Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#141 Потребителят е офлайн   Райчев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 January 2006 - 03:56 PM

Цитат

молбата ми е за мнения за кучетата на снимката.Вляво на снимката е женско на 3г.,в дясно мъжко на 8 месеца.Приемам всякакви критики.Да си кажем право.
Най-вече ме интересува мнението на Мад Макс. cheers Качена снимка

Желю,незнам какво ще каже Мад Макс но сам сигурен че за нея това не са КК,но на мен кучетата ми харесват,макар че незнам нищо за това от каде произлизат и като се има предвид че от снимка нищо не може да се каже със сигурност,кучетата са хубави cheers Ще се радвам да видя още снимки на тези кучета

#142 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 04:00 PM

Цитат

Цитат

молбата ми е за мнения за кучетата на снимката.Вляво на снимката е женско на 3г.,в дясно мъжко на 8 месеца.Приемам всякакви критики.Да си кажем право.

Желю,незнам какво ще каже Мад Макс но сам сигурен че за нея това не са КК,но на мен кучетата ми харесват,макар че незнам нищо за това от каде произлизат и като се има предвид че от снимка нищо не може да се каже със сигурност,кучетата са хубави cheers Ще се радвам да видя още снимки на тези кучета

Какво има да се коментира!?Това са едни страхотни представители на породата си! w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w)

#143 Потребителят е офлайн   Райчев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:22 PM

Цитат

Какво има да се коментира!?Това са едни страхотни представители на породата си! w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w)

Правилно

#144 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:30 PM

Цитат

По отношение на фенотипа - една изключително качествена, издържана селекция проведена в България.

А за името дали е КК или БОК, да се изкажат експертите - аргументирано и с доказателства (научно подплатени).

И тъй като аз не мога да коментирам стандартността на породата, защото си изказах мнението многократно, мога да заявя - две прекрасни животни, които предполагам, всеки привърженик на овчарските кучета, би желал да притежава.
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:35 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Браво Надя !

Като за дебют в тази страница, Вие с няколко думи надскочихте безнадеждно упоритите, за което има друга дума, но нека се придържаме към добрия тон.

Поздрави,

Николай Атанасов
http://www.cynology.info
User's Signature

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:39 PM

Цитат

Цитат

Мад,

Аз не съм говорител на никого, просто знам къде са нашите кучета... можеш да видиш и на нашата страница къде са ни кучетата...... имената на градовете са споменати!

Къде е тази страница, в смисъл адреса, ще мие интесно да разгледам. r)

Здравейте,

Мисля, че става дума за тази страница: http://www.bulgariandog.com/
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2006 - 05:45 PM

Мерси r)

#148 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:48 PM

Цитат

Мерси r)

Няма защо !!!

Винаги с удивилствие на всеки, който търси истината.
User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 05:52 PM

Райчев и Надя, благодарим,че харесахте кучетата.Нищо ,че не са известни прародителите им до 80г.назад,мисля,че имат вид на овчарски кучета.
Ще се опитам с помоща на ................. да кача снимките им поотделно.

#150 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 06:15 PM

ВНИМАНИЕ !!!

Не зная как се е получило това и кой помества материали от мое име, но казаното по-долу е вмъкнато от друго лице !!!

Тези думи не са мои и недоумавам, как е станало това:

"Не разбрах кое точно ви се струва невъзможно - първото или второто? Защото ако за първото материалите в МАКК несъмнено са налице, то сигурно и за второто ще се намерят хора, които да ви оборят"

Очаквам компетентно мнение от г-н Нанко Иванов.

При така създалата се ситуация няма да се изненадам, ако започна да твърдя какви ли не щуротии.

Чакам обяснение и категорично заявявам, че това не е написано от мене.

Николай Атанасов

Цитат

Имайки предвид генерационния интервал на кучето и този на човека, ако някой твърди, че е проследил примитивна, неизравнена и неконсолидирана порода до 80 години назад, това е равносилно друг да заяви, че знае собственото си родословие някъде докъм началото на падането ни под турско робство.

Не разбрах кое точно ви се струва невъзможно - първото или второто? Защото ако за първото материалите в МАКК несъмнено са налице, то сигурно и за второто ще се намерят хора, които да ви оборят! NNN
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 06:39 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Браво Надя !

Като за дебют в тази страница, Вие с няколко думи надскочихте безнадеждно упоритите, за което има друга дума, но нека се придържаме към добрия тон.

Поздрави,

Николай Атанасов
http://www.cynology.info

Благодаря г-н Атанасов!Чувствам се поласкана от думите ви.Моето мнение може би не е чак толкова компетентно, но мисля, че тези кучета наистина са красиви.Ако може да си говорим на ти.

С уважение: Надежда Недкова

#152 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 06:40 PM

В темата КК, Мад Макс, направи реклама,че в МАКК има данни за родословията на кучетата до 80г. назад.,Затова използвах тези 80г. в моя пост.
Абе щом харесахте тези кучета утре да взема да снимам някои техни синове,че да видите и тях.

#153 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 06:47 PM

Цитат

В темата КК, Мад Макс, направи реклама,че в МАКК има данни за родословията на кучетата до 80г. назад.,Затова използвах тези 80г. в моя пост.
Абе щом харесахте тези кучета утре да взема да снимам някои техни синове,че да видите и тях.

Г-н Желев,

Нямам какво да добавя вповече от това, което написах малко по-горе. Интересно твърдение. Сега остава да видим фактите. И ако наистина е така, току виж България има първия в света нобелист по кинология.

Кучетата Ви са интересни. Мога да кажа и "красиви", и "прекрасни", но в науката с хиперболи не се работи. Излишната емоционалност показва ниво. Не ми се слиза надолу.

Поздрави и наистина ще ми бъде интересно да видя още Ваши кучета.

Поздрави,

Николай Атанасов
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 10:42 PM

Драги зрители не се притеснявайте това не са измислици ами е истинският най -нов филм в БГ и се казва"лудата Маx"..
Няма този път да разлайваме кучетата че лаят валшиво но ще кажа нещо.Ако някои хора казват че кучето"Мравка"е произлязло от мешени родители в видът му в който е -то техните кучета незнам от какво са произлезли/и това е видимо на снимките които са поместени с сравненията за кучетата КК/.МЕжду другото искам да подчертая че всички по заинтересовани знаят добре преди около 25-30г. кои бяха малкото хубави кучета в БГ.

Имам въпрос и молба към МАД .Моля те като специалист -аматьор да си дадеш мнението за кучетата както ти казваш на най силните развъдници в БГ като Каракитан..по снимките -загадки публикувани от нас с кучета на развъдника.ХАйде първо да чуем мнението ти за тях и след това ще те слушаме за санбернара в "Мравката" b)
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#155 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 10:42 PM

ВНИМАНИЕ !!!

Нова изненада !!!
докато поместя материала си е извършена корекция и като последен е вмъкнат по-нагоре в текстовете.

Не зная как се е получило това и кой помества материали от мое име, но казаното по-долу е вмъкнато от друго лице !!!

Тези думи не са мои и недоумавам, как е станало това:

"Не разбрах кое точно ви се струва невъзможно - първото или второто? Защото ако за първото материалите в МАКК несъмнено са налице, то сигурно и за второто ще се намерят хора, които да ви оборят"

Очаквам компетентно мнение от г-н Нанко Иванов.

При така създалата се ситуация няма да се изненадам, ако започна да твърдя какви ли не щуротии.

Чакам обяснение и категорично заявявам, че това не е написано от мене.

Николай Атанасов

Имайки предвид генерационния интервал на кучето и този на човека, ако някой твърди, че е проследил примитивна, неизравнена и неконсолидирана порода до 80 години назад, това е равносилно друг да заяви, че знае собственото си родословие някъде докъм началото на падането ни под турско робство.

Не разбрах кое точно ви се струва невъзможно - първото или второто? Защото ако за първото материалите в МАКК несъмнено са налице, то сигурно и за второто ще се намерят хора, които да ви оборят!
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:00 PM

Цитат

Имам въпрос и молба към МАД .Моля те като специалист -аматьор да си дадеш мнението за кучетата както ти казваш на най силните развъдници в БГ като Каракитан..по снимките -загадки публикувани от нас с кучета на развъдника.ХАйде първо да чуем мнението ти за тях и след това ще те слушаме за санбернара в "Мравката" b)

Няма да стане скоро да получиш отговор,защото ония кучета са с родословия въстановени 80г. назад,защото там породата се казва КК,а твойте с тези 25-30г.,са само БОК,демек с неясен произход и мелези.Не разбра ли ,че Мад Макс /незнам как се превежда/,дава мнение само по документи, а не по снимки.

#157 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:00 PM

Нова констатация !!!

Отстранен е цял мой постинг по отношение обяснене, което ми бе дадено от г-н Желев. Обръщам се към собственика на форума и модераторите на раздел "Породи".

Моля, обяснете кой и защо прави тези неща. В тези постъпки има елемент на криминалност и аз ще бъда принуден да взема съответни мерки по друг начин.

Кой трие постингите ми, които не обиждат никого, а търсят само истината и по-важното - кой е този, който от мое име пише във форума.

Чакам обяснение възможно най-бързо.
User's Signature

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:03 PM

Обръщение към всички наши приятели в форума на КК.

Мълчанието е признак на съгласие-беше казал някой.НЕ мога да разбера толкова ли сте разстроени след наши материяли които публикувахме -за да оставяте по този начин едно малко вълче да се бие в група от няколко големи БОК.Предполагам знаете какъв ще бъде красивият край????/Мое мнение -не ви отива по този начин-след като се опитвате да демонстрирате някакъв "професионализъм"/.Е да -болезнено е да се чуе истината но все пак мислим че имате поне малко достойнство ...
поздрави,,,, c)
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#159 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:03 PM

Голямо движение и изчезване на постинги става в тази тема cheers ,някой се чувства засегнат, пък то си говорим за овчарското куче.Оказва се ,че изчезват ,променят се и даже вече се въстановяват в оргиналния им вид.

#160 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2006 - 11:11 PM

Аз не разбирам какви постинги са изчезнали, а и немога за какво точно става дума.

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни