Българско овчарско куче
Публикувано: 03 February 2007 - 08:22 PM
Цитат
Нали по същото време въпросния Искър бе посочен за ЕТАЛОН, а кръстоската с азиатец на Живко бе на второ място и ЕТАЛОН за ръст.Нали си спомняш Живко какво каза- Този уж много разбира , а го КЛАСИРА, а Султан на Тишо бе на трето място, защото е дребен.
И на изложба съм ходил и видях за какво става въпрос- това ми бе достатъчно за да НЕ СТАНА член.
Ние излязохме от този клуб , а вие се изпокарахте и не след дълого се разпадна въпросния клуб и така е и досега.
Единствено ви обединяват строго лични интереси- единия искаше кучето му да стане шампион, другия дъщеря му да стане съдия, ти да се сдобиеш с хубаво куче , а може би да станеш и председател и т. н.
Тихомире , Тихомире! Лъсна ти задника пред всички. Ето как пречупваш всичко през опорочения си мироглед. Иван Димитров ти каза не веднъж ,че мераците ти за власт са смешни и жалки. Сега единия такова пък другия онакова......
Какво лошо има в това едно младо и интелигентно момиче да бъде подкрепено и да стане съдия? Или някой да иска кучето му да стане шампион , особенно ако заслужава. Колкото до моето председателство , не ме познаваш! Аз съм помагал и на стария клуб без да съм председател включително и с пари. За разлика от теб. А за председател на новия, ме избраха хората , които го учредиха. И ни обединява нещо много по-важно от глупостите които си написал.
Иначе ти излезе от клуба/стария/ и намрази безкрайно С.Попов заради лошите оценки , които даде на твоите кучета. Рамбо - много "типичен" представител на породата с неизвестен произход и двете сестри - джуджета и гуджуци. Такива ми ти работи.
Публикувано: 03 February 2007 - 08:23 PM
Цитат
Вашите грешки се изразяват в производството на кучета мелези.
Вашите напъни са в посока всячески да ги скриета и да не се разчуе за тях.
Затова като иезуити избягвате дирекните въпроси и отговори.
Нямате нито племенна книга , нито правилник за развъждане...НИЩО.
Всичко друго са празни приказки.
И големи каракачански уста.
Цялата ви мощ на "локомотива" МАКК отива във свирката / празното злословене и самоизтъкване./
bgflag
Публикувано: 03 February 2007 - 08:31 PM
"Тихомире , Тихомире! ... Иван Димитров ти каза не веднъж ,че мераците ти за власт са смешни и жалки. Сега единия такова пък другия онакова...... "
В нашата история е имало само един свинар които е станал цар и качествен водач на народа - Ивайло.
куневчето да не се напъва с мераците си за власт, защото резултата е винаги само жълто отзад . b)
bgflag
Публикувано: 03 February 2007 - 08:34 PM
А и са много силни на думи а аз още едно хубаво ку4е не съм видял при тях.
Според мен това си е мое ли4но мнение 80-процента от ку4етата им са мелези.
За това нека да си гледат в тяхната паница и да не гледат на другия в неговата.
Публикувано: 03 February 2007 - 08:50 PM
Прикачени файлове
-
post_51_1168529563.jpg (59.96K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 03 February 2007 - 09:15 PM
Обичам жена си а мразя властта, а пък е...л съм и двете... b) b) b) b) b) cheers cheers
Ние честните хора от MAKK ще подкрепим твоя "кариелистичен" дух.Напред дерзай нии сме с теб.
Публикувано: 03 February 2007 - 09:39 PM
p.s. какво значение има кой от кога е във форума?
Публикувано: 03 February 2007 - 09:39 PM
Аде на Петков му личи отдалече,той го гони параноята и му се привиждат лапачки и какви ли не глупости, но може би е от възраста , но Стефко на теб пък какво ти стана?
Това , което ти казвам е ИСТИНА и ти го знаеш , но естествено няма как да си признаеш открито.Със Свилен сме приятели и колеги отдавна и можем да си говорим направо - та от него знами това са негови думи-Моята цел е Родо да стане шампион ,той стана и друго по вече не ме интересува.
А Иван Бъчваров се въртеше покрай нас докато дъщеря му влезе в ТУ-Стара Загора , а сега е покрай теб з,защото ти си връзката с Попов.Или може би не си спомняш ,че доскоро нямахте вземане даване, докато му очерняхте кучката.
Иначе , който иска да става шампион или пък съдия- тяхно си прово и нищо против, но отношенията са такива БЕЗПРИНЦИПНИ.
Публикувано: 03 February 2007 - 09:52 PM
Цитат
Не се крийте зад разни бат ицо , чинари , кара , ханове и т. н. Излезте като мъже и открито кажете мнението си. Иначе за мен сте мушмуроци и нямам намерение да ви обръщам внимание!
Публикувано: 03 February 2007 - 09:52 PM
И все пак попътен вятър, жалко наистина , че още едно куче ,което попадна в Петков , което ще бъде претопено и унищожено безвъзвратно.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:02 PM
Цитат
Аде на Петков му личи отдалече,той го гони параноята и му се привиждат лапачки и какви ли не глупости, но може би е от възраста , но Стефко на теб пък какво ти стана?
Това , което ти казвам е ИСТИНА и ти го знаеш , но естествено няма как да си признаеш открито.Със Свилен сме приятели и колеги отдавна и можем да си говорим направо - та от него знами това са негови думи-Моята цел е Родо да стане шампион ,той стана и друго по вече не ме интересува.
А Иван Бъчваров се въртеше покрай нас докато дъщеря му влезе в ТУ-Стара Загора , а сега е покрай теб з,защото ти си връзката с Попов.Или може би не си спомняш ,че доскоро нямахте вземане даване, докато му очерняхте кучката.
Иначе , който иска да става шампион или пък съдия- тяхно си прово и нищо против, но отношенията са такива БЕЗПРИНЦИПНИ.
Нямам намерение да ти обяснявам отношенията в РК БОК - Силистра. Кой каквото казал / ако го е казал/ си е за негова сметка. Колкото до това дали съм очернял кучката на Бъчваров ,даже и да е така не забравяй , че аз съм я произвел! И за разлика от теб и много твои колеги съм реалист и посочвам недостатъците които виждам. Това , което пишеш за дъщеря му е гадно и недостойно. Засрами се!
Публикувано: 03 February 2007 - 10:08 PM
Щом е в занаята си овлечен не му тябва даже и юрнек.
На всеки маистор, щом е майстор печен говно му дай-
ще изпече геврек!!!
Умната с констатацийте защото живота е пълен с поезия.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:13 PM