Цитат
малко кученце,в оф.развъдници няма-освен над 2.200кг, за теб да е малко.Даже мисля,че и като на възраст 60дни, също нямаше преди 12дни
започнах да търся кученце с родословие.но всички ми обясняваха, че породата е от 2кг до 3кг. Както и като Понятие - чаено,той... също няма.
много ще ми е интересно да си направи конкурс - твоето Чихи с моето Чихи и да се гласува.....За мен това не е проблем
Само ми пиши за да се включа, че вероятно още 2-3дни съм във форума
Първо - не съм си поставяла за цел да си взема teacup чихуахуа, каквато явно е била твоята цел.
Второ - надявам се не смяташ, че 2.200 кг. са много за чихуахуа, вземи прочети все пак официалния стандарт.
Трето - кученцето, което аз ще взема е на 3 месеца, така че дали е имало в легитимните развъдници кученца на 60 дни не мога да коментирам. Още повече, че аз не съм звъняла във всичките, тъй като си харесах моя Тоби и се свързах с развъдчика специално за него.
Четвърто - нямам намерение да си съпоставям кученцето с нечие друго, но все пак би било хубаво след като имаш такова голямо самочувствие за твоето да ни го покажеш. Разбира се, сигурна съм че няма да го направиш.
Пето - не виждам смисъл да продължаваме да спорим, обичай си кученцето такова каквото е, но спри да рекламираш разни търгаши, за които е по-важно да печелят пари, отколкото до развиват породата в България. Доста хора ти го казват, явно има защо!