нашийник против лаене - 80лв
Публикувано: 14 March 2013 - 05:44 AM
agalina, в 13 March 2013 - 11:49 AM, написа:
Furia_S, в 12 March 2013 - 06:02 PM, написа:
Беше шокирана от новините тук.
1. никога не е стъпвала по кучешки боеве.
2. иска да пита коя е тази дама дето й звъняла с телефонен разговор?
3.Реално име.
Като цяло тези нападки се свеждат до елементарна клевета.
От нейно име и под нейна честна дума: Руми Кънева никога не е стъпвала на кучешки бой. Пита кой я е наклеветил, име и фамилия?
аз и звънях.И аз бях шокирана да го чуя ,Фурия. Пращам ти трите си имена ( реални :) ) и тел ми номер на ЛС да и ги предадеш.
На твое място не бих обвинявала някого в клевета
Сега ние не разбрахме това клевета ли е или не ? щом и до телефонни разговори се стигна жизнено важно е да разберем и ние
Публикувано: 14 March 2013 - 05:48 AM
vik28, в 14 March 2013 - 12:37 AM, написа:
Коментирам каквото ми е кеф,споменавам който ме дразни,ясноооооо,а онова с майката да ти се връща,комплексар!
Аз само искам да науча нещо полезно тук и такива като теб ме дразнят супер много!
Млъкни завинаги,комплксаю!!!
Досадник!!!
Аз се чуда що винаги ме слагаш на второ място , а то било просто за да си спечеля първото трябвало да те изпсувам ееееееее не се сетих
Публикувано: 14 March 2013 - 06:00 AM
Furia_S, в 12 March 2013 - 08:02 PM, написа:
Беше шокирана от новините тук.
1. никога не е стъпвала по кучешки боеве.
2. иска да пита коя е тази дама дето й звъняла с телефонен разговор?
3.Реално име.
Като цяло тези нападки се свеждат до елементарна клевета.
От нейно име и под нейна честна дума: Руми Кънева никога не е стъпвала на кучешки бой. Пита кой я е наклеветил, име и фамилия?
каде се губиш бре всички тука чакаме да разберем за Руми Кънева най-вече младшито ,но и аз ,и аз чакам хаиде по бъразо докато Емо не е пуснал 3 дена мир
Публикувано: 14 March 2013 - 10:12 AM
За мен инциндента е изчерпан.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 14 March 2013 - 10:19 AM
sergeii, в 14 March 2013 - 05:48 AM, написа:
Коментирам каквото ми е кеф,споменавам който ме дразни,ясноооооо,а онова с майката да ти се връща,комплексар!
Аз само искам да науча нещо полезно тук и такива като теб ме дразнят супер много!
Досадник!!!
Аз се чуда що винаги ме слагаш на второ място , а то било просто за да си спечеля първото трябвало да те изпсувам ееееееее не се сетих
Дори да те изпсува

Правилната класация е Младшито - Сергей , и Емил Вр !!

Ако потвърдиш горната класация ( подкуп

http://www.youtube.c...F9B59AFEE656DED
Публикувано: 14 March 2013 - 10:24 AM
Furia_S, в 14 March 2013 - 10:12 AM, написа:
За мен инциндента е изчерпан.
от 5 часа сутринта чакам някой да ми отговори

и сега се чувствам длъжен да продължа според мен ти си една силно вярваща жена кой каквото ти казва и ти вярваш , но предлагам тази тема да я приключим ,а за мотивацията ,за мотивацията няма ли да обясниш малко поне
Публикувано: 14 March 2013 - 10:27 AM
emilvr, в 14 March 2013 - 10:19 AM, написа:

ще те предложа за бан поради корупция
Публикувано: 14 March 2013 - 01:04 PM
mlad6ito, в 13 March 2013 - 07:04 PM, написа:
За да докажеш нещо,трябва да го знаеш...При теб това липсва,любовнико мой!
И въпреки,че Конярска се противи от мненията ти ( а не е само тя),ти продължаваш да го даваш ербап.Като пишеш,че нямаш време за никого,защо ръсиш глупост след глупост - или само за мога да чета?
Преди ти предложих,предлагам и сега : избери си една тема (която ти е ясна) и напиши мнение.
PS.Чувствата ни са взаимни,коректоре! ....и аз!

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/
Публикувано: 15 March 2013 - 12:26 AM
emilvr, в 14 March 2013 - 10:19 AM, написа:
sergeii, в 14 March 2013 - 05:48 AM, написа:
Досадник!!!
Дори да те изпсува

confirmed

Публикувано: 15 March 2013 - 01:54 PM
от довечера 0.00 часа, до - неделя 0.00ч
Ако някой има нужда от доктор ( докторът е от Ван Хален ,работи в Чикагският психодиспансер

https://www.youtube....h?v=tyQAP3_s0Cw
Не е решен проблемът с Руми Кънева , да каже честно - ХОДИЛА ЛИ Е на кучешки бой , и изобщо честна ли

Ии изобщо Агалина , или Фурия , кой я натопи ?

През време на отвратително скучният мир , да каже некой как да отуча пекинеза отвратително да лае по определени кучета от улицата ?
Засега нито бой , нито молби помагат , за нашийник не ми се дават пари, предпочитам да инвестирам в бял или червен пелин

Публикувано: 15 March 2013 - 09:53 PM
emilvr, в 15 March 2013 - 01:54 PM, написа:
от довечера 0.00 часа, до - неделя 0.00ч
Ако някой има нужда от доктор ( докторът е от Ван Хален ,работи в Чикагският психодиспансер

https://www.youtube....h?v=tyQAP3_s0Cw
Не е решен проблемът с Руми Кънева , да каже честно - ХОДИЛА ЛИ Е на кучешки бой , и изобщо честна ли

Ии изобщо Агалина , или Фурия , кой я натопи ?

През време на отвратително скучният мир , да каже некой как да отуча пекинеза отвратително да лае по определени кучета от улицата ?
Засега нито бой , нито молби помагат , за нашийник не ми се дават пари, предпочитам да инвестирам в бял или червен пелин

Излагаш се.
Тва се пие само домашно. За тая година свърши, но към то средата на ноември свирни, да ти прата 5-10л, да видиш кво е наложен пелин.
Домашен.

Публикувано: 15 March 2013 - 09:59 PM
Посъветах го Емил да става по-рано да си извежда на разходка кучето поне в 6 сутринта, не му хареса съвета.
Не разбирам, тия хора защо взимат куче, после търсят съвет по форумите, вместо да станат рано и да свършат работата последователно и дълготрайно? Има други домашни любимци, които не изискват толкова грижи и не издават звуци като лаене.
Рибки или хамстери, примерно.

Публикувано: 15 March 2013 - 10:04 PM
emilvr, в 15 March 2013 - 01:54 PM, написа:

Сипи малко на пекинеза, ще е зает да пее и няма да лае.
Публикувано: 16 March 2013 - 12:38 PM
Алехандро мн обича бира ( Леденика ) , обаче го пазя от алкохол.
Кучетата бързо се алкохолизират , и седнеш ли да вечеряш ще иска бира и ще лае докато не му дадеш .
Е тука правих опити с магарето на комшията , и от два пъти се алкохолизира трайно .
Често идва и до портата и от там реве през 5 мин , ужассс .

И пие от бутилката без да губи капка .

Публикувано: 20 March 2013 - 04:53 AM
Публикувано: 20 March 2013 - 10:06 AM
sergeii, в 20 March 2013 - 02:53 AM, написа:
Твърде заета съм с чиниите и прането, нали това ме посъветва да направя. Е, всичко най-добро. Друг път като общуваш с хората помисли как го правиш. айде, че чиниите ме чакат, някой друг да ти обърне внимание.