Публикувано: 03 May 2010 - 11:50 AM
Здравейте!
Тедс, честито!!! Да ти е жива и здрава!!! Сивото по нослето ще опада, това е бебешки мъх, но оранжевото ще си остане оранжево, даже ще се смени с по-ярко! Много е сладка! И Хачико ще се радва на ново приятелче, надявам се! Учудва ме теглото. Моят го докараха на 50 дни и беше 5кг.Но може би защото е женска, те са си по-дребнички. Разстройството е от шока, не се притеснявай. Но ако продължи я заведи да проверят дали има вътрешно обезпаразитяване, а ако ветеринарят й е сложил такава инжекция, може и да е от нея - нали това е целта на вътрешното обезпаразитяване. Аз ви пращам линк да ни видите на обучение, все още не мога да се справя да постна снимките при текста си.... Ужас, много съм неука в това отношение. Вече взехме 2 урока, адски съм доволна, Хачи се държи страхотно и само от време на време се опитва да се налага, ама кво да праиш. Треньорката каза, че вижда погледа му много точно от типа: "Ти ли ще ми кажеш кога да вървя и кога да седя, що не си гледаш работата?!" :) Но иначе слуша, малко е стресиран от душача, но ще се справи! Железен е.
В следващия пост: Няколко линка на Хачико от последните 2 дни.