Антон Василев, в 22 October 2013 - 12:46 AM, написа:
lilianas, в 21 October 2013 - 11:21 PM, написа:
Антон Василев, в 21 October 2013 - 08:54 PM, написа:
Петя Кръстева, в 18 October 2013 - 08:45 PM, написа:
Кучето което пуснах наистина е линията на Казуми, но това няма нищо нито с Казуми нито с оценките които е получило?!?!? Не виждам защо Злати си се засегнала толкова лично - дори не знам и не ме интересува кой му е правил оценките....Резила е, че има развъдник, има сайт и то се показва по цял свят и ни се смеят и подиграват!
Ако го беше заплодил без да раздухва толкова много, може би щеше от отмине и замине. Това куче е извън стандарта - това го знае и собственика му /разговаряла съм с него и знаеш ли какви му баха думите -"Ами тя не трябваше да се допуска до разплод, ама....нали знаеш в България как е!"/ Прави му чест, че я е кастрирал - БРАВО!
Аз живея, работя и развъждам в България - това ме обижда! Контактувам с развъдници от цял свят, какво да им обясня? Че в България се взимат много лесно титли ли? Че не сме нормален народ, че нищо не работи както трабва? Че в България всичко е възможно?!?!?!
Развъдника ми в Роман беше посетен от италианци преди две седмици. Искаха да видят освен кучетата и условията при които се отглеждат! Дори е недовършен останаха изненадани. Амбицията ми е да не разочаровам никой който ми дойде на гости и никой, който си купи куче от мен, дори и кучета за домашни любимци каквито са бебетата на Киро и Казуми
Иве, извинявай - не те отразих въобще и не прочетох писанията ти. Извинявай, ако съм те засегнала с нещо - аз така виждам нещата и така ги пиша. Млада си - опитай! Учи се от тези леки спрачквания - има много истини в тях! Само гладай животните да са добре....
Поздрави! На Мариома снимки още не съм направила - изяде ми къщата
Защо винаги плюеш хората, ти безгрешната? Аз съм човек и греша, но се уча от грешките си и от грешките на хората и гледам да не ги повтарям за разлика от теб! Имам много по-големи амбиции и възможности от твоите, но не се хваля за разлика от теб, която си накупила Акити от цяла Европа без да имаш на представа как да кръстосваш кучетата. Няма смисъл да пиша повече, защото Златина добре те затапи.
Брях, сблъскваме се с добре платени членове на форума, явно!!! Петя е един от малкото хора тук, които ДЪРЖАТ НА ПОРОДАТА, а не на печалбата. И Петя винаги е била фен на всичко законодателно. А теб да питам - ТИ кога, как, и къде РАСОВО разпространи породата??? Къде, как и расово се постара тя да бъде РАЗБРАНА! Недей да хулиш, преди да си направил опит да направиш това, което ТЯ ПРАВИ, а именно да се пребори с ПЛАТЕНИТЕ ИЗЛОЖБИ, с ПЛАТЕНИТЕ развъдници, и с ВСИЧКО ПЛАТЕНО В БЪЛГАРИЯ!!! АЗ не съм член на този клуб, не съм член на асоциация, но гледам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВЕНА ЯПОНСКА АКИТА, ВНЕСЕНА ОТВЪН! Независимо откъде е внесена, МОЯТА АКИТА СИ Е ЯПОНСКА АКИТА С РОДОСЛОВИЕ!!! И НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ДА Я НАРИЧА НЕГОДНО КУЧЕ!!! Негодна е само и единствено защото ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ Я ЗАВЕЛА НА ИЗЛОЖБА!!!
МАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ НЕГОДНИЦИ ОТ КЛУБ "СЕВЕРНИ КУЧЕТА" КЪМ Българската федерация. Явно и ясно е че закони има, жалкото е че БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ СПАЗВАТ!!! Щот им опразнят джоба. В едно съм се уверила - всеки и всичко в БГ се прави с цел ЛЕСНА ПЕЧАЛБА. Петя е една от почти - неостаналите в БГ, които НЕ ПРАВЯТ ТОВА, и който я хули - да ходи да се снима с любимците си за ПО-ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА!!! Туйто! Вие сте си прости, и прости ще си останИтИ!
А пък най-малко от теб, Антон, очаквах такъв коментар, но явно си ТОТАЛЕН БЪЛГАРИН! Боже на моменти, направо се моля да бях циганка, толкова ме е срам!!!!
Аз написах 3 изречения в опозиция на Петя, защото тя плюе срещу мен. Не съм безхарактерен за да не отвърна. И никой не съм обиждал за разлика от вас .
СОРИ ЗА ОБИДАТА, АКО ТАКА СИ Я ПОЧУВСТВАЛ! Моята идея за този форум е корекции на мальишите, с оглед първокачествено гледане на кучето "акита".
Първо - ТИ СИ ОПОЗИЦИЯ, а после - ПЕТЯ ТЕ ПЛЮЕ???? Може би първо ти си плюл по нея, после тя - по теб, или ти си бил в опозиция, пък после тя??? Извинявай, ама явно не си безхарактерен, но ползваш думите, както на теб ти е угодно (като всички българи, естествено)! Да плюеш не е адекватно на опозиция, опозицията е изказване на мнение, което и аз правя в момента. НЕ ТЕ ПЛЮЯ!

Вход

Горе
Цитиране +