Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден
Публикувано: 11 July 2012 - 03:53 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 11 July 2012 - 04:27 PM
Rinusha, в 11 July 2012 - 03:53 PM, написа:
Първо здравей само с теб явно не съм спорил.Като ти е дошло до гуша недей да четеш.Това че съм малък не ме засяга щом съм се захванал с това и съм поел тази отговорност ще си довърша
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче витамини фосфор магнезий калций и всички останали ? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!
Публикувано: 11 July 2012 - 04:45 PM
Victor_, в 11 July 2012 - 02:27 PM, написа:
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче [b]витамини фосфор магнезий калций и всички останали [/b]? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!
Ето, че разбра, че от хляба няма полза. И кои са "всички останали" и как ги набавяш?
И впрочем се научи къде се слагат препинателни знаци и т.н.
Няма да е зле да се замислиш и над следното - сам каза :"Само с теб не съм спорил". Еми като има 100 човека, които ти казват, че правиш нещата грешно и, че въобще представата и разбиранията са ти грешни, защо аджаба не се замисли, че може би наистина грешиш? Или всички други грешат????
Публикувано: 11 July 2012 - 05:01 PM
Letty, в 11 July 2012 - 04:45 PM, написа:
Victor_, в 11 July 2012 - 02:27 PM, написа:
започнато.Аз нямам елементарни познания така ли ? Само да питам за кое по-точно ? Защо да не храним със хляб ????????? Хляб се е давало на кучетата и в древността какво е станало та сега изведнъж неможе ?????? Какви са тея бабини глупости хляб не било хубаво това са пълни глупости познавам хора които хранят със хляб и които хранят без хляб ми разлика поне аз не намирам ...... Аз така съм избрал - храня малките със хляб през 2-3 дни казах защо давам им домашна храна казах как ! Слушай сега когато взех майката на 4 месеца започнах да си я храня със хляб после ми казаха без хляб спрях после ми казаха със хляб после пак без хляб и на мен ми писна замислих се щом преди са давали и на кучетата им е нямало нищо защо сега да немога ??? Ти мислиш ли че тези кучешки храни направени по химичен път са по-малко безвредни НЯМА КАК ДА НЕ МИСЛИШ ВСЕ ПАК ТИ ХРАНИШ САМО С ТОВА ! В тези хранули има толкова глупости било то за цвят мириз вкус само и само на кучето да му хареса и стопанина да си мисли че това е хубава хрна аи кучето много я харесва.Е аз давам и гранула и хляб и не мисля да си променям решението ! Ако някое от кучетата се окаже със тазобедрена дисплазия ли ...... ами няма как да се окаже съжелявам !!!! Аз кученцата съм ги гледал докато не отидат в друга къща при друг стопанин подържам връзка с тях давам им съвети но кво да направя ако те решат да с идават хляб да ида да си взема кучето ?! Ти мислиш ли че ако кажа примерно няма да даваш хляб и тогава ти го давам те ми казват добре според теб ще го спазят ли ПАК ще дават даже и без аз да знам така че ..... Какъв е проблема ако на кучето му се дава хляб и в същия момент така важните за едно подрастващо куче [b]витамини фосфор магнезий калций и всички останали [/b]? Ами съжелявам за твоето куче но това че при теб се е получило така не означава че на всеки трябва да му се случи !!!
Ето, че разбра, че от хляба няма полза. И кои са "всички останали" и как ги набавяш?
И впрочем се научи къде се слагат препинателни знаци и т.н.
Няма да е зле да се замислиш и над следното - сам каза :"Само с теб не съм спорил". Еми като има 100 човека, които ти казват, че правиш нещата грешно и, че въобще представата и разбиранията са ти грешни, защо аджаба не се замисли, че може би наистина грешиш? Или всички други грешат????
Защо от хляба да няма полза айде обясни ми това от одеве ти зададох поне 7-8 въпроса а ти не ми отговори на нито един и само питаш и питаш...... Другите витамини ли ? Ако е за тях ами нали все пак се дава и гранула във нея би трябвало да ги има всичките отделно като се дава ориз в него знаеш какво има мисля...... стъргани моркови ябълки праскови отделно бозаха и от майката ! А за новите стопани казал съм им да стъргат плодове но като се чух със един от тях който вече е бил при ветеринар са му казали че след ваксината ще му даде витамини ! За препинателните знаци няма кво да ги уча просто ме мързи да ги слагам ! "Само с теб не съм спорил" това пак си го разбрала грешно но ако тръгна да ти обяснявам ..... Аз от одеве ти зададох доста въпроси погрижи се да отговориш на няколко поне !!!! А на теб след години така във форума ако почнат да ти пишат недей давай гранула и почнат да спорят със теб само казвайки ти недей даай недей давай смешно е БЕЗ НИТО ЕДИН ДА КАЖЕ ЗАЩО ще се премириш и ще кажеш ок щом вие не давате и аз няма да давам .... Е съжелявам аз не съм такъв всеки си има начин на работа аз моя начин съм го определил сам взимайки под внимание мнението на хора които според мен са се доказали точно в тази насока !
Публикувано: 11 July 2012 - 05:09 PM

Публикувано: 11 July 2012 - 05:14 PM
Letty, в 11 July 2012 - 05:09 PM, написа:

WOW..... аз няма да ти посочвам нищо просто не ми се занимава вече има едно мног оточно определение за хора като теб но много ме мързи да се занимавам със излишни филми айде лека вечер !
Публикувано: 11 July 2012 - 05:24 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 11 July 2012 - 07:47 PM
Публикувано: 11 July 2012 - 08:12 PM
Няма как да имаш гаранция какво ще се случи с кученцата,които си раздал.Ами ако всеки от новите стопани реши да ги заплоди ей така по веднъж,а после и следващите стопани по веднъж-това се нарича геометрична прогресия.
А в момента в който кучето стане излишно и айде в реката(като моето).
Няма как да твърдиш със сигурност,че кученцата няма да имат дисплазия тъй као не си снимал майката нито за тазобедрена,нито за лакетна.Пак ти казвам от скромния ми опит,че е ужасно кучето да има подобни проблеми,да го вземеш от бебе и да отгледаш инвалид.Слава Богу ротвайлера ни няма дисплазия,а вродено изменение на ставата,но това през,което минахме и подлагахме животното можеше да се избегне ако родителите му бяха снимани.
Макар и с остър тон тук всички се опитват да ти дадат съвети и то полезни.
Хляба няма никаква хранителна стойност за кучето.
Правейки тази скачка(нищо не каза за бащата) си повече в ущърб на породата.Както казаха и по-горе не всяко родословно куче трябва да остави поколение.Има дефекти,които не трябва да се предават в поколението.Щеше да го разбереш ако я беше водил на изложба да я погледне съдия.На пръв поглед дребни неща като постав на уши,опашка,комплект зъби,цвят на очи и др.
Регламентираното развъждане има за цел да Подобри породата.Както някой беше казал качество,а не количество.
Можеше да се посъветваш с развъдчика ти той със сигурност щеще да те насочи.
Публикувано: 11 July 2012 - 10:30 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 11 July 2012 - 10:38 PM
desi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:
Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 11 July 2012 - 10:52 PM
Rinusha, в 11 July 2012 - 05:24 PM, написа:
Нормално че на един хищник хляб не му трябва обаче кучето се опитомява няма как да се спре това да яде хляб ..... Не не са снимани но просто ти казвам че няма как да има такова нещо ! Ще се грижат добре имаха много мерак за кучето единия беше мъж на 23 и ще си го гледа а другия го взе за семейството си за малкото дете .... мислиш ли че ще го изоставят ? Моето куче си го възприема като част от семейството ! Ваксинирам го разбира се !!! А как бих искал ...... искам точно така както се отнасят те в момента защото аз се чувам с тях и те ми казват !!
Публикувано: 11 July 2012 - 11:09 PM
Публикувано: 11 July 2012 - 11:11 PM
Fibsi, в 11 July 2012 - 10:38 PM, написа:
desi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:
Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...
Двете разбирачки ще ви помоля само да не се заяждате със жената която ми помагаше и не не ми е казала тя.Кучето може да се вземе и след 30-тия ден друг е въпроса че е по-добре еди кога си ! И не не ги давам със ваксина защото им е много рано да им е слагам ако хората които ги взеха искаха със ваксина щяха да ги оставят и щях да им направя без проблем !
Публикувано: 11 July 2012 - 11:33 PM
Няма ли модератори в този сайт?

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 11 July 2012 - 11:43 PM

Кученцата са продадени, най-вероятната им съдба - предвидима.
Ама сълзливите обяснения в любов към любимото куче накрая вече май идват малко в повече, след всичко изписано от новоизлюпения дистанционно обучен "размножител".
Докато такива тук "завождат", за да се учели били от грешките си - улиците са пълни с бездомници, дворовете - с "пазачи" на верига до паницата с попарка от хляб с боб или леща, а кучешките полянки в парковете - от нещастници с дисплазия, дето едва ходят...
Не са ли достатъчно?
Аман вече - честно!

И не е ли време за катинар на темата?
Публикувано: 11 July 2012 - 11:50 PM
Цитат
Да, вързах се веднъж на подобни думи и си плащам за това и кучето и то ще пати до края на живота си.Да е на диета,да не качва килограми,да не бяга,да не скача,да получава болезнение вдървявания,куцота.
Да,някои хора се учат от грешките си-аз вече знам да не вярвам на такива думи-празни.

Публикувано: 12 July 2012 - 02:09 AM
rimela, в 11 July 2012 - 11:43 PM, написа:

Кученцата са продадени, най-вероятната им съдба - предвидима.
Ама сълзливите обяснения в любов към любимото куче накрая вече май идват малко в повече, след всичко изписано от новоизлюпения дистанционно обучен "размножител".
Докато такива тук "завождат", за да се учели били от грешките си - улиците са пълни с бездомници, дворовете - с "пазачи" на верига до паницата с попарка от хляб с боб или леща, а кучешките полянки в парковете - от нещастници с дисплазия, дето едва ходят...
Не са ли достатъчно?
Аман вече - честно!

И не е ли време за катинар на темата?
Знаеш ли кво и твоето мнение можеш да го запазиш за себеси АКО ти ми беше дала съвет когато трябваше и сега д аме критикуваш ОК но ти не си ми дала нищо така че въобще ми се махни от темата !! Знаеш ли на мен пък че ми е през х*я с кво са пълни парковете да не съм ги напълнил аз случайно хаха болни глави
Публикувано: 12 July 2012 - 02:10 AM
desi79, в 11 July 2012 - 11:33 PM, написа:
Няма ли модератори в този сайт?

Хората ? Кои са тези хора коит оса ми давали съвети и после съм се обърнал срещу тях ? Ти не си от тези така че напускаааай !
Публикувано: 12 July 2012 - 02:13 AM
ShiBumi_GirL, в 11 July 2012 - 11:50 PM, написа:
Цитат
Да, вързах се веднъж на подобни думи и си плащам за това и кучето и то ще пати до края на живота си.Да е на диета,да не качва килограми,да не бяга,да не скача,да получава болезнение вдървявания,куцота.
Да,някои хора се учат от грешките си-аз вече знам да не вярвам на такива думи-празни.

Кучето което е при мен още утре ще отиде на ветеринар за да го погледне и да се види дали кучето има някакви болести също така ще кажа и на другите които взеха другите 2 да направят същото !!! Ако има друг път което малко ме съмнява .... та ако има друг път такиви тестове ще има !!