Българско овчарско куче
Публикувано: 28 December 2006 - 11:57 PM

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 29 December 2006 - 12:51 AM

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 29 December 2006 - 01:02 AM
Публикувано: 29 December 2006 - 01:28 AM
Ние се борим да запазим истинската порода а вие тепърва на базата мелези -ще правите порода -лошото е ,че ПОПОВ не си признава.И затова загуби голяма част от почитателите си.
Това е основната разлика.КК-са автентични кучета,за тях са по важни качествата и произхода на кучето не толкова екстериора,отколкото при вашите е важно да са "чисти"на външен вид/за чистопородност -вие си ги знаете колко са????/.А относно хората които ги гледат също има голяма разлика в двете страни.ЗА мен -от страната на БОК са хора които защитават това което за пръв път им се поднесе като инфо.и кучета също докато от страната на КК -хората се ровят в историята,търсейки истината и накрая я намират.И повярвай колкото повече човек търси толкова повече намира,тогава вече той знае какво иска...и по какъв начин.

Публикувано: 29 December 2006 - 05:04 PM
Публикувано: 29 December 2006 - 05:37 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 29 December 2006 - 06:02 PM
Цитат
"Пееш ми Пенке ле, ама кой ли ми те слуша" - народна пословица.
Айде честита ви Коледа! Да сте живи и здрави и песовете ви да се множат!
Публикувано: 29 December 2006 - 06:05 PM

Публикувано: 29 December 2006 - 06:10 PM
Публикувано: 29 December 2006 - 06:15 PM
Цитат
Е как беше по Банско???видяхте ли великите бански кучета..??
разкажете...
Ооо, ШАРО, здрасти! b)
Ами от толкова софри не ми остана време за кучета да гледам, и не се чух с vane bansko. Както самият той спомена в един по-преден свой пост, най-добре е кучетата да се видят горе в планината напролет. Сега били прибрани. Записал съм си телефона му и ще му звънна някой ден да го изненадам wink Стига да е останала уговорката в сила, разбира се, но няма как да разбера, че той нещо се изгуби тия дни.
Кой го знае къде се е запила пущината cheers cheers cheers
А и с laikata малко се разминахме, та затова се разсъхна малко работата.
Публикувано: 29 December 2006 - 06:53 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 29 December 2006 - 08:05 PM
Относно Шаро--да за нас ку4етата са си велики,ако ти си имаш друг вкус това си е твое мнение.Само не искам да ни обиждаш ку4етата и да говориш за тях с подигравка.Помниш,4е ме покани на едно място когато се запознахме да доидем да видим твоите нали така??Само ,4е аз няма да доида защото ти развъждаш от друга порода,но ти ако искаш ела да видиш наште и после се подиграваи.
Весело посрещане и изкарване на новата година!!
cheers drink super best bgflag