Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#3401 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 April 2007 - 09:09 PM

Цитат

Покажете ми ку4е, което е Вашият идеал за тази порода, ако искате! cheers

d)

Прикачени файлове

User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#3402 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:23 PM

Ретко май имаме сходен вкус bravoS bravoS bravoS

#3403 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:28 PM

ахам рошав гуджук,много ме кефи тялото някак атлетично,компактно и наи важното ,спечелил е купатакоято никои съдия не може да му даде или отнеме,куче за ценители ,не за любители

данди ,чувала ли си за връзката междъ рижия ген и прага на болка
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#3404 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:33 PM

1super Не съм чувала казвай да чуя де

#3405 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:42 PM

Цитат

ахам рошав гуджук,много ме кефи тялото някак атлетично,компактно и наи важното ,спечелил е купатакоято никои съдия не може да му даде или отнеме,куче за ценители ,не за любители

данди ,чувала ли си за връзката междъ рижия ген и прага на болка

petko,това че душат умрял вълк,не ги прави "по" кучета,макар че гуджука наистина изглежда хубав. А между другото нямате ли изложба за организиране или ви стана скучно та се "надъхвате" тук със снимчици и заяждане с новодошлите? По-добре виж запитването на Дог.БГ във вашия форум и помислете върху въпросите му.

ПП: Имал съм късмета да видя кучета и вълк след схватка...ами,гледката няма нищо общо с показаното.

#3406 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:59 PM

а да се хвана на бас че не в България и не е бок
?
аз по изложби не ходя

данди правен е опит с мишки и хора ,при хоратата им пускаха ток(тва го гледах по телевизия)рижковците издържаха на по голям ампераж ли беше волтаж ли,помислих си абе няма ли наистина червена линия питове,а при тях това е важно.и може би имено червения ген им е помогнал
User's Signature

#3407 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 10:06 PM

Абе няколко рижи кучета минаха през нас и сега се намират.Много са корави наистина а то си имало защо

#3408 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 10:24 PM

Цитат

а да се хвана на бас че не в България и не е бок
?
аз по изложби не ходя

данди правен е опит с мишки и хора ,при хоратата им пускаха ток(тва го гледах по телевизия)рижковците издържаха на по голям ампераж ли беше волтаж ли,помислих си абе няма ли наистина червена линия питове,а при тях това е важно.и може би имено червения ген им е помогнал

не ми казвай че вашите убиват с поглед,а другите като слабаци си патят....
Писна ми от глупостите ти! Имате си форум "вихри " се там. Хубава вечер ти желая !

#3409 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 09:48 AM

и на мен ми писна от такива които не зачитат това куче ,само защото не е бок ,но пък не престават да се опитват да го дискредитират,ма бил му малък вулка,ма било го гледало.ма не трябвало да седи,ма и аз съм виждал ,ми като си виждал ми кажи как беше,къде ,как,какво ,каква порода,какво правеше толкоз че не вярваш за това да е истина ,може би устата му беше в кръв ,може би го беше разчленило на парчета,може би беше много голямо кучето ,а вълка много малък ,та това ти се стръва невъзможно

сподели нали си виждал ,а виждал ли си родословен бок да го прави?
User's Signature

#3410 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 01:03 PM

продължавай,не ми пречиш изобщо.

ПП:Аз породата ви я зачитам като кучета,макар че не е БОК,не се разбирам с личности като теб. Не бок не съм виждал,а и не мисля че ще видя, защото съм фармацевт,не овчар и моите кучета са изложбени но другите колеги с работни животни сигурно имат какво да ти разкажат.Кучетата за които говоря бяха ловни.
От мен толкова. Всичко хубаво ти желая.

#3411 Потребителят е офлайн   borislav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 04:07 PM

Цитат

ПП:Аз породата ви я зачитам като кучета,макар че не е БОК,не се разбирам с личности като теб. Не бок не съм виждал,а и не мисля че ще видя, защото съм фармацевт,не овчар и моите кучета са изложбени но другите колеги с работни животни сигурно имат какво да ти разкажат.Кучетата за които говоря бяха ловни.

Добре, кажи тогава какво видя след схватката на ловните кучета с вълка.

#3412 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 05:35 PM

Цитат

Цитат

Добре, кажи тогава какво видя след схватката на ловните кучета с вълка.

аз темата я приключих,но: от три изведени кучета останаха две и те доста време след това не ходиха на лов. И определено нямаха "спретнатия" вид на хубавците от снимката,и то при бърза намеса на ловците.За това ако пускате такива снимки нека бъдат скоро след победата,да се види наистина работата на кучетата.Специално коментираната снимка,аз поне не вярвам двете показани кучета(като кучета наистина хубави) да са героите.Лично мнение с което не задължавам никой. Точка по въпроса.

#3413 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 05:52 PM

виж кво убеден съм че с тебе сме говорили и преди по темата ,аз за разлика от теб сум чобанин,и Ева дето я защити каза всяка жаба да си знае гьола ,що не я слушаш?аман заман що се обаждаш и ме цитираш след като не искаш да събеседваш с мен

ама ужасно тъпо е да видиш ловно кво го направил вулка и да си мислиш че и с чобанските ще е така,междъ дръгото има лов на вулци с гончета ,боразая и ирландския вулкодав пък са специализирани в това,...........да те попитам би ли си докарал гончетата покраи моето стадо ,вярваи вълка е нищо в сравнение с това което ще им се случи от кучета ,защото вълка напада за да яде и за да се брани ,кучетата фармацефте не го правят за това ,те биха си дали живота вълка и да му разплачеш палетата ше избяга ,камо ли член на глутницата ,иди пипни малкото на някое чобанско куче,иди нападни един член и ще ти скочат всички........ам бокчия ще не знае кво е нещо ма знае че не било вярно
User's Signature

#3414 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 06:33 PM

b) ок,чобанино,ти си знаеш.а и не съм искал да се съобразяваш с мнението ми,нали?
аз казах какво мисля за конкретна снимка,не коментирам работните кучета и ловни породи-"вълчари" като цяло,нито сравнявам КК с БОК,така че изпусни парата.
А Ева нее зле и вие да я послушате b)
ПП: във "вашия" форум съм влизал и влизам само ако ми хареса някое куче,и то за да поздравя пусналия снимката потребител.

#3415 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 12:36 PM

Кво става бе хора , всички ли сте на изложба b) bgflag
На тема кутрета съм , някои ако има качвайте да гледаме в фотогалерията bl)
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#3416 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 12:50 PM

Чак сега видях поредната щуротия на petko , тоя човечец е истакан от злоба , що му правите густо като му обръщате внимание ! Аз като видя petko и вобще не си правя труда да му гледам про....ята bash
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#3417 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 09:24 PM

следващия път когато ме споменеш бъди сигърен че ще ти отговоря по добава,мен пък ме напушва смях когато ви чета лаишките постове

темата е бок а не петко
User's Signature

#3418 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2007 - 08:21 AM

malko snimki ot izlojbata v varna

Прикачени файлове

#3419 Потребителят е офлайн   rubikon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2007 - 12:52 PM

посмали ги малко де ouu

#3420 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2007 - 09:19 PM

Ти бе, кво пък толкоз разбираш пове4е от другите.Само тва пък не мога да разбера.И моля те само не заплашваи хората тука. И наи-ве4е пък една жена. На жени ли си кадърен само, или си си толкова прост, та ти ли4и от доста дале4е???Ако тия рижави кучета са убили тоо вълк аз ще ти купа два вълка.Тези кучета съм ги виждал, аиде моля ти се няма нужда е там в другият форум си ги разправяи тези.

bash bash bash NNN

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема