Dog.bg Форуми : Признаци за раждане

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден

#161 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 03 July 2012 - 12:04 AM

хубаво е да са добре социализирани с братчетата си и сестричкте,както ида имат поставени ПОНЕ 2 ваксини.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 06:11 AM

Не знам кой питаш, но до втория месец кученцата трябва да са с майката.Иначе доста хора дават кученцата и на 30тия ден, хубаво е да се замислиш защо го правят и да прецениш дали ще е добре за кученцата.

#163 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 06:12 AM

Виктор, колкото повече ги кърми майката, толкова по-добре.
Късмет на малките бебоци! :smile:

#164 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2012 - 09:42 AM

Добре ще го обмисля също така ще се консултирам със развъдчика от който е моето куче мисля че и той би ми помогнал със един добър съвет ии така ..... чакам да ми донесат USB поръчал съм си от 1 седмица и още го няма и немога да кача снимките за да видите колко много са пораснали ......

#165 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2012 - 04:09 PM

За кученцата е най-добре да идат в новите си семейства между 8 и 10 седмица и обикновено тогава имат само първа ваксина.
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#166 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 03 July 2012 - 07:14 PM

Аз слагам първа ваксина на 45ден и 2ра 20 дни по-късно. Дефакто след 2рата ваксина (на 8 седмична възраст) кученцето е достатъчно голямо, за да отиде при новото си семейство. В тази възраст кученцата се адаптират най-добре към промяната.

#167 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 05:59 AM

Ами 65 дни са си 9 седмици и половина, както и да го погледнеш. Затова написах, че най-често кученцата отиват в новите си домове с първа ваксина.
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#168 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2012 - 07:39 AM

Перфектно аз си мислех на 40-тия ден и си викам леле колко бързо минаха и сега изведнъж ще дойде времето в което трябва да ги дам а аз не съм им се нарадвал то няма и да мога ако знаете кви са топчици.....

#169 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 10:34 PM

ами не знаем тъй като все още няма снимки....
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 11:47 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

#171 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 09:37 AM

Шибуми сега като има видя ли ??? Днес дойдоха едни хора за мъжкото куче и го пазарих вече .... Шибуми отговори ми на следния въпрос в такъв случей на повечето хора не им пука за родословията защото като им казах дайте да ви изкарам едно копие на родословието те казаха че няма смисъл от това но иначе им дадох да о видя заедно със паспорта на кучето.... Тогава задължително ли е хората да ходят и да дават по 300-400 лева за дългокосместа овчарка при положение че от мен или някой друг могат да си вземат за 150 ? Примерно на мен няма да ми пука дали има родословие то се вижда дали е чисто кучето а и човека си разбираше опипа крачетата погледна зъбките ушите и каза че кучилото ми е много добро и щял да препоръча едното женско на негов приятел !

#172 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 09:56 AM

Не е към мен въпросът, но все пак ще ти отговоря - за всеки стопанин неговото куче е най-най-най. Но от всяко дърво свирка не става. А какво разбира оглеждащият от кучета един господ знае. Какви изследвания са правени на майката и бащата преди скачката само вие си знаете (а ние се досещаме:))
Видя ли къде и как ще се гледа кученцето след като го вземат, или кинтите са по-важни? И за това се досещаме...
Темата ти отдавна прилича на битак за продажба на кученца и всеки път се чудя защо не е затрита от форума...
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#173 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 09 July 2012 - 10:43 AM

Дългокосместата овчарка се води брак при немски овчарки от доста време. Т.е. такива кученца не можеш да намериш с родословия. Отделно какъв е тоя хляб дето го виждам в една паница!? С хляб ли ги захранваш? Голяма грешка!

#174 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 12:19 PM

Показване на мнениетоGAG, в 09 July 2012 - 09:56 AM, написа:

Не е към мен въпросът, но все пак ще ти отговоря - за всеки стопанин неговото куче е най-най-най. Но от всяко дърво свирка не става. А какво разбира оглеждащият от кучета един господ знае. Какви изследвания са правени на майката и бащата преди скачката само вие си знаете (а ние се досещаме:))
Видя ли къде и как ще се гледа кученцето след като го вземат, или кинтите са по-важни? И за това се досещаме...
Темата ти отдавна прилича на битак за продажба на кученца и всеки път се чудя защо не е затрита от форума...

Ами какво разбира оглеждащия според мен си разбира човека щом цял живот се е занимавал със такиви кучета значи трябва да разбира нали така ? Човека е на около 35-40 и си взе кучето за сина си.Намерихме се във фейсбук имаме си телефонните номера ще потдържаме връзка :) Съжелявам мнго оче отговора ми не ти е допаднал но уви аз знам че кучето ще порасне при стопани които го обичат :) Жалко че си уж толкова досетлив . Изследвания не са правени знам че е добре да има такиви изследвания но защо да ги правя то кой ги прави освен развъдчиците та даже и те кой знае дали ги правят :) Така че няма смисъл да ми държиш сметка :) А относно моята тема на какво прилича като не ти харесва ставаш и се махаш :)

#175 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 12:23 PM

Показване на мнениетоVesela_5, в 09 July 2012 - 10:43 AM, написа:

Дългокосместата овчарка се води брак при немски овчарки от доста време. Т.е. такива кученца не можеш да намериш с родословия. Отделно какъв е тоя хляб дето го виждам в една паница!? С хляб ли ги захранваш? Голяма грешка!

Ами на моето куче което е дългокосместо в родословието също пише дългокосместа .... Та за хляба давам на 2 дни 2-3 филийки хляб защото после когато отидят при стопаните си и започнат да ядат постоянно хляб да не се продрискат :)

#176 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 12:40 PM

"защото после когато отидят при стопаните си и започнат да ядат постоянно хляб да не се продрискат"

Писах, трих, писах, трих...
Няма смисъл.
Кауза пердута...
User's Signature

#177 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2012 - 09:01 PM

пИТАШ-ОТГОВАРЯМ,после да не кажеш,че се заяждам.Нямам нищо против кученцата.Всяко куче заслужава дом,но не във всеки дом трябва да има куче.
Доказа какъв развъждач на килограм си.Кучета без изседвания,без родословия ,гледани в тая кочина и хранени с хляб и леща. :zz_020:
Повръща ми се от такива като теб тинейджърчета решили да изкарат 150 лв на гърба на животните.
За 300-400лв няма да намериш НОК с родословие.Виждам и какъв голям разбирач е бил новия стопанин щом си е взел кучето от теб няма що :dry:

пс:Весела дългокосмести НОК има с родословия погледни темата за Старонемска овчакрка в НОК форума. :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2012 - 10:13 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 09 July 2012 - 12:19 PM, написа:

А относно моята тема на какво прилича като не ти харесва ставаш и се махаш :)

Да се махна, ама ми писна като отворя форума все тази шитня тип селски битак да е сред непрочетените ми теми, та влизам и прочитам. Ако не ти харесва какво пиша - не чети :ab_041:
User's Signature

#179 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 12:59 AM

Показване на мнениетоGAG, в 09 July 2012 - 10:13 PM, написа:

Показване на мнениетоVictor_, в 09 July 2012 - 12:19 PM, написа:

А относно моята тема на какво прилича като не ти харесва ставаш и се махаш :)

Да се махна, ама ми писна като отворя форума все тази шитня тип селски битак да е сред непрочетените ми теми, та влизам и прочитам. Ако не ти харесва какво пиша - не чети :ab_041:

Досещаш ли се през къде ми е за твоето мнение или да ти снимам и да ти покажа ?

#180 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 01:14 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 09 July 2012 - 09:01 PM, написа:

пИТАШ-ОТГОВАРЯМ,после да не кажеш,че се заяждам.Нямам нищо против кученцата.Всяко куче заслужава дом,но не във всеки дом трябва да има куче.
Доказа какъв развъждач на килограм си.Кучета без изседвания,без родословия ,гледани в тая кочина и хранени с хляб и леща. :zz_020:
Повръща ми се от такива като теб тинейджърчета решили да изкарат 150 лв на гърба на животните.
За 300-400лв няма да намериш НОК с родословие.Виждам и какъв голям разбирач е бил новия стопанин щом си е взел кучето от теб няма що :dry:

пс:Весела дългокосмести НОК има с родословия погледни темата за Старонемска овчакрка в НОК форума. :ba_025:

Аз не съм искал да доказвам че съм развъждач пред кой да се докажа бе пред теб ли бе овцоо ХАХАХА кво има да доказвам на теб НИЩО . "Гледани в тая кочина" Еми съжелявам но не всички сме със перфектни дворове и къщи та да ги гледаме във стаите си .... за храненето да храня ги със хляб и със леща къв е проблема кучетата твои ли са ? да съм ти искал съвет как да ги храня ? Обясних защо давам и как давам хляб също ще ти кажа че тая леща се вари без никакви подправки защото съм чел че на малките ако им се дава нещо готвено то не трябва да има никакви подправки.Съжелявам че остана така разочеована но както ти казах не вски има твоите възможности .... Ти като имаш възможност що не си развъждаш ХАХА да земе да стане нещо и да се насереш нали така ;) Това за повръщането ще се направя че не съм го видял за да не ти кажа на мен какво ми се прави от такиви овци като теб решили да се направят на голями и да казват кое е правилно и кое не ..... За 300 - 400 лева няма да немря нок със родословие Я СТАВАЙ СЕ МАХАЙ ЩОТО СИ БАЯ СМЕШНА във Главиница има развъдници за НОК и преди 2 месеца един приятел си взе НОК със родословие паспорт за 250 лева кво ми говориш глупости ..... нали ти казах не всички сме като теб богаташи за да си купуваме кучета по 2000 лева и да имаме къщи за по 100 хиляди ..... А за човека който днес ми купи кучето - Какво виждаш много си ми интересна човека познаваш ли го кво ... ти видя ли го как оглеждаше кучетата или само по това че си е взел от мен го прави по-малко разбирач от теб която седи по ЦЯЛ ДЕН НА ЕДИН СТОЛ ГЪРБАВА ДО БЕЗОБРАЗИЕ И СЕ ЧУДИ С КОЙ ДА СЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ОНОВА НЕ БИЛО ТАКА ЩОТО НЕ ГО ПРАВЯТ ПО НЕЙНИЯ НАЧИН ? Хаха момиченце ти не искаш ли да се срещнем да обменим малко опит очи в очи и да си поговорим по темата как ти виждаш един стопанин и ендо куче и аз как ги виждам ? Ти незнаеш аз колко не съм спал колко съм търчал нагоре надолу и кво ли не съм правил за моето куче и малките и единствено Ира може да ви го обясни защото тя през цялото време беше със мен но няма да се напъвам вие си мислете квото искате НО предложението ми затова да се видим и да поговорим важии ;)

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни