Българско овчарско куче
Публикувано: 26 September 2006 - 09:06 PM
С питането си за цените имах предвид нещо друго и то щеше да стане ясно ако някой беше посочил такива.Аз между другото се извинявам и няма да питам повече за това .
Ето например krasii ни е сложил снимки на куче с екстериорни родители , но това което виждаме съвсем не е това ,което би трябвало да бъде(нека Евгени ме извини,това няма да пречи на брат му да си го обича).Но най-вероятно за това куче са дадени не малко пари щом са твърдели ,че е чистокръвно.Сега вече разбирате ли ме какво имах аз впредвид?
Знам какви са цените и няма да ги оповестявам (на БОК и КК и т.н.) и знам от кого мога да взема и не мога ,ама има хора , които не го знаят и остават излъгани.
Нямах предвид цените на "размножителите" също така.
Е май много се задълбах и излязох от темата, на се надявам да сте ме разбрали.
Поздрави на всички

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 28 September 2006 - 11:35 AM
Цитат
Цитат
cheers judge здравей.
Аз на истина нищо не вдявам от БОК или КК.Това куче е било продадено на брат ми за чистокръвно.Аз познавам собствениците на родителите.Но мненията за кучето са МНОООГО противоречиви.Мен ме интересува това куче има ли не6то от БОК или КК.
Ако ми отговориш на лични ще съм ти много благодарен и задължен.
Поздрави :
Евгени BEER
Не е лошо да дадеш малко инфо за родителите (ако имаш), за да рзкрием още едни "съвестни кинолози", а и да знаят хората техните кучета какви кутрета произвеждат.
Незнам дали са от КК или БОК, но за мен това куче няма нищо общо с който и да е от двата стандарта

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 28 September 2006 - 06:36 PM
Цитат
Цитат
Това с полу-братята Страхил и Родо нещо ме обърка, но все пак са хубави (според мен).Този Горан има интересна глава.Имах кучка с подобна форма на главата(от позицията на снимката поне ,което виждам).Тя беше с рода от "Каракитан".
Здравейте. Родо и Страхил са полубратя по баща. Двамата са синове на Шаро на Марко Френкев. Майката на Родо за съжаление беше отровена преди 2-3 години.
Казваше се Роска.
Страхил е произведен от Иван Бъчваров и е син на неговата кучка Арда.
Колкото до Горан не знам неговия произход но мога да кажа , че тази муцуна определено ме притеснява. Иначе от Троян знам , че е прекрасен "работник" .
Поздрави
Публикувано: 30 September 2006 - 07:44 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0592.jpg (178.05K)
Брой сваляния: 158
Публикувано: 01 October 2006 - 09:53 PM
Кое е по точно ?
Публикувано: 01 October 2006 - 10:13 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0072.jpg (154.89K)
Брой сваляния: 88
Публикувано: 02 October 2006 - 04:42 PM
Някъде скоро си говорехме за това дали кучето да е в стадо с овце или да расте на друго място.
Ето долу бялото куче никога не е имало допир до овце , но реагира адекватно когато овцата се доближава до оградата и навлиза в забранената територия.Всъщност кучето охранява ,но декоративни кокошки и фазани.Другото,черното не се намесва , но при опита ми да прогоня овцата ми изръмжа така ,че да ми стане ясно , че е забранено да ги приближавам.
Прикачени файлове
-
DSC00128.JPG (79.68K)
Брой сваляния: 85

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 02 October 2006 - 04:45 PM
Прикачени файлове
-
DSC00130.JPG (82.36K)
Брой сваляния: 84

Публикувано: 02 October 2006 - 04:46 PM
Прикачени файлове
-
DSC00129.JPG (56.01K)
Брой сваляния: 71

Публикувано: 05 October 2006 - 06:03 PM
Прикачени файлове
-
DSC00136.JPG (69.09K)
Брой сваляния: 77

Публикувано: 05 October 2006 - 06:04 PM
Прикачени файлове
-
DSC00135.JPG (51.85K)
Брой сваляния: 72

Публикувано: 05 October 2006 - 08:46 PM
Цитат
l) това на долните снимки са му го дали на човека за БОК.Ама иначе прилича като го видиш на живо,само нещо ушетата ......

Публикувано: 05 October 2006 - 08:54 PM
Цитат
Абе nikigeen,
защо до сега не си споменал че си отглеждате и кокершпаньоли ? bravoS
И от кой пореден "развъдник" на КК са излъгали човечеца ?
Публикувано: 05 October 2006 - 09:30 PM
Цитат
Цитат
Абе nikigeen,
защо до сега не си споменал че си отглеждате и кокершпаньоли ? bravoS
И от кой пореден "развъдник" на КК са излъгали човечеца ?
Здрасти,
Е не каза .Ама ще ги разбера .Има и други такива .Ако имам възможност и тях ще ги изтипосам super best