Ей това е от мен за сега,защото стана доста дългичко - извинявам се!
Акита
Публикувано: 30 April 2010 - 01:19 PM
Ей това е от мен за сега,защото стана доста дългичко - извинявам се!
Публикувано: 30 April 2010 - 08:55 PM
Нека да ти е жива и здрава,все така игрива и прекрасна.Пожелавам ви чудесни мигове заедно и очаквам снимка с огромно нетърпение ^^
Публикувано: 01 May 2010 - 09:24 PM
Teeds, в 01 May 2010 - 05:47 PM, написа:
Често се получава при смяна на климата, храната, водата. Давай му вместо вода - оризова вода и сварен ориз. Надявам се бързо да се климатизира !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 01 May 2010 - 09:50 PM
Teeds, в 01 May 2010 - 05:47 PM, написа:
Аз също съм имала такав проблем,но ще те посъветвам веднага да посетите ветеринарния лекар това не е шега
Публикувано: 02 May 2010 - 03:27 PM
Надявам се всичко да е минало :>
Ние сега ще се къпем ... хем малко да я разхладя , хем да се почистиме малко =D
Публикувано: 03 May 2010 - 11:50 AM
Тедс, честито!!! Да ти е жива и здрава!!! Сивото по нослето ще опада, това е бебешки мъх, но оранжевото ще си остане оранжево, даже ще се смени с по-ярко! Много е сладка! И Хачико ще се радва на ново приятелче, надявам се! Учудва ме теглото. Моят го докараха на 50 дни и беше 5кг.Но може би защото е женска, те са си по-дребнички. Разстройството е от шока, не се притеснявай. Но ако продължи я заведи да проверят дали има вътрешно обезпаразитяване, а ако ветеринарят й е сложил такава инжекция, може и да е от нея - нали това е целта на вътрешното обезпаразитяване. Аз ви пращам линк да ни видите на обучение, все още не мога да се справя да постна снимките при текста си.... Ужас, много съм неука в това отношение. Вече взехме 2 урока, адски съм доволна, Хачи се държи страхотно и само от време на време се опитва да се налага, ама кво да праиш. Треньорката каза, че вижда погледа му много точно от типа: "Ти ли ще ми кажеш кога да вървя и кога да седя, що не си гледаш работата?!" :) Но иначе слуша, малко е стресиран от душача, но ще се справи! Железен е.
В следващия пост: Няколко линка на Хачико от последните 2 дни.

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 May 2010 - 11:55 AM
http://www.picbg.net...6694/429373.jpg
http://www.picbg.net...6694/429371.jpg
http://www.picbg.net...6694/429372.jpg

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 May 2010 - 12:01 PM
Това е от мен. Тедс, пак да пуснеш снимчици. Страхотна е!!!

Публикувано: 03 May 2010 - 12:06 PM
Забравих нещо да ти спомена! Никакво галене по главата. Знам че ти иде да я изядеш, и аз се чувствам по същия начин, но е хубаво да не се пипа главата (като цяло)заради ушичките (нали на мен това ми е основното притеснение...)Обичат страшно много да ги галят по гърдичките и да ги чешат по коремчетата. По този начин я хвали и й се радвай. И другото, което ми казаха лекари, е че като изправи ушите при много силен стрес е възможно да клепнат отново. Съветвай се с много хора и задължително търси второ лекарско мнение. Ще те объркват, но като вземеш от всеки по мъничко най-накрая ще стигнеш до вярната следа! Пък и ти ще си усещаш кучето най-добре, вярвай ми! Щом се храни добре и е весела, значи е здрава и нищо не й пречи! Целувки от мен!

Публикувано: 03 May 2010 - 02:07 PM
Благодаря за подкрепата на всички :P

Вход

Горе
Цитиране +