Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#861 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2012 - 09:37 PM

Да, дали не бъркам нещо. :ab_041: То това дето го даваха все е нагласено..Как не се сетих, че е монтаж. Тези дето подскачаха по полянките и пречеха и те са мираж. Айде чао. :ba_025:

#862 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 09:40 PM

http://referendum.bn...web/rules/index

Чудя се на очите ли си да вярвам или на водещата?!Следях резултатите през цялото време и разликата се движеше в рамките на 10%.

#863 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 April 2012 - 09:54 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 09:32 PM, написа:

гледам какви акции по сплашване и спасяване по мазета и тавани се заформят тук

Искам линкове от форума и цитати!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#864 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 10:08 PM

Според мене този дебат просто показва, че хората все още не са наясно със статистически доказания факт, че масовото умъртвяване няма да реши проблема в условията на масово безотговорно размножаване. Всяко усилие в посока на това, да се разбере точно този факт - и от най-тъпия и от най-неграмотния, е усилие в правилната посока и рано или късно ще даде резултат.
Но и показа промяна в общественото мнение в правилната посока! :ba_025:
А това, че резултатите от гласувалите на сайта са много по-различни от допитването, извършено на случаен принцип, също е логично - просто това е разликата в мнението на хората, които имат активно (аргументирано) мнение и тези, чието мнение се основава на първосигнална реакция. И пак да кажа, Браво на хората, стоящи в дебата от страната на ЗЗЖ (именно) - д-р Бобадова, Явор Гечев и Стела! Това, че спечелихте този дебат е голям успех за всички хора - кучкари, коткари и пр. :md_064:
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#865 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 10:20 PM

Според Valnata всеки кастрирал куче и получил паспорт за него, трябва да си го прибере в къщи, така ли? Да, ама не. Това, че си отделил време, не в малкото случай и средства, не означава, че трябва да прибереш в къщи всичко за което се грижиш пред и около блоковото пространство. Ако успееш задомяваш, ако кучето не пречи с присъствието си и поведението си продължаваш да се грижиш за него пак на същото му място.
Един въпрос към него - дали едно, единствено куче/коте си кастрирал, само това. За да имаш очи да сипеш непрекъснати упреци
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#866 Потребителят е офлайн   кане корсо Икона

Публикувано: 10 April 2012 - 11:10 PM

Мод: Мнението ви е изтрито заради обиди към потребители и подстрекаване към насилие към животни и получавате предупреждение!

#867 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 11:58 PM

Показване на мнениетокане корсо, в 10 April 2012 - 11:10 PM, написа:

Мод: Изтрито мнение.

Xоди да се е... ***!!!!Тенекии ще вързва ***!!!!!

Мод: Моля, сдържайте си нервите.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#868 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 11 April 2012 - 12:24 AM

Айдеее, смешниците нападнаха...кане корсо, май и ти плачеш за обезтопчване, че тестостерона не прощава...олаби малко, друже!

#869 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 April 2012 - 12:36 AM

Мисля ,че е време Администрацията да вземе мерки - тук се напълни с психично болни!

А за този,дето се крие под ник " Кане корсо" - вземи и си смени името ,че е срам за породата и хората, които милеят за животните!

Човек и железни нерви да има, като му скачат разни гракащи "бетонни глави", трудно може да се въздържа!

Аман от смотаняци,които отказват да мислят и само смърт и кръв им е в плиткия мозък! Жал ми е за децата ,които "възпитавате" в омраза и ненавист!

#870 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2012 - 06:06 AM

Показване на мнениетоkai_tina, в 10 April 2012 - 10:20 PM, написа:

Според Valnata всеки кастрирал куче и получил паспорт за него, трябва да си го прибере в къщи, така ли? Да, ама не. Това, че си отделил време, не в малкото случай и средства, не означава, че трябва да прибереш в къщи всичко за което се грижиш пред и около блоковото пространство. Ако успееш задомяваш, ако кучето не пречи с присъствието си и поведението си продължаваш да се грижиш за него пак на същото му място.
Един въпрос към него - дали едно, единствено куче/коте си кастрирал, само това. За да имаш очи да сипеш непрекъснати упреци

Не е така. Трябва тия дето събират по 10-20 песа и ги хранят между блоковете да си ги запишат на тяхно име и да носят отговорност, защото застрашават живота на околните. На нормалните хора, които всеки ден заобикалят милите им глутници. Не е добре тези хора да спасяват кучетата от малинова долина, понеже убиха човека. Ти това не го ли разбра? Защо ги пазят.. да не би да знаят кои са взели участие? Защо плашат глутницата и я гонят в полето а като им остане време мятат камъни по работниците, сякаш те са им виновни. Много човешко отношени е това.. Ето за това съм против тези крайни действия от страна на някои "загрижени" "стопани". Имам очи, защото пак ще ти кажа, че съм и ще помагам и се грижа за колкото имам възможност, Но не и по посочения по-горе начин. Не мога да събирам стотици и да спасявам глутници убийци.. Това е безотговорно и нечовешко. :re_037: Освен мерките, които се предлагат трябва да се вземат мерки и срещу подобни "стопани" на бездомни кучета, иначе няма оправия. Не може да казваш 'моето куче" или "прибраха моето куче в приют"..Изкривена любов, която избива в лудост и истерия.. Те затова не могат да си предствят "душичките" в приют, понеже ги имат за свои. Моето що никой не го прибира? До нас има направена къща и едно куче си живее от години там. Него защо никой не го прибира? Знаеш много добре защо никой не го закача и кога се минава границата, както и че глутниците са опасни..

Да не си мислиш, че щом не искам глутницата да излезе и не мятам камъни по работниците на еко-то(отишли да изкарат една заплата), значи искам навсякъде да има отрова и да се тровят кучета, котки и хора? Или че щом не съм пуснал тема тук не знам какво е бездомно животно. Тук и да пусна тема няма смисъл, защото има една определена групичка, която си менка кученца и охка и пъшка само в техните си теми. Казвам ти да знеш защо не съм се похвалил. Но смятам да снимам къщата и кучето и да ти го покажа, за да разбереш че съм виждал и хранил бездомно куче. Не искам него и такива като него да ги избиват, защото са безобидни и не се купчат по 30 парчета.

#871 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 April 2012 - 07:56 AM

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#872 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 April 2012 - 08:10 AM

Показване на мнениетоПинпонг, в 10 April 2012 - 06:47 PM, написа:

Също така съм за храненето на бездомните глутници. :rc_036:
Но те не трябва да се хранят с месо за да не се озлобят а само с гранула. И гранулата не трябва да е направена от месо защото нали се сещате че за да се набави са избити толкова невинни животни

Е по смешно твърдение не бях чувала.Ами кучето е хищник основната му храна е месо.А не гранули натъпкани с царевица-не мислиш ли.Хора в кой век живеете ,че да твърдите,че кучета озверявали от месо.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#873 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 April 2012 - 08:11 AM

Май не си ми видял поста, за това да се повторя:

Показване на мнениетоbushkata, в 10 April 2012 - 09:54 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 10 April 2012 - 09:32 PM, написа:

гледам какви акции по сплашване и спасяване по мазета и тавани се заформят тук

Искам линкове от форума и цитати!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#874 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 11 April 2012 - 08:35 AM

Уважаема администрация и модераторски екип,

Моля да бъде наложен бан на потребител valnata,заради опитите му да дискредитира и представи в невярна светлина усилията на фондации и организации, закрилящи бездомните животни.Също за това,че с дебатите си поддържа хора като кане корсо,който демонстратира публична манифестирана жестокост.И за това,че се опитва да взриви общественото мнение представяйки в невярна светлина лекари и организации,занимаващи се с програмата "Кастрирай и върни"

Цитат

Измислена "програма" от която полза виждат вет. лекари и организациите набиращи средства. Че не работи и хлапетата разбраха.

И заради това,че поддържа масовата истерия,създадена от бтв със заучени фрази.

Цитат

Е, утре ще има продължение на темата по БТВ. Заглавие- "докога кучета ще ядът хора"..

Цитат

Който иска мноого кучета да си загражда дворче и да си ги гледка.. Там може да ги събира на глутници и да разхвърля храна, не на улицата.

В момента дават за проблема по БТВ. Хората се страхуват да излязат, защото кучетата са около кофите и "хранилките".

И ред още опити за насаждане и популязиране на омраза към бездомните.Само по себе си,такива потребители обезмислят форума"Без дом".Остава въпроса какъв му е мотива!
Всеки може да сложи аватар на куче,да каже-Аз имам куче и съм се грижил за кучета,а всъщност да поддържа тези които желаят масова касапница.На достатъчно места водим война с поддръжниците на евтанизацията на здрави и социализирани кучета,за да я водим и тук! Мисля,че целта на тук присъстващите представители на организации, фондации и зоолюбители е именно да се избегне избиването на горе изброените.

#875 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2012 - 08:48 AM

Е, Tи Джей , само защото мнението му (на Вълната) не съвпада с вашето ли? Много удобно. Това е форум. А разбирането за правилно и добро не е миродавно само с вашето. Не си ли съгласен/а ? Има много хора с мнение различно от твоето примерно , които съм сигурна ,че не смеят да се включат , защото ще бъдат обиждани и оплюти от вашата глутница. Вие сте крайно агресивни и нападателни просто. Пак казвам,че е напълно фанатично и сектантско ,човек да не иска да чуе и друга гледна точка.
За потребителя : кане корсо , съм съгласна, че е крайно груб .

#876 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 11 April 2012 - 09:01 AM

durka,какво значи мнението му не съвпада с моето? Достатъчно причини съм изредила,и една от тях,съществено важна е-популязиране на омраза към бездомните . Как ти се струва тази причина? От край време въртите и сучете на едно място със заучени клиширани фрази.Не разбрахте,че не ние създаваме проблема,а че решаваме проблема на държавата! Кога ще се насочите в правилната посока и ще искате отговори от тези, които са длъжни да ви ги дадат?
Нещо повече ще ти загатна-Забележи,това е форум създаден с цел опазване на животните,а Не с цел тяхното унищожаване! Излиза,че вие или нямате очи да видите истината и уши да я чуете,или и двете!
Дурка,понимаеш?

#877 Потребителят е офлайн   ДЕМИ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2012 - 09:03 AM

Нямам си и на представа, дали искате закона да бъде променен, но ако не искате, не знам, до колко ще помогне тази петиция, но лично аз се подписах, не видях да я има, но мисля, тук и е мястото. -http://www.thepetitionsite.com/760/460/308/we-say-no-to-euthanasia-for-the-stray-dogs-of-bulgaria/?cid=FB_TA

#878 Потребителят е офлайн   ДЕМИ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2012 - 09:15 AM

Показване на мнениетокане корсо, в 10 April 2012 - 11:10 PM, написа:

Мод: Изтрито мнение.

То и такива хора развалят България, ама пусто за тух не приемат приспиването. Въпреки че, в някои държави го има. Аз лично не смятам че заради 15 кучета, трябва да бъдат избити всички. Връщаме се векове на зад, и намираме най-лесното решение. Но не мога да не кажа, че и в моето семейство майка ми която цял живот е живяла с улични и не такива кучета, е за новия закон. Според нея мястото на кучетата не е на улицата. И колкото и да и казва човек, че хората са ги направили такива кучетата, тя казва, че всяко куче е потенциален убиец. Сестра ми и тя. Изобщо от 6 човека, само аз съм против тоя ТЪП закон.

#879 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2012 - 09:32 AM

Tи Джей, посочила си мои мнения, които с нищо не нарушават правилата. Никъде не съм казал, че подкрепям "кане корсо", нито който и да било друг, че да пишеш такива неща. Това, че съм посочил какво е заглавието на темата по дадена телевизия не означава, че призовавам към насилие. Нали така? Успокойте се малко и се погледнете отстрани.. Ти да не ми наложиш сега че трябва да възхвалявам "кастрирай и върни"? Ми за мен не работи. Това е. неефективна е и резултатите сами говорят..Това тук е форум и имам право да не съм съгласен с теб/вас, също и да изразя различно от вашето мнение. Да, не одобрявам храненето на глутници и смятам, че агресивните кучета не трябва да се спасяват а да се евтанизират. Това е съвсем нормално. Място на пътя нямат. така че недей си измисля и недей да ми просиш бан. По-добре спри да обиждаш, защото нарушаваш правилата на форума.

bushkata, погледни темите и ще видиш. Имаше няколко такива теми и там се твърдеше, че кучетата са невинни. Всъщност никой не може да каже кое куче е участвало и заради това от еко-то опитаха да хванат цялата глутница. За съжаление не успяха и пак ще стане инцидент.

#880 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 April 2012 - 09:37 AM

valnata, колко пъти трябва да ти се казва и обяснява, че това НЕ Е ГЛУТНИЦАТА, РАЗКЪСАЛА ПРОФЕСОРА?!?! Това са просто кучетата, които са видели да лежат в квартала. За въпросната глутница има ДЕСЕТКИ сигнали и никой не ги подхранва, захранва и прочее. Ако изобщо знаеше къде се намира въпросния квартал щеше да си наясно, че е точно до гориста местност. А сега ми обясни защо въпросните ловци отиват и събират социалните кучета в квартала, но не си правят изобщо труда да отидат по-нагоре, в гората?! Дали полудиво куче се лови в квартал?! Това по кой точно начин да ти се обясни, за да излезеш от матрицата?!?

п.п. - И, ооо, да, чудо !! Аз познавам кучетата в моя квартал !Ебаси ... невероятно но факт ! :ud_009:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни