Българско овчарско куче
Публикувано: 20 November 2006 - 12:02 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 20 November 2006 - 02:03 PM
Цитат
Какво да коментирам - той нали го е направил коментара - и доколкото знам е прав - срещата е била за една обща балканска порода (поне така твърдяха, всички медии, отразили случая - а дали е била наистина така могат да кажат само тези които са присъствали на тази среща и които са били поканени нея).
Има по осведомени по този въпрос от мен, нека те да кажат какво е трябвало да бъде и какво е било.
Само мога да кажа, че явно "набухвателите" САО, КО, Московска сторожевая и Санбернар са причина сега да има порода БОК, която възпрепядства свободното развитие на КК - поне така излиза. В противен случай щеше да има една балканска порода и всички които милеят да има българска порода сега щяха да са в редиците на МАКК - но явно господата от МФК мислят друго.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 November 2006 - 02:42 PM
Цитат
Аз знам (без значени кой ми го е казал), че документи на порода КК не са представени официално ("депозирани") в МФК, от когото и да било - виж че са информирани (както ти каза), за наличието на такова куче - може - не съм твърдял обратното.
За себе си съм убеден в три неща, които бяха написал някъде по-нагоре -дали съм бил прав, времето ще покаже.
Дано и вие успеете да се преборите за това, в което вярвате.
Vano, твърдиш, че знаеш(без значение от кое лице), че документи за българската автохтонна порода Каракачанско куче не са представяни официално във FCI. В случая ми се струва, че някой дребен хитрец и лъжец те подвежда под милозливия предлог да те информира.
Що пък да не убедиш "лицето" да се яви с всичките си факти и доказателства на публичния научен диспут. Нали е казано, че в научният спор се ражда истината! Нека я видим най сетне...и да се спре със споровете wink
Пък доколкото ми е известно, документи за породата Каракачанско куче не само са изпратени във FCI, но това е станало и с дейното участие на председателят на БРФК Камен Литов и световният кинолог Николай Атанасов. Странна работа! bl)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 20 November 2006 - 03:54 PM
Прикачени файлове
-
060622_193656.jpg (43.18K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 20 November 2006 - 05:10 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 20 November 2006 - 05:43 PM
А ако някой ме информира грешно, то си е за негова сметка - рано или късно истините излизат.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 November 2006 - 10:47 AM
bok-ruse.awardspace.com
Публикувано: 21 November 2006 - 12:36 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 November 2006 - 12:44 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 November 2006 - 01:55 PM
Цитат
Лайката,
информаторите ни са надеждни и не възнамеряваме да ги сменяваме wink
Цитат
Цитат
Веселяк l) b) Научи се да четеш преди да коментираш резвеселен.
Да ти припомня кво пише по-горе: "Пък доколкото ми е известно, документи за породата Каракачанско куче не само са изпратени във FCI, но това е станало и с дейното участие на председателят на БРФК Камен Литов и световният кинолог Николай Атанасов. " Твърдиш, че това не е вярно ли?

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 21 November 2006 - 04:43 PM
Все пак, дано видим скоро поне сайта на КК - той би трябвало да е готов - щом на едно мое предложение да им направя безплатно сайт - те ми отговориха че съм закъснял с предложението.
Публикувано: 21 November 2006 - 05:51 PM
Цитат
Защото ще се разглеждат едни и същи кучета

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 November 2006 - 09:26 PM
За МАКК няма да коментирам за да предотвратим поредния флейм.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 November 2006 - 09:32 PM
Г-н С.ПОПОВ беше/незнам защо/единственият представител на БОК и от негова страна както винаги много силно участие този път с един наследник на "чиста кръв"от Беловският Мурат и единственото куче което естествено стана че стана шампион сред толкова силна конкуренция и спор в ринга/сам/.
браво,,,
Прикачени файлове
-
popow_2.JPG (55.81K)
Брой сваляния: 75

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 21 November 2006 - 09:36 PM
поздрави,,

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 21 November 2006 - 09:52 PM
исках да кажа че взе първо място и купа, но да ти кажа не грешката ми е най -важна от публикуваното от мен.Постарай се да видиш неща които трябва да се видят а не че съм допуснал грешка... 1super