Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#1 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2012 - 07:17 PM

http://btvnews.bg/bu...rasten-mzh.html

Отново се заговори за проблема с агресивните бездомни кучета, след инцидента.. :zz_020: Утре сутрин в 8 по btv ще се говори по темата.. Докато всичко отшуми и осакатят следващият човек. :dh_188:

--

Столична община отново заговори усилено за проблема с бездомните кучета, след като стана ясно, че възрастен мъж е с опасност за живота - в безсъзнание и на изкуствено дишане, след нападение от глутница четириноги в кв. „Малинова долина”. Пострадалият е професорът по икономика Ботьо Тачков, който е родом от Перник. След кучешката атака той е бил с множество разкъсвания по тялото и главата, както и с липсващи части от крайници, съобщиха от полицията.

Инцидентът, вследствие на който 88-годишният мъж претърпя няколко операции във Военна болница, възмути кметът Йорданка Фандъкова. „Няма друг път за решаване на проблема с бездомните кучета освен със засилена и мащабна кастрация и изграждане на нови приюти”, коментира тя пред журналисти след извънредна сесия на Столичния общински съвет.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова. Снимка: БГНЕС, архив
Фандъкова изтъкна още, че трябва да има санкции за хората, които хранят уличните кучета. „Има граждани, които им дават сурови кокали и това е недопустимо. Ако някой наистина иска да се грижи за кучетата, има начин те да бъдат осиновени и да се грижи за тях в дома си. В тази връзка смятам, че програмата за овладяване на проблема с бездомните кучета трябва да бъде приет възможно най-бързо”, добави градоначалникът.

Междувременно стана ясно, чв екипи на "Екоравновесие" обикалят злополучния квартал "Малинова долина" днес и през следващите дни, като целта е да изловат всички бездомни кучетата в района. По думите на директора на общинското предприятие Манол Нейков глутницата, която е нахапала възрастния столичанин ще бъде евтанизирана.

„Групата се състои от 15 кучета, от които до момента е заловен водачът. От областната дирекция по безопасносност на храните са дали предписание кучетата от глутницата да бъдат заловени и евтаназирани”, обясни Нейков. Според него причината за агресивността на кучетата е даването на храна от живеещите в околните блокове, което кара животните да пазят територията си и да са гневни.

Мано Нейков поясни, че между 100-150 са сигналите на седмица, подавани към „Екоравновесие” за бездомни кучета през миналата година. От заловените животни са били кастрирани близо 4150 кучета.

Проблемът с бездомните кучета по софийските улици е от години. Решаването му бе едно от основните обещания в предизборната кампания на Йорданка Фандъкова. Тогава тя обяви, че ще работи за създаването на общински електронен регистър и повече. Засега обаче няма такъв регистър нито за домашните, нито за бездомните кучета

Източник- http://btvnews.bg/bu...rasten-mzh.html

#2 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 08:43 PM

Хора са прибрали кучетата във входа на блока си, за да не ги отстреля Екоравновесие. Представяш ли си как им подават гранулките в същата тази уста, която е яла от ЧОВЕКА? От тук нататък, valnata, си представи 1. какъв отзвук ще има темата тук, в този форум 2. с какви хора ще си комуникираш тук, в този форум.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#3 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 March 2012 - 08:50 PM

Ти си била там и знаеш точно кои кучета, с точно кои усти са ръфали човека ли?
Ай сиктир, ся ще се изредят всички, дето чакат подобен повод да лавнат.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2012 - 08:54 PM

Тук в Лондон и UK, щяха вече да са ги евтаназирали, ако изобщо имаше кучета по улиците. Никога няма да се справи държавата с този проблем, защото ако е както тук, то те трябва да направят приюти за вс тези кучета, агресивните и cклонните към агресия да се евтаназират,а останалите да се приберат по приютите и да си доживеят живота там или да чакат осиновители! Знам, че звучи гадно, ужасно, дори очаквам да ме почнат с коментарите, обаче такива са законите по другите държави и така като гледам работят! Аз в Лондон досега 1 куче на улицата не съм видяла, приюти има колкото щеш, а хората се надпреварват да осиновяват! Коeто куче не може да се даде в дом...знаете какво следва....
Този кучкарник е на 30min. от нас и е мисля най-популярният в Лондон. http://www.battersea.org.uk/
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#5 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 08:59 PM

Показване на мнениетоSaika, в 29 March 2012 - 06:54 PM, написа:

Тук в Лондон и UK, щяха вече да са ги евтаназирали, ако изобщо имаше кучета по улиците. Никога няма да се справи държавата с този проблем, защото ако е както тук, то те трябва да направят приюти за вс тези кучета, агресивните и cклонните към агресия да се евтаназират,а останалите да се приберат по приютите и да си доживеят живота там или да чакат осиновители! Знам, че звучи гадно, ужасно, дори очаквам да ме почнат с коментарите, обаче такива са законите по другите държави и така като гледам работят! Аз в Лондон досега 1 куче на улицата не съм видяла, приюти има колкото щеш, а хората се надпреварват да осиновяват! Коeто куче не може да се даде в дом...знаете какво следва....

Къде тръгна да сравняваш БГ с Англия :)))) ? Как очакваш да има дори малка база за сравнение, когато има достатъчно "умни" хора, които изхранват глутници кучета по улиците?
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#6 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 March 2012 - 09:00 PM

Що така никакъв интерес и коментар в темата за живо одраното куче, а тук активност
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2012 - 09:02 PM

Давам пример как се спряват хората в другите държави! Надявам се накой ден и при нас да стане така, но прекалено малко приюти имаме и финанси , разбира се, много кучета по улиците, много спасители и всичко става омагьосан кръг! Да не говорим, че то и приютите ни да бяха приюти, то те са си чисти затвори-гробове за тея кучета.
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#8 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 29 March 2012 - 09:08 PM

Показване на мнениетоSaika, в 29 March 2012 - 08:54 PM, написа:

Ама ще е хубаво човек да не сравнява UK с България, без да знае ситуацията и фактите! В Англия някога много много отдавна (1900+-) е имало свръхпопулация по улиците, но от тогава го нямат този проблем. Тук не е решение да се приберат кучетата в приюти, защото не е приложимо за сутиацията и поради това че хората продължават да си изхвърлят кученцата и кучетата! Ако си изхвърлиш кучето в Англия какво ще ти се случи - соленичка глоба и ще се замислиш дали следващия път ще го изоставиш? Щом сте с Англия проучете законите наистина, техните за защита на животните са от 1911 година. Колко години имаме да наваксваме спрямо Англия, а? Наистина преди да предлагате евтаназията, попрочетете малко.

#9 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:17 PM

Показване на мнениетоdikari, в 29 March 2012 - 09:00 PM, написа:

Що така никакъв интерес и коментар в темата за живо одраното куче, а тук активност

Защото хората са такива!Никой не мисли че ,тези животни не са искали да живеят на улицата и никой не мисли че,именно ние хората сме виновни да има толкова много бездомни.И всички тук ревът срещу кучетата ако искате да обвинявате някой и да го трепете и ефтаназирата то това са именно собственици те който си изхвърлят кучетата,котките на улицата!!
Saika- аз живея в Германия и също съм наясно с нещата но немога да разбера едно защо не написа колко е глобата ако си изхвърлиш кучето на улицата?! :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#10 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:22 PM

Ей ама страшни сте. Мислила съм си, че във форума по-голямата част от потребителите са разумни хора и не се връзват на 100% казаното от медийте. Живея в същия квартал около 700-800 метра от въпросното място, има глутница от около 15 кучета които обаче днес въобще не ги даваха по репортажите. Дадоха безпроблемните и тези, които са от години тук. Част от тях гледам като свои. Не мога да разбера как така категорично се изказвате без дори да сте в час с информацията и реалността.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#11 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:28 PM

Показване на мнениетоkai_tina, в 29 March 2012 - 09:22 PM, написа:

Ей ама страшни сте. Мислила съм си, че във форума по-голямата част от потребителите са разумни хора и не се връзват на 100% казаното от медийте. Живея в същия квартал около 700-800 метра от въпросното място, има глутница от около 15 кучета които обаче днес въобще не ги даваха по репортажите. Дадоха безпроблемните и тези, които са от години тук. Част от тях гледам като свои. Не мога да разбера как така категорично се изказвате без дори да сте в час с информацията и реалността.

Хората са като глудница кучета едно да лавне и всички скачат няма значение кой разбрал кой не разбрал важното е панаира да става !Съжелявам за кучетата твърде съм далеч за да ви помогна.Надявам се обаче някой да се отзове и да помогне :flagbg:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#12 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 29 March 2012 - 09:31 PM

Цитат

аз живея в Германия и също съм наясно с нещата но немога да разбера едно защо не написа колко е глобата ако си изхвърлиш кучето на улицата?!

За съжаление в момента е без значение колко е глобата (има я в законите и наредбите). Защото:
1. Няма кой да глоби този, който си изхвърля кучето или потомството му.
2. Ако случайно се намери длъжностно лице, готово да наложи въпросната глоба - няма да може да докаже чие е кучето. Защото нито ще има чип, нито ще е регистрирано някъде.

Общината (пък и МЗХ) от години предъвкват едни и същи фрази и обещания по темата. Лошото е, че се вдига шум в медиите, когато стане някакво такова нещастие (Дано човекът се оправи!). Приказват се няколко дена велики приказки, някой обещава как ще се построят още приюти, как се работи по проблема - след това всичко заглъхва, и така - до следващия път.
Докато се дейтва по този начин, а не се работи върху причините за възникване на проблемите, няма да има никакви резултати. Мисля, че вече трябваше да е разбрано това.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#13 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:42 PM

Наистина не е добре, че за тези неща се заговаря само след инцидент, а инцидентите никак не са малко. Те се случват всеки ден, макар и "по-леки".. Преди няколко месеца бях свидетел как на центъра на Варна, точно до общината един огромен пес се нахвърли върху стар човек и го захапа. Добре, че човечеца носеше пълна чанта, иначе щеше да му разкъса ръката.. Реакция от властите нямаше. Сега Екото ще направи една обиколка из квартала, ще събере 5-10 кучета, които са им по път, ще ги избие и готово.

zangievkaa, не знам кой какво е разбрал, ама от помощ има нужда човека, който е с опастност за живота и още се борят за да го спасят. Доктора каза, че липсват парчета от краката му.. Лошото в слуачая е, че няма да хванат глутницата, която го е изяла..

#14 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 March 2012 - 09:47 PM

Внимателно изгледах всичкото ТВ за тази трагедия с човека.За мен не е изненада, че:
- току-що назначеният и.д. директор на ОП Екоравновесие ,некойси военен ветеринар от Ген щаба обяви ,че се бил той замислил за законодателни промени .Кога стана калайджия ,па кога му почерне г*зо да променя Закони ?
- градоначалникът ( в ж.р.) призовава за промяна в Наредбата за приютите, че да имало повече място и пари за кастриране и евтаназия .Ключови думи - "пари", "евтаназия".

Утре щело да събира БТВ-то народонаселение да се оплаква ин сито .Па да дадат тамо отговор общинските що така аджеба за година и нещо сменяват трети и.д. директор на Екото ?И защо оправдават с наредби и закони пълната си професионална импотентност ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#15 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:53 PM

Показване на мнениетоagalina, в 29 March 2012 - 07:47 PM, написа:

Внимателно изгледах всичкото ТВ за тази трагедия с човека.За мен не е изненада, че:
- току-що назначеният и.д. директор на ОП Екоравновесие ,некойси военен ветеринар от Ген щаба обяви ,че се бил той замислил за законодателни промени .Кога стана калайджия ,па кога му почерне г*зо да променя Закони ?
- градоначалникът ( в ж.р.) призовава за промяна в Наредбата за приютите, че да имало повече място и пари за кастриране и евтаназия .Ключови думи - "пари", "евтаназия".

Утре щело да събира БТВ-то народонаселение ин сито .Па да дадат отговор общинските що така аджеба за година и нещо сменяват трети и.д. директор на Екото ?И защо оправдават с наредбата пълната си проэесионална импотентност ?

:ae_085:
Това е най-страшното, че е новичък
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#16 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:54 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 29 March 2012 - 09:42 PM, написа:

Наистина не е добре, че за тези неща се заговаря само след инцидент, а инцидентите никак не са малко. Те се случват всеки ден, макар и "по-леки".. Преди няколко месеца бях свидетел как на центъра на Варна, точно до общината един огромен пес се нахвърли върху стар човек и го захапа. Добре, че човечеца носеше пълна чанта, иначе щеше да му разкъса ръката.. Реакция от властите нямаше. Сега Екото ще направи една обиколка из квартала, ще събере 5-10 кучета, които са им по път, ще ги избие и готово.

zangievkaa, не знам кой какво е разбрал, ама от помощ има нужда човека, който е с опастност за живота и още се борят за да го спасят. Доктора каза, че липсват парчета от краката му.. Лошото в слуачая е, че няма да хванат глутницата, която го е изяла..

Аз съм от Варна също и до сега не съм видяла нито един нахапан от улични те кучета но пък съм виждала много старци който без причини са подритвали или удряли бездомните кучета на Севастопол!!!
Ако продължаваме така да разсъждаваме за какво имаме със и доказателства и очевидци???!!!Ми не ни трябват всеки който видим го хващаме и набеждаваме за всичко което не ни харесва!Сега какво са виновни тези кучета който ще бъдат умъртвени???Ама цялата ни държава е такава!Никаква справедливост.
Да ви задам едно въпросче -Ако един човек е убиец това правили цялата човешка раса убййци?И да запитам каква е гаранцията че,този господин не е предизвикал кучетата?Ако кучетата са злобни тогава защо следкато на де минават примерно по 1000 човека само този дядо е бил нахапан защо не и другите ???
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 10:14 PM

zangievkaa, гаранция никой за нищо не дава. Факт е обаче, че човека е изяден, а дали глутницата ще изяде нов или не, също няма гарнция. Може до края на живота си да не нападне, може утре пак да убие. Ти не си виждала нахапани във Варна, но аз съм. И? Имали място такова куче на улицата или няма? То е ясно, че не разбира и че е куче, ама какво в случая да направи човека, който както си вървеше беше захапан? Стояхме на 10 метра и видях, че с нищо не предизвика кучето. Това че някой си вдигнал ръката, някой ритнал камъче или си сурнал обувката и "предизвикал" кучето не е нужно да се коментира.. Повечето хора не са запознати с инстинктите на кучетата, а и не са длъжни.

Въпроса е, че тия келеши и заплатаджии от Еко-то сега ще си измият ръцете и нищо няма да свършат. след два дни всичко ще затихне, докато не се появи следващия по-сериозно наяден човек.

#18 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 10:15 PM

Показване на мнениетоagalina, в 29 March 2012 - 08:47 PM, написа:

Утре щело да събира БТВ-то народонаселение да се оплаква ин сито .Па да дадат тамо отговор общинските що така аджеба за година и нещо сменяват трети и.д. директор на Екото ?И защо оправдават с наредби и закони пълната си професионална импотентност ?

Абсолютно правилно!!!
Аз пък предлагам във връзка с убиството на двете възрастни жени от таксиметров шофъор.Дасе направи една хайка и да вземат да съберат висчки таксиметрови шофиори за проверка и половината в затвора а тия с катастрофи на.....!!!Някой ще каже няма връзка!!!!Не има медийната "пропаганда"!!!!Тежко е разбирам за възрастния човек !!Но не така хора- основната вина е в тези които са спомогнали да има бездомни кучета по улиците и тези които са усвоили средства предоставени за решаване на проблема с бездомните!!!!Канибализъм при животните няма или се проявява само в случаи при крайна нужда.Агресията се поражда от страх, насилие или трябва да бъде предизвикана по някякъв начин!!!Слушах репортажа казват че постарадали я често е правил разходки а глутницата отдавна обитава този район.Значи в този момент нещо ги е провокирало.Не мисля че са суровите кокали!!Въпреки че те са опасни за здравето на кучетата.Трябва реално да се търси причината.Жал мие за възрастния много уважаван човек но просто ненавиждам журналистите те са точно като глутница освирепяли кучета дайте някаква жертва и да я разпънем на кръст независимо животно или човек.Но тук има някъкъв пиар, защото тълпата журналисти в случая с възрастните жени почти я нямаше !!!
User's Signature

Golden Nicol kennel

#19 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 10:17 PM

Абсолютно правилно!!!
Аз пък предлагам във връзка с убиството на двете възрастни жени от таксиметров шофъор.Дасе направи една хайка и да вземат да съберат висчки таксиметрови шофиори за проверка и половината в затвора а тия с катастрофи на.....!!!Някой ще каже няма връзка!!!!Не има медийната "пропаганда"!!!!Тежко е разбирам за възрастния човек !!Но не така хора- основната вина е в тези които са спомогнали да има бездомни кучета по улиците и тези които са усвоили средства предоставени за решаване на проблема с бездомните!!!!Канибализъм при животните няма или се проявява само в случаи при крайна нужда.Агресията се поражда от страх, насилие или трябва да бъде предизвикана по някякъв начин!!!Слушах репортажа казват че постарадали я често е правил разходки а глутницата отдавна обитава този район.Значи в този момент нещо ги е провокирало.Не мисля че са суровите кокали!!Въпреки че те са опасни за здравето на кучетата.Трябва реално да се търси причината.Жал мие за възрастния много уважаван човек дай боже да се оправи, но просто ненавиждам журналистите те са точно като глутница освирепяли кучета дайте някаква жертва и да я разпънем на кръст независимо животно или човек.Но тук има някъкъв пиар, защото тълпата журналисти в случая с възрастните жени почти я нямаше !!!
User's Signature

Golden Nicol kennel

#20 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 10:28 PM

Показване на мнениетоArizona, в 29 March 2012 - 10:15 PM, написа:

Абсолютно правилно!!!
Аз пък предлагам във връзка с убиството на двете възрастни жени от таксиметров шофъор.Дасе направи една хайка и да вземат да съберат висчки таксиметрови шофиори за проверка и половината в затвора а тия с катастрофи на.....!!!Някой ще каже няма връзка!!!!Не има медийната "пропаганда"!!!!Тежко е разбирам за възрастния човек !!Но не така хора- основната вина е в тези които са спомогнали да има бездомни кучета по улиците и тези които са усвоили средства предоставени за решаване на проблема с бездомните!!!!Канибализъм при животните няма или се проявява само в случаи при крайна нужда.Агресията се поражда от страх, насилие или трябва да бъде предизвикана по някякъв начин!!!Слушах репортажа казват че постарадали я често е правил разходки а глутницата отдавна обитава този район.Значи в този момент нещо ги е провокирало.Не мисля че са суровите кокали!!Въпреки че те са опасни за здравето на кучетата.Трябва реално да се търси причината.Жал мие за възрастния много уважаван човек но просто ненавиждам журналистите те са точно като глутница освирепяли кучета дайте някаква жертва и да я разпънем на кръст независимо животно или човек.Но тук има някъкъв пиар, защото тълпата журналисти в случая с възрастните жени почти я нямаше !!!

Бравомного точно и ясно!!! :ba_025: :ba_025: :ba_025:
Кажете кога е хайката за таксиметрови шофъори ,цигани ,психично отклонени нещастници който от годи на ред убиват изнасилват отвличат и вършат още един куп съдистични деяния с децата ни с нас или с нашите майки бащи!Но за тях няма затвори и полиция ходят си свободно не се знае ще изнасилят ли пак до края на живота си или няма ама нали все пак са психично болни!А що се отнася до кучетата те щанс нямат защото в бългаия има твърде много комплексари който си изразявт комплексите върху безащитни животни на никомо навредили но за тях справедливост няма за изгорените с киселина котки за размазаните глави на кучетата по-улиците за одрязаните крайници на Мими и за одраното живо куче на 2 месеца което си стоеше в кучкарника!!!
Ето това сме ние!
User's Signature

• (83 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни