Dog.bg Форуми : Признаци за раждане

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден

#121 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 June 2012 - 09:21 PM

Е Викторе,май спинкаш след луда нощ.,че не пишеш нищо.

#122 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 09:36 PM

Нека се понаспи днес, че следващите нощи ще има да скача при всяко обаждане на малките. Моите вече направиха 4 седмици, а аз още не мога да се наспя като хората, по няколко пъти ставам на нощ.
User's Signature

#123 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 10:20 PM

Ами не съм спал още..... сега кучката ми взе и леглото :D Сега спи там със кученцата.Сега ще спя след малко но едва ли ще бъде сън ....

#124 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 04:22 AM

Ще заспиш като къпан :zz_223:

#125 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 07:16 AM

Еми ставам през 30 минути като почне да писка някое иии така..... обаче са добре постоянно сучат тя не бяга от тях даже не иска да излиза излезе до терасата и като чу че едно почна да плаче и веднага пак вътре..... но тя не ляга хубаво тя ляга само на едната страна..... пък ако тръгна да я оправям едвали ще иска да стои.....

#126 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 09:55 AM

Ще трябва да ги смъкнеш на пода, защото малките се опитват да пълзят и ще почнат да тупкат отгоре. Сигурно дюшека вече ти е прецакан, така че с все дюшека. Пък на тебе ще ти купят нов
User's Signature

#127 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 05:44 PM

Показване на мнениетоМидрол, в 10 June 2012 - 09:55 AM, написа:

Ще трябва да ги смъкнеш на пода, защото малките се опитват да пълзят и ще почнат да тупкат отгоре. Сигурно дюшека вече ти е прецакан, така че с все дюшека. Пък на тебе ще ти купят нов

Снощи ги свалих но днес от 11 ми се наложи да отида до пазардижк болницата и стоях до към 17;00 като се върнах просто дивана беше разпърцан разпиян навсякъде..... но това не е най-лошото 2-те най-слаби кученца които не искаха да се хранят умряха.... първото и последното ....... едното е изядено най-вероятно друото не диша и ще го погреба после...... Както и да е така е било писано а и по-добре да не се мъчат така те нямаха никво желание да се бутата за на майката цицката докато другите 3 които останах те са постоянно на нея....... Сега съм отворил всичко да се проветри ще идва някав човек да гледа дивана да оправя и така кофти ми е но може пък да е за добро ! Още не иска да се храни неспокойна е още и къса завивките на които лежи мисля че ще се успокои тва и един цял ден пълен с кученцата така че...... Само вода пие и така мога ли да я изкарам на разходка за 5 минутки ?

#128 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 06:14 PM

Ти вчера не я ли изкарвал???
Изкарвай я надвора.

#129 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 06:22 PM

Много съжалявам за починалите кученца... :dh_188:
По-добре извикай лекар да прегледа майката и бебетата, да каже дали всичко е наред, за да си спокоен и ти.

#130 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2012 - 09:28 PM

Показване на мнениетоdile, в 10 June 2012 - 06:22 PM, написа:

Много съжалявам за починалите кученца... :dh_188:
По-добре извикай лекар да прегледа майката и бебетата, да каже дали всичко е наред, за да си спокоен и ти.

Ама то и доктора ме предупреди за тея кученца и всички че ако не започнат да сучат сами няма да издържат дълго и ето колкто о ида пробвах да ги храня не става глюкоза и не става ..... Вета идва и каза че другите кученца са добре дебели са ядат постоянно така че добре..... Изваждах я по двора пика прави струва даже пак ровеше дупката ама малко и после спря......ТАя кафявата течност след раждането до кога тече ? Весела каза че ще тече и след това но до кога че аз смених една камара одеала Д:

#131 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 05:16 AM

Това за течность трябваше да попиташ лекар.А сега кучка в стаята ти, или а премести?.Когато пак излезеш и я затвориш,тя пак ще скъса ти нещо.Как то гледам че рови навсякъде ,то пак ще го направи.Тя няма ли свое масто където се чувства добре и е свободна.?Има друг вариант,както правих ас ,през 2 часа пусках да храни кученца и пак я пусках навън.Само така успях да запазя кученца.Но това е крайно решениеи ти постоянно трябва да си вкъщи ако процедираш така..Да ,кучката ти със характер.Предполагам не си я бил за всичко това ???Смъсъл няма .

#132 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 09:07 AM

Викторе, жалко за двете кученца, но те щом не са могли да засучат, значи просто не са били достатъчно развити. В моята книга за отглеждане на кучета пише, че средно 25-30% от новородените не успяват да оцелеят поради най-различни причини.
За това, колко време продължава да й тече от вулвата, на Чарка й тече повече първите 3-4 дена, а после от време на време и докъм края на втората седмица.
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 09:39 AM

Искам да добявя-да не виниш себе си за случилосе,ти нямаш никаква вина..Това е често срещано явление,както казват природен отбор,стиге да не ий стане навик.

#134 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 01:31 PM

Казаха ми че тази течност течаща от вулвата е нормална и спира след дни на моята почти спря тече много малко и 1 път в деня.Преместих ги доло където попринцип си спи и там се чуства по-добре защото излиза когато си поиска и днес видях че си е изяла всичко пила е и доста вода.Малките кученца са добре тя си ги гледа добре тези можеби защото са здравички и постоянно ги допуска да сучат и цяла вечер не съм ставал спал съм защото неможах да отлепя бях направил алармата във 3:00 но неможах да да стана и просто затворих телефона и сутринта като станах кученцата сучеха а аз се бях наспал горе долу добре.Идвах 1 път през учебно време тя пак ислежеше при тях и ги беше гушнала спяха и 3-те.Преди малко като се прибрах и като погалих едното по главичката и се сабуди почна да врътка опашката :D А аз не се обвинявам защото аз направих квото ми беше по силите давах му глюкоза и пак не искаше да сучи във устата му стисках млякото на майката и не иска и не иска...... Другото по същия начин и 2-те които умряха бяха 2 пъти по-малки от тези които постоянно се напъват за цицките на майката.Аз прочетох една подобна тема защото малко ми беше кофти иреших да видя какво води до смърта на малките и имаше човек от този форум който каза че това е майката природа едни са недоразвити други нямат инстинкт и ред други причини и дали ще умре на 2-рия или 20-тия ден все ще умре но ще е по-гадно за собственика а на мен ми беше гадно макар че само 1 ден бяха при мен представям си ако беше около 10-15 дни както и да е имало е да се случва случило сее дано няма повече такиви неща.Погребах едното което намеирх мъртво другото явно го е изяла защото още немога да го намеря и така.А малките скимтят по такъв начин че всеедно лаят.Сега майката е по-спокойна внимава когато става и ляга много внимава даже. и такаа :)

#135 Потребителят е офлайн   petro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:изобразително изкуство, чехословашки вълчак, БШОК

Публикувано: 11 June 2012 - 01:39 PM

Това, че го ие изяла е сигурен признак, че кученцето не е било добре развито и така или иначе щеше да се мъчи. Не се обвинявай за неща, които са нормални. Просто слабите отпадат и да беше направил всичко, за да оцелеят нямаше да станат качествени кучета. Наистина майката има много силен инстинкт за това, а твоята явно е добре с майчинския, щом с другите всичко е нормално. Просто го приеми, като част от цялото събитие. Нормално е.

#136 Потребителят е офлайн   petro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:изобразително изкуство, чехословашки вълчак, БШОК

Публикувано: 11 June 2012 - 01:41 PM

Преди много години и на мен ми се случи абсолютно същото- малкото беше с обърнати задни крака...не мога точно да ти обясня, но след един ден го намерих наполовина. Просто не беше изрядно и тя си беше свършила черната работа.

#137 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 02:17 PM

Показване на мнениетоira67, в 11 June 2012 - 05:16 AM, написа:

Това за течность трябваше да попиташ лекар.А сега кучка в стаята ти, или а премести?.Когато пак излезеш и я затвориш,тя пак ще скъса ти нещо.Как то гледам че рови навсякъде ,то пак ще го направи.Тя няма ли свое масто където се чувства добре и е свободна.?Има друг вариант,както правих ас ,през 2 часа пусках да храни кученца и пак я пусках навън.Само така успях да запазя кученца.Но това е крайно решениеи ти постоянно трябва да си вкъщи ако процедираш така..Да ,кучката ти със характер.Предполагам не си я бил за всичко това ???Смъсъл няма .

Не аз не съм я бил никога изнервяла ме е много но не съм я бил камоли сега когато има бебета.Скарах се малко повиших тон и то не затова че скъса дивана ами хванал малкото кученце което беше умряло и го посочих подуши го и нищо и аз като и казах какво е това бе а щом и кажа така знае че е направила нещо което не ми се харесало и тя се притесни сви ушите ама излезнах със кученцето от стаята и тва беше.А инче и повиши тон когато раждаше и ми легна в леглото докато аз си лежах и после неискаше да стане тогава малко и повиших тон но иначе не съм я бил нито нищо.Сега и сложих да яде стана да хапне но едното кученце се размрънка и тя пак легна ...

#138 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 09:47 PM

Показване на мнениетоpetro, в 11 June 2012 - 01:41 PM, написа:

Преди много години и на мен ми се случи абсолютно същото- малкото беше с обърнати задни крака...не мога точно да ти обясня, но след един ден го намерих наполовина. Просто не беше изрядно и тя си беше свършила черната работа.

Така е майката природа за всичко се грижи преценила е че тези кучета няма да могат да оцелеят и за да не се мъчат ....... Ами сега се чустваи тя много по-добре гледа си ги 3-те много добре постоянно ги допуска до цицките й докато рпеди другите ги лижеше и ги мхаше от там....

#139 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2012 - 06:45 AM

Ето я и Ашлий със бебоците !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#140 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip