Акита
Публикувано: 27 May 2011 - 08:30 AM

Собственика на американската акита пише - "Най-интересното е, че и двамата не могат да четат !"

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 02 June 2011 - 01:55 PM

Публикувано: 02 June 2011 - 02:51 PM
Bellboy, в 02 June 2011 - 11:55 AM, написа:

Как може да не се обадиш - ще те убия !?!?!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 02 June 2011 - 03:27 PM
Петя Кръстева, в 02 June 2011 - 02:51 PM, написа:
Как може да не се обадиш - ще те убия !?!?!

Няма страшно,ще се видим.Няма да пропусна възможност да намачкам двете красавици.

Иначе и аз на разходките се чувствам малко като слуга на звезда-само на младежа се обръща внимание.

Публикувано: 02 June 2011 - 10:54 PM

И наистина е крайно време да се видим барабар с кучовците. Няма да се плашите, моя Хачи си има "мълчалник" (аз така му викам на намордника) и е контролируем. Много ми се иска да видя и Норта и Химера. А пък ако можем да съберем Норта и Касъл на едно място - грешка няма да има!!! Петя, какво ще кажеш?

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 June 2011 - 08:25 AM

С нетърпение чакам да се видим, ще ти се обадя по телефона за да се разберем къде ! Ще пишем тук, ако има и други желаещи да за заповядат

Там видяхме и се запознахме с две много красиви женски американски акити от развъдник Микада ину на Пламен Митрев. Едната беше с гъбична инфекция - като се сетя косата ми настръхва ! Дано да ни се размине.............Иначе Химера расте - вече на височина е колкото Норта! Не ми позволява да я измеря правилно, като види жълтата ролетка се побърква, около 53-54-55 см. височина при холката и преди около месец тежеше 24 кг. , които въобще не и личат - струва ми се слаба....
Искам да споделя с вас една хубава новина!

Хубав ден на всички !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 June 2011 - 03:25 PM
едно прекрасно 4.5 месечно кученце с всички ваксини, без никакви здравословни проблеми (за скептиците) си търси човек който много да го обича. срещу ........ 1лв. (или друг вид символичен предмет)
цялото това нещо е породено само от любов към кученцето и породата. Така, че моля да пишат само хора които наистина познават породата и имат възможността да гледат такова кученце.

Публикувано: 03 June 2011 - 05:47 PM

Публикувано: 03 June 2011 - 09:20 PM
Bellboy, в 03 June 2011 - 03:47 PM, написа:

Ха,ха.....разсмя ме !

Bellboy е прекрасна млада дама, която много обича кучетата и е горда собственичка на голдън ! Видяла ме е в парка да се разхождам с непознат за мен младеж, който ме помоли да се разходи с нас ?!?!?!? Помислих си, че иска да краде Химера, която винаги е без повод.........

Bellboy радвам се, че пишеш тук ! Ще ти се обадя като организираме срещата - породата е без значение Хачи ще бъде с "мълчалник" - наморник !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 06 June 2011 - 12:53 PM

Нямах предвид кой е Bellboy, а за кой "младеж" говори Bellboy, на когото обръщат внимание. Сега като се чета сама себе си, виждам че съм се изразила мислоубийствено...

Кай много ми харесва!!!! Разкошен е! Белите акити по принцип с розови нослета ли са?
Чакам нови снимки на Химерка, да я видя, пък и на живо...предпочитам, защото е друго да имаш контакт с жувотното по този начин. И добиваш по-реална представа...

Петя, ако имаш някаква връзка с момчето, което иска такова куче, ето ти по-горе предложението на korbac, може би ще се навие, какво като е "американка", те не са по-лоши, напротив, поради заплождането им с други култивирани породи, те са по-малко (не казвам че не са въобще) агресивни, в сравнение с японските.
Слагай нашийник и повод докато е време, защото и Хачико играеше до 8-мия месец на поляната с всички кучета и тичаше свободно...ама ела сега да ни видиш...плътно на повод, няма пускане. Само на вилата ако успеем да се доберем някоя събота и неделя - в двора...и той пощръклява за около час-два, но после пак си се пльоска и разплува и лежи... Касъл, от друга страна пък сам си играе, няма нужда някой да му хвърля топка и да го забавлява...той сам се справя отлично. Ще се постарая съвсем скоро да ги снимам двамата заедно, за да ви ги покажа. На 66-68 стр. от темата има техни публикувани снимки, даже аз ги бях забравила, но по-актуалните са си друго нещо...

Иначе ние сме добре...едва дишаме в жегата и на разходка преди 19.00 часа не ни се и ходи...влачим се. Да му сложа шината направо си ме мързи, и все не се сещам, ама то като излезем навън и ушето ни все право, и аз честно казано и забравям...

Това засега, като направим сбирката "Акита-акита" + "Хъски-хъски" ще ви пишем за емоциите, пък може и да се присъедините към нас, ако желаете...

Поздрави, прегръдки и целувки на любимците ви!!!

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 06 June 2011 - 04:16 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 06 June 2011 - 10:15 PM
Все още любимото му нещо е да гризка ръцете ми, но с команда "Не!" спира и се озърта като гузен, знае че не е редно. Винаги сме на повод, вече свикна, но още не може да свикнем със тревата и постоянно има конюктивит. Много е жално да го гледам с насълзени очи постоянно, за това се опитвам да го държа из късо и само по алейките, далече от тревата.
За съжаление, онзи ден, когато го бях пуснал да потича с дългия (5м. повод) беше хванал кърлеж и днес не му се ядеше сутринта, нито на обед. Следобяд хапна малко, но с мъка и викнах веднага нашия доктор. Дойде, видя го и каза, че има гной и преглъща трудно. Бихме му инжекции, дадохме му 2 хапчета за вътрешно и външно обезпаразитяване. Сега 3 дни ще сме на инжекжии.
На някой случвало ли му се е да има паразити и в часност кърлежи и с какъв препарат е най-ефикасно да се махат?

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)