Dog.bg Форуми : Признаци за раждане

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден

#201 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2012 - 03:53 PM

До гуша ми дойде от глупостите ти,Викторе.Това,че си малък не те оправдава,защо се захвана с това при положение,че нямаш елементарни познания.Защо направи и тези теми,в който уж искаш съвет,а като го получиш тропаш с краче като двегодишен и казваш: "няма пък".Направо се чудя на търпението на потребители и модератори.Какъв е тоя съвет,който даваш на бъдещите стопани-ако хранят с хляб да дават калций?!Да си чувал колко са важни протеините,мазнините,фосфора,витамините при това в точно опеделено съотношение,различно за всеки един етап от живота на кучето?Особено за растящото кученце от едра порода?И "поздравления" за "прекрасните" стопани които си избрал за кученцата-щели били да ги хранят с хляб,ами ако утре решат,че и така им излиза скъпо,ами ако се наложи да ги заведат на вет. - дали ще дадат пари?А ако стопанинът на женското кученце реши да прави бизнес и започне да я пуска да ражда на всяко разгонване,два пъти в годината,хранейки я с хляб,докато умре от изтощение.А ако някое от кучетата се окаже с тазобедрена дисплазия, защото вие не сте направили нужните изследвания - кой ще поеме отговорноста и лечението,което между другото хич не е евтино?Или сега ще ми кажеш,че тези неща не те засягат - ти си намерил стопани за твоите кученца,те не са на улицата,пък и разходите си си избил!И ако си беше направил труда да прочетеш мненията на почти всички читави ветеринари щеше да знаеш,че рискът от рак на млечните жлези намалява,но не при раждалите кучки,а при кастрираните,при това колкото по-рано,толкова по-добре. Който ти е казал друго разбира от кучета,колкото аз от реактивни самолети.И за да не говоря просто така ще ти дам пример - преди много години имах немска овчарка - роди два пъти,но си отиде точно от рак на млечните жлези
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#202 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 04:27 PM

Показване на мнениетоRinusha, в 11 July 2012 - 03:53 PM, написа:

До гуша ми дойде от глупостите ти,Викторе.Това,че си малък не те оправдава,защо се захвана с това при положение,че нямаш елементарни познания.Защо направи и тези теми,в който уж искаш съвет,а като го получиш тропаш с краче като двегодишен и казваш: "няма пък".Направо се чудя на търпението на потребители и модератори.Какъв е тоя съвет,който даваш на бъдещите стопани-ако хранят с хляб да дават калций?!Да си чувал колко са важни протеините,мазнините,фосфора,витамините при това в точно опеделено съотношение,различно за всеки един етап от живота на кучето?Особено за растящото кученце от едра порода?И "поздравления" за "прекрасните" стопани които си избрал за кученцата-щели били да ги хранят с хляб,ами ако утре решат,че и така им излиза скъпо,ами ако се наложи да ги заведат на вет. - дали ще дадат пари?А ако стопанинът на женското кученце реши да прави бизнес и започне да я пуска да ражда на всяко разгонване,два пъти в годината,хранейки я с хляб,докато умре от изтощение.А ако някое от кучетата се окаже с тазобедрена дисплазия, защото вие не сте направили нужните изследвания - кой ще поеме отговорноста и лечението,което между другото хич не е евтино?Или сега ще ми кажеш,че тези неща не те засягат - ти си намерил стопани за твоите кученца,те не са на улицата,пък и разходите си си избил!И ако си беше направил труда да прочетеш мненията на почти всички читави ветеринари щеше да знаеш,че рискът от рак на млечните жлези намалява,но не при раждалите кучки,а при кастрираните,при това колкото по-рано,толкова по-добре. Който ти е казал друго разбира от кучета,колкото аз от реактивни самолети.И за да не говоря просто така ще ти дам пример - преди много години имах немска овчарка - роди два пъти,но си отиде точно от рак на млечните жлези

Първо здравей само с теб явно не съм спорил.Като ти е дошло до гуша недей да четеш.Това че съм малък не ме засяга щом съм се захванал с това и съм поел тази отговорност ще си довърша
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче витамини фосфор магнезий калций и всички останали ? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!

#203 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 04:45 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 02:27 PM, написа:

[Първо здравей само с теб явно не съм спорил.Като ти е дошло до гуша недей да четеш.Това че съм малък не ме засяга щом съм се захванал с това и съм поел тази отговорност ще си довърша
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче [b]витамини фосфор магнезий калций и всички останали [/b]? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!

Ето, че разбра, че от хляба няма полза. И кои са "всички останали" и как ги набавяш?
И впрочем се научи къде се слагат препинателни знаци и т.н.
Няма да е зле да се замислиш и над следното - сам каза :"Само с теб не съм спорил". Еми като има 100 човека, които ти казват, че правиш нещата грешно и, че въобще представата и разбиранията са ти грешни, защо аджаба не се замисли, че може би наистина грешиш? Или всички други грешат????
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#204 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 05:01 PM

Показване на мнениетоLetty, в 11 July 2012 - 04:45 PM, написа:

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 02:27 PM, написа:

[Първо здравей само с теб явно не съм спорил.Като ти е дошло до гуша недей да четеш.Това че съм малък не ме засяга щом съм се захванал с това и съм поел тази отговорност ще си довърша
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче [b]витамини фосфор магнезий калций и всички останали [/b]? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!

Ето, че разбра, че от хляба няма полза. И кои са "всички останали" и как ги набавяш?
И впрочем се научи къде се слагат препинателни знаци и т.н.
Няма да е зле да се замислиш и над следното - сам каза :"Само с теб не съм спорил". Еми като има 100 човека, които ти казват, че правиш нещата грешно и, че въобще представата и разбиранията са ти грешни, защо аджаба не се замисли, че може би наистина грешиш? Или всички други грешат????

Защо от хляба да няма полза айде обясни ми това от одеве ти зададох поне 7-8 въпроса а ти не ми отговори на нито един и само питаш и питаш...... Другите витамини ли ? Ако е за тях ами нали все пак се дава и гранула във нея би трябвало да ги има всичките отделно като се дава ориз в него знаеш какво има мисля...... стъргани моркови ябълки праскови отделно бозаха и от майката ! А за новите стопани казал съм им да стъргат плодове но като се чух със един от тях който вече е бил при ветеринар са му казали че след ваксината ще му даде витамини ! За препинателните знаци няма кво да ги уча просто ме мързи да ги слагам ! "Само с теб не съм спорил" това пак си го разбрала грешно но ако тръгна да ти обяснявам ..... Аз от одеве ти зададох доста въпроси погрижи се да отговориш на няколко поне !!!! А на теб след години така във форума ако почнат да ти пишат недей давай гранула и почнат да спорят със теб само казвайки ти недей даай недей давай смешно е БЕЗ НИТО ЕДИН ДА КАЖЕ ЗАЩО ще се премириш и ще кажеш ок щом вие не давате и аз няма да давам .... Е съжелявам аз не съм такъв всеки си има начин на работа аз моя начин съм го определил сам взимайки под внимание мнението на хора които според мен са се доказали точно в тази насока !

#205 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 05:09 PM

Ооооо, много те моля да ми посочиш кои са тези 7-8 въпроса, които си ми задал и аз не съм отговорила "одеве", защото аз виждам само един? Да се смея ли, да плача ли........ми ще се смея :ab_041: :ab_041: :ab_041: Айде наздраве :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#206 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 05:14 PM

Показване на мнениетоLetty, в 11 July 2012 - 05:09 PM, написа:

Ооооо, много те моля да ми посочиш кои са тези 7-8 въпроса, които си ми задал и аз не съм отговорила "одеве", защото аз виждам само един? Да се смея ли, да плача ли........ми ще се смея :ab_041: :ab_041: :ab_041: Айде наздраве :ab_041:

WOW..... аз няма да ти посочвам нищо просто не ми се занимава вече има едно мног оточно определение за хора като теб но много ме мързи да се занимавам със излишни филми айде лека вечер !

#207 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 05:24 PM

Като биолог ще ти кажа,че кучето е хищник,а ти сам си направи извода дали хляба трябва да присъства в менюто му. И не си мисли,че кутия витамини и калций ще заместят пълноценното хранене,то и на самите кутии си пише,че това е ДОБАВКА. Остави примера с моето куче,а прочети статиите на водещите вет. клиники относно рака и кастрацията. И не разбрах за дисплазията,защо си сигурен,че всичко ще е о.к.? На твоето куче сниман ли е таза? А на бащата? И да,стопаните могат и да те излъжат , че няма да дават хляб,а след това да си правят каквото си искат,но тези са били откровени. Аз не бих дала куче на такива хора,начина им на мислене не предполага,че ще се грижат добре за куче и че няма да се откажат от него при първия проблем. И да, кучетата са яли остатъците от масата на господаря,както между другото и сега се случва по селата-метър синджир,комат хляб и да лае,ако умре или пък не пази,взимаш си друго и готово. То и ваксини не са слагали-което оцелее. Но и за домашни любимци не са ги считали. Ти как възприемаш твоето куче? Ваксинираш ли го? А как би искал да се отнасят към кученцата бъдещите им стопани - като към домашни любимци или .... ? Приключих с обясненията,ако наистина си искал съвет,получи достатъчно,а ако си разумен ще успееш да разбереш кои от тях да следваш.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#208 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 11 July 2012 - 07:47 PM

Няма смисъл да си губите времето. Човека просто няма МИСЛЕНЕТО, за да стигне сам до определени изводи...

#209 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 July 2012 - 08:12 PM

Моите кучета са хранени(предполагам дори захранени)с хляб и попарки.Резултата рахит и на двете,меки уши.Раждали за здраве не само,че едната имаше тумори,ами на всичкото отгоре и Пиометра та едвам я спасихме.На 1 м. синджир,без храна.Приличащи на породата НОК(въпреки,че едната има тату в ухото,което едва се различава).И те са били някога кученца,може би от родословни родители,но някой не е преценил на кого ги дава и какво се случва с тях.
Няма как да имаш гаранция какво ще се случи с кученцата,които си раздал.Ами ако всеки от новите стопани реши да ги заплоди ей така по веднъж,а после и следващите стопани по веднъж-това се нарича геометрична прогресия.
А в момента в който кучето стане излишно и айде в реката(като моето).
Няма как да твърдиш със сигурност,че кученцата няма да имат дисплазия тъй као не си снимал майката нито за тазобедрена,нито за лакетна.Пак ти казвам от скромния ми опит,че е ужасно кучето да има подобни проблеми,да го вземеш от бебе и да отгледаш инвалид.Слава Богу ротвайлера ни няма дисплазия,а вродено изменение на ставата,но това през,което минахме и подлагахме животното можеше да се избегне ако родителите му бяха снимани.
Макар и с остър тон тук всички се опитват да ти дадат съвети и то полезни.
Хляба няма никаква хранителна стойност за кучето.
Правейки тази скачка(нищо не каза за бащата) си повече в ущърб на породата.Както казаха и по-горе не всяко родословно куче трябва да остави поколение.Има дефекти,които не трябва да се предават в поколението.Щеше да го разбереш ако я беше водил на изложба да я погледне съдия.На пръв поглед дребни неща като постав на уши,опашка,комплект зъби,цвят на очи и др.
Регламентираното развъждане има за цел да Подобри породата.Както някой беше казал качество,а не количество.
Можеше да се посъветваш с развъдчика ти той със сигурност щеще да те насочи.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#210 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 10:30 PM

Едно не разбрах само от дългата сага- защо разпитваше кога се дават кученцата,като ги раздаде на по 30 дни?Това пак госпожата с с тридесет годишният опит ли те посъветва ? С ваксина ли ги даваш ?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#211 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 10:38 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:

Едно не разбрах само от дългата сага- защо разпитваше кога се дават кученцата,като ги раздаде на по 30 дни?Това пак госпожата с с тридесет годишният опит ли те посъветва ? С ваксина ли ги даваш ?

Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#212 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 10:52 PM

Показване на мнениетоRinusha, в 11 July 2012 - 05:24 PM, написа:

Като биолог ще ти кажа,че кучето е хищник,а ти сам си направи извода дали хляба трябва да присъства в менюто му. И не си мисли,че кутия витамини и калций ще заместят пълноценното хранене,то и на самите кутии си пише,че това е ДОБАВКА. Остави примера с моето куче,а прочети статиите на водещите вет. клиники относно рака и кастрацията. И не разбрах за дисплазията,защо си сигурен,че всичко ще е о.к.? На твоето куче сниман ли е таза? А на бащата? И да,стопаните могат и да те излъжат , че няма да дават хляб,а след това да си правят каквото си искат,но тези са били откровени. Аз не бих дала куче на такива хора,начина им на мислене не предполага,че ще се грижат добре за куче и че няма да се откажат от него при първия проблем. И да, кучетата са яли остатъците от масата на господаря,както между другото и сега се случва по селата-метър синджир,комат хляб и да лае,ако умре или пък не пази,взимаш си друго и готово. То и ваксини не са слагали-което оцелее. Но и за домашни любимци не са ги считали. Ти как възприемаш твоето куче? Ваксинираш ли го? А как би искал да се отнасят към кученцата бъдещите им стопани - като към домашни любимци или .... ? Приключих с обясненията,ако наистина си искал съвет,получи достатъчно,а ако си разумен ще успееш да разбереш кои от тях да следваш.

Нормално че на един хищник хляб не му трябва обаче кучето се опитомява няма как да се спре това да яде хляб ..... Не не са снимани но просто ти казвам че няма как да има такова нещо ! Ще се грижат добре имаха много мерак за кучето единия беше мъж на 23 и ще си го гледа а другия го взе за семейството си за малкото дете .... мислиш ли че ще го изоставят ? Моето куче си го възприема като част от семейството ! Ваксинирам го разбира се !!! А как бих искал ...... искам точно така както се отнасят те в момента защото аз се чувам с тях и те ми казват !!

#213 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 11:09 PM

Шибуми така е права си важно е преди да се заплоди кучето да се прегледа за всичко но кажи ми кой прави това ? Коогато порасна повече и осъзная повече същността на проблема тогава сигурно и аз ще правя това и ще давам такъв акъл.Това ми е за първи път все пак трябва да има първи път за да се научим от грешките си сега ако мога да върна времето назад аз дори нямаше да я заплодя ...... Това за новито стопани че можелi и те да заплодят ммм те ако си го наумят ще го направят и аз няма да разбера друго щеше да е ако са ми в града.

#214 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 11:11 PM

Показване на мнениетоFibsi, в 11 July 2012 - 10:38 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:

Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...

Двете разбирачки ще ви помоля само да не се заяждате със жената която ми помагаше и не не ми е казала тя.Кучето може да се вземе и след 30-тия ден друг е въпроса че е по-добре еди кога си ! И не не ги давам със ваксина защото им е много рано да им е слагам ако хората които ги взеха искаха със ваксина щяха да ги оставят и щях да им направя без проблем !

#215 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 11:33 PM

Докато хората ти даваха съвети ,когато беше на зор беше много учтив със всички.Сега стана много знаещ и с много опит.Айде ,вари си там лещата,бъркай буламачите и не ни занимавай повече. Чудя се защо още ти стои темата,а не се заключи.Аман от разбирачи,аман от търгаши,аман от прости хора.
Няма ли модератори в този сайт? :eg_033:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#216 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 11:43 PM

И аз се питам следващото кучило пак ли тук ще го интернет-бабуваме или нова темичка ще си има? :zz_020:

Кученцата са продадени, най-вероятната им съдба - предвидима.

Ама сълзливите обяснения в любов към любимото куче накрая вече май идват малко в повече, след всичко изписано от новоизлюпения дистанционно обучен "размножител".

Докато такива тук "завождат", за да се учели били от грешките си - улиците са пълни с бездомници, дворовете - с "пазачи" на верига до паницата с попарка от хляб с боб или леща, а кучешките полянки в парковете - от нещастници с дисплазия, дето едва ходят...
Не са ли достатъчно?
Аман вече - честно! :eg_033:

И не е ли време за катинар на темата?

#217 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 July 2012 - 11:50 PM

Цитат

Не не са снимани но просто ти казвам че няма как да има такова нещо !

Да, вързах се веднъж на подобни думи и си плащам за това и кучето и то ще пати до края на живота си.Да е на диета,да не качва килограми,да не бяга,да не скача,да получава болезнение вдървявания,куцота.
Да,някои хора се учат от грешките си-аз вече знам да не вярвам на такива думи-празни. :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#218 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 02:09 AM

Показване на мнениетоrimela, в 11 July 2012 - 11:43 PM, написа:

И аз се питам следващото кучило пак ли тук ще го интернет-бабуваме или нова темичка ще си има? :zz_020:

Кученцата са продадени, най-вероятната им съдба - предвидима.

Ама сълзливите обяснения в любов към любимото куче накрая вече май идват малко в повече, след всичко изписано от новоизлюпения дистанционно обучен "размножител".

Докато такива тук "завождат", за да се учели били от грешките си - улиците са пълни с бездомници, дворовете - с "пазачи" на верига до паницата с попарка от хляб с боб или леща, а кучешките полянки в парковете - от нещастници с дисплазия, дето едва ходят...
Не са ли достатъчно?
Аман вече - честно! :eg_033:

И не е ли време за катинар на темата?

Знаеш ли кво и твоето мнение можеш да го запазиш за себеси АКО ти ми беше дала съвет когато трябваше и сега д аме критикуваш ОК но ти не си ми дала нищо така че въобще ми се махни от темата !! Знаеш ли на мен пък че ми е през х*я с кво са пълни парковете да не съм ги напълнил аз случайно хаха болни глави

#219 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 02:10 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 July 2012 - 11:33 PM, написа:

Докато хората ти даваха съвети ,когато беше на зор беше много учтив със всички.Сега стана много знаещ и с много опит.Айде ,вари си там лещата,бъркай буламачите и не ни занимавай повече. Чудя се защо още ти стои темата,а не се заключи.Аман от разбирачи,аман от търгаши,аман от прости хора.
Няма ли модератори в този сайт? :eg_033:

Хората ? Кои са тези хора коит оса ми давали съвети и после съм се обърнал срещу тях ? Ти не си от тези така че напускаааай !

#220 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 02:13 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 11 July 2012 - 11:50 PM, написа:

Цитат

Не не са снимани но просто ти казвам че няма как да има такова нещо !

Да, вързах се веднъж на подобни думи и си плащам за това и кучето и то ще пати до края на живота си.Да е на диета,да не качва килограми,да не бяга,да не скача,да получава болезнение вдървявания,куцота.
Да,някои хора се учат от грешките си-аз вече знам да не вярвам на такива думи-празни. :dh_188:

Кучето което е при мен още утре ще отиде на ветеринар за да го погледне и да се види дали кучето има някакви болести също така ще кажа и на другите които взеха другите 2 да направят същото !!! Ако има друг път което малко ме съмнява .... та ако има друг път такиви тестове ще има !!

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни