Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 10 April 2012 - 09:40 PM
Чудя се на очите ли си да вярвам или на водещата?!Следях резултатите през цялото време и разликата се движеше в рамките на 10%.
Публикувано: 10 April 2012 - 09:54 PM
valnata, в 10 April 2012 - 09:32 PM, написа:
Искам линкове от форума и цитати!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 April 2012 - 10:08 PM
Но и показа промяна в общественото мнение в правилната посока!
А това, че резултатите от гласувалите на сайта са много по-различни от допитването, извършено на случаен принцип, също е логично - просто това е разликата в мнението на хората, които имат активно (аргументирано) мнение и тези, чието мнение се основава на първосигнална реакция. И пак да кажа, Браво на хората, стоящи в дебата от страната на ЗЗЖ (именно) - д-р Бобадова, Явор Гечев и Стела! Това, че спечелихте този дебат е голям успех за всички хора - кучкари, коткари и пр.

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 10 April 2012 - 10:20 PM
Един въпрос към него - дали едно, единствено куче/коте си кастрирал, само това. За да имаш очи да сипеш непрекъснати упреци

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 10 April 2012 - 11:58 PM
кане корсо, в 10 April 2012 - 11:10 PM, написа:
Xоди да се е... ***!!!!Тенекии ще вързва ***!!!!!
Мод: Моля, сдържайте си нервите.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES
Публикувано: 11 April 2012 - 12:36 AM
А за този,дето се крие под ник " Кане корсо" - вземи и си смени името ,че е срам за породата и хората, които милеят за животните!
Човек и железни нерви да има, като му скачат разни гракащи "бетонни глави", трудно може да се въздържа!
Аман от смотаняци,които отказват да мислят и само смърт и кръв им е в плиткия мозък! Жал ми е за децата ,които "възпитавате" в омраза и ненавист!
Публикувано: 11 April 2012 - 06:06 AM
kai_tina, в 10 April 2012 - 10:20 PM, написа:
Един въпрос към него - дали едно, единствено куче/коте си кастрирал, само това. За да имаш очи да сипеш непрекъснати упреци
Не е така. Трябва тия дето събират по 10-20 песа и ги хранят между блоковете да си ги запишат на тяхно име и да носят отговорност, защото застрашават живота на околните. На нормалните хора, които всеки ден заобикалят милите им глутници. Не е добре тези хора да спасяват кучетата от малинова долина, понеже убиха човека. Ти това не го ли разбра? Защо ги пазят.. да не би да знаят кои са взели участие? Защо плашат глутницата и я гонят в полето а като им остане време мятат камъни по работниците, сякаш те са им виновни. Много човешко отношени е това.. Ето за това съм против тези крайни действия от страна на някои "загрижени" "стопани". Имам очи, защото пак ще ти кажа, че съм и ще помагам и се грижа за колкото имам възможност, Но не и по посочения по-горе начин. Не мога да събирам стотици и да спасявам глутници убийци.. Това е безотговорно и нечовешко.
Да не си мислиш, че щом не искам глутницата да излезе и не мятам камъни по работниците на еко-то(отишли да изкарат една заплата), значи искам навсякъде да има отрова и да се тровят кучета, котки и хора? Или че щом не съм пуснал тема тук не знам какво е бездомно животно. Тук и да пусна тема няма смисъл, защото има една определена групичка, която си менка кученца и охка и пъшка само в техните си теми. Казвам ти да знеш защо не съм се похвалил. Но смятам да снимам къщата и кучето и да ти го покажа, за да разбереш че съм виждал и хранил бездомно куче. Не искам него и такива като него да ги избиват, защото са безобидни и не се купчат по 30 парчета.
Публикувано: 11 April 2012 - 08:10 AM
Пинпонг, в 10 April 2012 - 06:47 PM, написа:
Но те не трябва да се хранят с месо за да не се озлобят а само с гранула. И гранулата не трябва да е направена от месо защото нали се сещате че за да се набави са избити толкова невинни животни
Е по смешно твърдение не бях чувала.Ами кучето е хищник основната му храна е месо.А не гранули натъпкани с царевица-не мислиш ли.Хора в кой век живеете ,че да твърдите,че кучета озверявали от месо.
Публикувано: 11 April 2012 - 08:11 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 April 2012 - 08:35 AM
Моля да бъде наложен бан на потребител valnata,заради опитите му да дискредитира и представи в невярна светлина усилията на фондации и организации, закрилящи бездомните животни.Също за това,че с дебатите си поддържа хора като кане корсо,който демонстратира публична манифестирана жестокост.И за това,че се опитва да взриви общественото мнение представяйки в невярна светлина лекари и организации,занимаващи се с програмата "Кастрирай и върни"
Цитат
И заради това,че поддържа масовата истерия,създадена от бтв със заучени фрази.
Цитат
Цитат
В момента дават за проблема по БТВ. Хората се страхуват да излязат, защото кучетата са около кофите и "хранилките".
И ред още опити за насаждане и популязиране на омраза към бездомните.Само по себе си,такива потребители обезмислят форума"Без дом".Остава въпроса какъв му е мотива!
Всеки може да сложи аватар на куче,да каже-Аз имам куче и съм се грижил за кучета,а всъщност да поддържа тези които желаят масова касапница.На достатъчно места водим война с поддръжниците на евтанизацията на здрави и социализирани кучета,за да я водим и тук! Мисля,че целта на тук присъстващите представители на организации, фондации и зоолюбители е именно да се избегне избиването на горе изброените.
Публикувано: 11 April 2012 - 08:48 AM
За потребителя : кане корсо , съм съгласна, че е крайно груб .
Публикувано: 11 April 2012 - 09:01 AM
Нещо повече ще ти загатна-Забележи,това е форум създаден с цел опазване на животните,а Не с цел тяхното унищожаване! Излиза,че вие или нямате очи да видите истината и уши да я чуете,или и двете!
Дурка,понимаеш?
Публикувано: 11 April 2012 - 09:03 AM
Публикувано: 11 April 2012 - 09:15 AM
кане корсо, в 10 April 2012 - 11:10 PM, написа:
То и такива хора развалят България, ама пусто за тух не приемат приспиването. Въпреки че, в някои държави го има. Аз лично не смятам че заради 15 кучета, трябва да бъдат избити всички. Връщаме се векове на зад, и намираме най-лесното решение. Но не мога да не кажа, че и в моето семейство майка ми която цял живот е живяла с улични и не такива кучета, е за новия закон. Според нея мястото на кучетата не е на улицата. И колкото и да и казва човек, че хората са ги направили такива кучетата, тя казва, че всяко куче е потенциален убиец. Сестра ми и тя. Изобщо от 6 човека, само аз съм против тоя ТЪП закон.
Публикувано: 11 April 2012 - 09:32 AM
bushkata, погледни темите и ще видиш. Имаше няколко такива теми и там се твърдеше, че кучетата са невинни. Всъщност никой не може да каже кое куче е участвало и заради това от еко-то опитаха да хванат цялата глутница. За съжаление не успяха и пак ще стане инцидент.
Публикувано: 11 April 2012 - 09:37 AM
п.п. - И, ооо, да, чудо !! Аз познавам кучетата в моя квартал !Ебаси ... невероятно но факт !

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Вход

Горе
Цитиране +