Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден
Публикувано: 10 June 2012 - 07:16 AM
Публикувано: 10 June 2012 - 05:44 PM
Мидрол, в 10 June 2012 - 09:55 AM, написа:
Снощи ги свалих но днес от 11 ми се наложи да отида до пазардижк болницата и стоях до към 17;00 като се върнах просто дивана беше разпърцан разпиян навсякъде..... но това не е най-лошото 2-те най-слаби кученца които не искаха да се хранят умряха.... първото и последното ....... едното е изядено най-вероятно друото не диша и ще го погреба после...... Както и да е така е било писано а и по-добре да не се мъчат така те нямаха никво желание да се бутата за на майката цицката докато другите 3 които останах те са постоянно на нея....... Сега съм отворил всичко да се проветри ще идва някав човек да гледа дивана да оправя и така кофти ми е но може пък да е за добро ! Още не иска да се храни неспокойна е още и къса завивките на които лежи мисля че ще се успокои тва и един цял ден пълен с кученцата така че...... Само вода пие и така мога ли да я изкарам на разходка за 5 минутки ?
Публикувано: 10 June 2012 - 09:28 PM
dile, в 10 June 2012 - 06:22 PM, написа:

По-добре извикай лекар да прегледа майката и бебетата, да каже дали всичко е наред, за да си спокоен и ти.
Ама то и доктора ме предупреди за тея кученца и всички че ако не започнат да сучат сами няма да издържат дълго и ето колкто о ида пробвах да ги храня не става глюкоза и не става ..... Вета идва и каза че другите кученца са добре дебели са ядат постоянно така че добре..... Изваждах я по двора пика прави струва даже пак ровеше дупката ама малко и после спря......ТАя кафявата течност след раждането до кога тече ? Весела каза че ще тече и след това но до кога че аз смених една камара одеала Д:
Публикувано: 11 June 2012 - 05:16 AM
Публикувано: 11 June 2012 - 09:07 AM
За това, колко време продължава да й тече от вулвата, на Чарка й тече повече първите 3-4 дена, а после от време на време и докъм края на втората седмица.

Публикувано: 11 June 2012 - 01:31 PM
Публикувано: 11 June 2012 - 01:39 PM
Публикувано: 11 June 2012 - 02:17 PM
ira67, в 11 June 2012 - 05:16 AM, написа:
Не аз не съм я бил никога изнервяла ме е много но не съм я бил камоли сега когато има бебета.Скарах се малко повиших тон и то не затова че скъса дивана ами хванал малкото кученце което беше умряло и го посочих подуши го и нищо и аз като и казах какво е това бе а щом и кажа така знае че е направила нещо което не ми се харесало и тя се притесни сви ушите ама излезнах със кученцето от стаята и тва беше.А инче и повиши тон когато раждаше и ми легна в леглото докато аз си лежах и после неискаше да стане тогава малко и повиших тон но иначе не съм я бил нито нищо.Сега и сложих да яде стана да хапне но едното кученце се размрънка и тя пак легна ...
Публикувано: 11 June 2012 - 09:47 PM
petro, в 11 June 2012 - 01:41 PM, написа:
Така е майката природа за всичко се грижи преценила е че тези кучета няма да могат да оцелеят и за да не се мъчат ....... Ами сега се чустваи тя много по-добре гледа си ги 3-те много добре постоянно ги допуска до цицките й докато рпеди другите ги лижеше и ги мхаше от там....