кажи ми ти защо се пазеха кучетата от 'малинова долина" и как разбраха тези защитници , че не са взели участие? защо заставаха пред стреличките?

Кой ти говори за масова евтаназия..

#849 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 08:53 PM

Показване на мнениетоgorbyron, в 10 April 2012 - 08:46 PM, написа:

Показване на мнениетоTи Джей, в 10 April 2012 - 08:24 PM, написа:

Ти си луд,бе :eg_033: Какво правят с тези пушки? Кога минаха етолози и прецениха кое куче е зло и кое не? Никой няма право да стреля по живо същество което не му заплашва живота.Какво е това,нацистки съд-без съд и присъда?
Вълна,ходи да чепкаш вълната,че яката ме дразниш.

Ами ловците какво правят с невинните диви животинки сред природата?

Е,хубаво ли правят? Нараняват ли ги?Къде,бе мама му,е справедливостта човешка в този свят? Взехте се за богове,но Природата ще съумее да възмезди за всяка една капка кръв от децата й.

Вълна,това не е клетва :md_064:

#850 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 08:59 PM

За теб може и да не е клетва. Ти да не мислиш, че можеш да спасиш света? Защо се стремите да вадите тези животни от приюта и да ги пазите? Те убиха човека.. Снимаха хората от този квартал и счупените стъкла на буса на екоравновесие. Там са кучетата, понеже имаше акция по тяхното спасяване и наплашване,з атова са там повечето. Защо не спасим агнетата както каза някой по-горе? Те сега най-застрашени.. Защо тях ги колят а кучетата убийци се спасяват..

#851 Guest_gorbyron_*

Публикувано: 10 April 2012 - 09:04 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 10 April 2012 - 08:51 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 06:42 PM, написа:

Само,че има едно НО,тези дето изядоха човека са си там,седят си необезпокоявани,така че ко правим сега? Тия вътре,зае..б.. ги ,ще ги евтаназират, ма това че са добри и неагресивни и отдавна живеят там и не са проблемни няма зачение,на бай ганьо очите ще бъдат замазани.Та разбираш абсурдността на цялата ситуация?

Ми, така е, също като при кастрирането - наричащите се "отговорни" ще си орежат кучетата, пък бълващите бездомни, ще продължат да го правят, криейки "плодниците" си някъде из мазета и други неоткриваеми места... :md_064:

#852 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 10 April 2012 - 09:07 PM

ми не си прав честно,никой не искаше да спасява тези кучета,напротив именно срещу тази глутница са подавани десетки сигнали на,които екоравновесие не се отзова.Въпросните кучета бягат и са несоциални,трудно се ловят,нападат и не пробират.Е вервай ми никой от тук пишещите не желае такива животни на улицата.От екото тръгнаха да хващат де що им се изпречи пред погледа,заловените в Сеславци са доказателство за това, а глутницата си е там нейде...
User's Signature

#853 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:13 PM

Добре, как ще обясниш чупенето на стъкла и това, че 'собствениците" на тези кучета заставаха пред "пушките". Не може да знаете кое куче е взело участие и кое не е. И като ходят да ги плашат и крият как няма да бягат в нивата. Сигналите са подавани от гражданите, не от организации. Не вярвам НПО или някой събирач да даде сигнал..

#854 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:21 PM

Вълна,ти си ***.Казаха ти-нека бясната глутница бъде наказана.Но само тя.Като при хората:човек убива човек и бива наказан.Не убиваме всички хора,нали? Доказателство че си *** е това:

Цитат

Добре, как ще обясниш чупенето на стъкла и това, че 'собствениците" на тези кучета заставаха пред "пушките". Не може да знаете кое куче е взело участие и кое не е. И като ходят да ги плашат и крият как няма да бягат в нивата. Сигналите са подавани от гражданите, не от организации. Не вярвам НПО да даде сигнал..

И отговора.........

koniarska

Цитат

.От екото тръгнаха да хващат де що им се изпречи пред погледа,заловените в Сеславци са доказателство за това, а глутницата си е там нейде...

Апропо,не смятам да продължавам да споря с ***.Това е в разрез с моето самочувствие,затова те оставям да лаеш, как бау-бау,ще изпапка, мама,тате,баба,и цялата рода.
Не ми отговаряй-излишно е.Глупости отказвам да чета.

Мод: Редакция. Моля, без обиди към други потребители!

#855 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:22 PM

Да глутницата се появява и изчезва /само за протокола/. Основния проблем за някои неразбрал е , че се улавяха СОЦИАЛНИ И КАСТРИРАНИ ЖИВОТНИ. За тях, ако имате в предвид, но едва ли valnata и gorburon правят разлика между диво, несосоциализирано, гладно и видно от положението си агресивно и социалните кастрирани и социализирани животни, много жалко че участват във форума като цяло. Аз лично си пазих кучетата, които знам и познавам от повече от три години. Кастрирани, обезпаразитени и по цял ден с децата /не мога да си намеря снимките, как дъжеря ми прегръща едно от тях.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#856 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:22 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 07:13 PM, написа:

Добре, как ще обясниш чупенето на стъкла и това, че 'собствениците" на тези кучета заставаха пред "пушките". Не може да знаете кое куче е взело участие и кое не е. И като ходят да ги плашат и крият как няма да бягат в нивата. Сигналите са подавани от гражданите, не от организации. Не вярвам НПО или някой събирач да даде сигнал..

беше там и видя? Или звездите ти го говориха?
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#857 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 10 April 2012 - 09:31 PM

не бе той,рЕзко получи факс от Марс,откъде междувпрочем идват и всички кучета...
User's Signature

#858 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:32 PM

Оо, не бях там. Не бях, но ми е достатъчно да го видя на запис по телевизията, че даже по няколко. Видях много добре как беше счупено стъклото на буса, видях как се пречи на екипите и гледам какви акции по сплашване и спасяване по мазета и тавани се заформят тук. айде няма нужда да казвате кой има място във форума, след като единствено Вие нарушавате добрия тон. Истеричните опити за провокация и обиди по-горе ги пробутвайте на някой друг..Това тук е форум.

#859 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:34 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 07:32 PM, написа:

Оо, не бях там. Не бях, но ми е достатъчно да го видя на запис по телевизията, че даже по няколко. Видях много добре как беше счупено стъклото на буса, видях как се пречи на екипите и гледам какви акции по сплашване и спасяване по мазета и тавани се заформят тук. айде няма нужда да казвате кой има място във форума, след като единствено Вие нарушавате добрия тон. Истеричните опити за провокация и обиди по-горе ги пробутвайте на някой друг..Това тук е форум.

Тук нещо бъркаш, но повярвай ми уморена и притеснена съм, за да си губя времето с теб. Айде чао
User's Signature

#860 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:35 PM

Искам да поздравя д-р Бобадова, Явор Гечев и Стела за участието им в Референдум. Аз гледах предаването непредубедено, т.е., бях готова да бъда спечелена и от двете страни. Д-р Москов държеше аудиторията в началото, но в по средата изостави фактите и се впусна в лични оценки и изгуби. Желязната логика и фактите, към които се придържаха Явор Гечев и д-р Бобадова надделяха и хората ръкопляскаха при последните думи на д-р Бобадова, въпреки че в началото овациите бяха преди всичко за д-р Москов. Аз за първи път виждам истинска дискусия по проблема, такава, в която не се злоупотребява, а страните се придържат към логиката и истината. Поне мене успяха да ме убедят, всички присъстващи, че са там, защото се интересуват от решаването на проблема. Надявам се започнатата дискусия да продължи с пълни сили. Това е най-важното, от което се нуждае тоя проблем - истински обществен дебат. Поздравления отново и пожелавам успех на каузата по ограмотяването и справедливото (и успешно) решаване! :rc_036:
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни