Цитат
МАд,мисля пак нещо погрешно разбираш нещата.ЩЕ ти поесня нещо за мен но нека е за последно..Аз никога съм нямал нищо против срещу хората и на двете страни.Винаги съм работил коректно с когото и да е .НИкога не съм искал да разделям кучетата на ваши и наши -защото винаги съм казвал че те са едни и същи.Когато се съберем "ние"кучкарите заедно/за разлика от вас писателите/никога не се е говорило за кучетата дали те са БОК или КК-те са едни и същи защото ние заедно имаме едни и същи цели .Споделяме,заменяме,разменяме, и т.н.Аз имам много против срещу хора които само оплюват другият без да погледнат в неговата градина в същото време какво става.Такива хора разбира се не са виновни а другите които им вярват.""/Докато има телета -ще има и касапи"/...,,
Веднага друга песен запяваш.. super best
Цитат
-ЗА книгата която водиш-моля те преди да пишеш в нея или проверяваш направи нещо което би трябвало да се прави от всеки един.КАто проверяваш за едно куче питай няколко хора различни които го знаят.Аз мога да пиша в форума с 1500 различни мнения на лица и поведения/дали това е вярно-гадай и дерзай,както казвате вие/.НЕ това е важно а е по важно-това което се пише....
Ти откъде знаеш аз какво правя? Медиум ли стана? Или са ти разказвали?.. ;)
Цитат
За изчистване ако говорим:Не мисля че правим нещо по различно от всички преди нас които сега вече имат регистрирани породи,но нека времето покаже а не да гадаем.
Мисля че времето ще внася все повече смут пред вас.. А Вие няма да имате коментар по въпроса, защото и тогава няма да познавате произхода на своите кучета, вярвайки на разкази.. ОК! Бъдете щастливи! super
Цитат
п.с за това което не разбираш за Мравката и КИтан е:Ще поставя снимки на кучетата едно до друго.Ти сама определи кое е по "мелез",и ако не можеш сама повикай на помощ -старейшеският съвет...,само ще те помоля да поместиш една снимка на главата на Китан или поне на кучето в преден план -по отблизо...а след това може да окрасим истината като я подкрепим с хора и факти но това ще го направим като се видим някой ден..../някой ще остане много изненадан/.
Аз не се нуждая от помощ.. Не и когато става въпрос за изграждане на мнение! Това е характерно за Вас. И не ме наричайте "приятелко", моите приятели имат ценности и не биха осквернили по този селяндурски начин паметта на едно
ВЕЛИКО КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ!
Пък и на всяко живо същество.