Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 27 April 2012 - 09:57 PM
mony6802, в 27 April 2012 - 07:46 AM, написа:
Странна работа не е ли ? .Мълчат.Тайни и загадки.
Ше чакаме още малко какво? И кого ?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 April 2012 - 10:23 PM
mony6802, в 27 April 2012 - 10:14 PM, написа:
Здравей, Моника!
Днес половин час те чаках на срещата, която си уговорихме. Нещо те обидих или просто шизофренично се уговаряш по телефона с хората ей така просто, да видиш дали ще дойдат на срещата. Писах ти и две съобщения на лични, ни вопъл ни стон от твоя страна. Сега за радост на публиката ще се радвам поне тук Джекил, ако не Хайд да ми разкажат какъв им е случая...

Публикувано: 27 April 2012 - 10:26 PM
KOKO_ko, в 27 April 2012 - 09:23 PM, написа:
Здравей, Моника!
Днес половин час те чаках на срещата, която си уговорихме. Нещо те обидих или просто шизофренично се уговаряш по телефона с хората ей така просто, да видиш дали ще дойдат на срещата. Писах ти и две съобщения на лични, ни вопъл ни стон от твоя страна. Сега за радост на публиката ще се радвам поне тук Джекил, ако не Хайд да ми разкажат какъв им е случая...

Не,извини ме,проблемът е друг,ще ти звънна,Стана много напечено от много страни.Ще се видим утре.
Публикувано: 27 April 2012 - 10:56 PM
Моника, защо на лични съобщения се обръщаш към мен с "Акси", а тук си толкова официална? Не разбрах за каква подгряваща група говориш, както и за подробности за кое? Аз казах мнението си и истината за срещата при Премиера още на Протеста. Ако някой трябва да размахва пръст в момента, това трябва да сме хората, които в продължение на два месеца миналата година се събирахме на протестите "Жива верига" с искането на оставката на Бояджийска. Ако тогава бяхте оставили компютрите, за да дойдете с нас - сега нямаше да ни вадят душата.
5 minutes ago · LikeKatya Panova-Dinkova Ето какво са мътили два дни и се излюпи едно голямо нищо.
преди 9 часа · Харесва ми · 1
Мария Иванова-Джамбова "преработка на наредбата, от която зависи решаването на проблема с бездомните кучета" - божееееееееееееееее опази!
преди 9 часа · Харесва ми
Violeta Dobreva И какво са "преработили"?!
преди около час · Харесва ми
Жени Попова Има точки, които остават, но не бяха фатални. Има и такива, които бяха наложителни, но не бяха добавени.
преди около час · Харесва ми
Публикувано: 27 April 2012 - 10:57 PM
mony6802, в 27 April 2012 - 10:26 PM, написа:
KOKO_ko, в 27 April 2012 - 09:23 PM, написа:
Здравей, Моника!

Не,извини ме,проблемът е друг,ще ти звънна,Стана много напечено от много страни.Ще се видим утре.
Е, благодаря за благоволението. Аз щях да питам поне нещо от сорта: "може ли" , "удобно ли е", ама айде, да видиш , че съм благороден ... приема се и тая оферта. Ей така, за спорта...

Публикувано: 28 April 2012 - 02:56 PM
Публикувано: 28 April 2012 - 06:30 PM
Ние от провинцията как да идваме ежедневно на протести?! Но! Има едно голямо НО! Но, нали се борихме НПО-тата да влязат в общинските приюти и те да ги управляват?! Е, вече има няколко такива общини в България. Защо Аксиния отказва да съгласува с тях или да иска тяхното мнение и ги изслуша какви са им проблемите по места по Наредба 41. Та нали точно те имат практическ опит и могат да дават адекватно мнение и препорйки за бъдещата хуманна и ефектинвна работа в приютите! Но, наредбата беше обсъдена от хора, които никога не биха рискували да поемат голямата отговорност да управляват общински приют. след като Аксиния Боснева смята, че разбира от абсолютно всичко и предлагам да стане управител на Сеславци! Искрено вярвам, че така всички ще са доволни и скандалите ще стихнат. Аксиния?
Публикувано: 28 April 2012 - 09:25 PM
8 minutes ago · Like
Публикувано: 28 April 2012 - 10:08 PM
Публикувано: 28 April 2012 - 11:28 PM
KOKO_ko, в 28 April 2012 - 09:34 PM, написа:
Май вярно влизаме в серия за Джекил и мистър Хайд?Спокойно бе хора,къде го чукаш,къде се пука.Остана ли вариант за нормално мислене?
Публикувано: 29 April 2012 - 04:04 PM

Публикувано: 29 April 2012 - 04:19 PM
Доколко може да се вярва на преценката на доброволци и активисти след този случай?
Публикувано: 29 April 2012 - 07:11 PM
dikari, в 19 April 2012 - 08:11 AM, написа:
Повторението е майка на знанието...Цитирам за пореден път само и с идеята да не се забрави за какво става дума всъщност.

Моля, наистина от сърце Моля всички да изгледат безпристрастно този филм и да си направят изводите.Каквито и да са няма значение...Важното е вече всеки един свободомислещ човек да вземе конкретна, точна и ясна позиция...Какво желае, как мисли, че ще се справи , коя страна ще вземе?И най вече, какво му е по възможностите да предприеме, като адекватна реакция на това безумие и срам.
п.п.Стига с тези обобщени и теоретични замазвания и опити за изказване на недоволство...Кой , каквото сметне за добре и съответващо с убежденията и възможностите да го прави, пък ще видим резултата на финала.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.