Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4351 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:dogs,horses,law

Публикувано: 10 January 2015 - 11:15 AM

Здравейте на всички,

От няколко дни сме горди собственици на кученце акита ину на почти 3 месеца - Мичио! :be_107:( По- късно ще пусна снимки. )Дойде си при нас с това име по паспорт и ние не смятаме да го сменяме, харесахме си го! Родословието е добро, мисля, без да съм проучвала задълбочено, тъй като целта беше да е домашен любимец, засега нямаме намерение да го водим по изложби. Ще се радвам да сме част от хората, които обожават породата и обичат животните изобщо! Поздрави и хубав ден на всички от нас!

Гинка Симеонова

#4352 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2015 - 02:06 PM

Това е новият член на сем. Симеонови- Мичи!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4353 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 04:31 PM

Показване на мнениетоmichi, в 10 January 2015 - 09:15 AM, написа:

Здравейте на всички,

От няколко дни сме горди собственици на кученце акита ину на почти 3 месеца - Мичио! :be_107:( По- късно ще пусна снимки. )Дойде си при нас с това име по паспорт и ние не смятаме да го сменяме, харесахме си го! Родословието е добро, мисля, без да съм проучвала задълбочено, тъй като целта беше да е домашен любимец, засега нямаме намерение да го водим по изложби. Ще се радвам да сме част от хората, които обожават породата и обичат животните изобщо! Поздрави и хубав ден на всички от нас!

Гинка Симеонова

Добре дошъл на Мичио :wub: Много е красив - живи и здрав да ви е, очакват ви много емоции и незабравими мигове. От кой развъдник е Мичи? Разбира се, ако искате може да споделите :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4354 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 04:37 PM

Само на 5 дена :wub: Заявките за бебетата са двойно от наличните, но все пак това не е поточна линия :ab_041: Живи и здрави всички!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4355 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 06:51 PM

Благодаря за добрите думи! Живи и здрави да са всички кученца и техните семейства!
Мичи взехме от М. Заркова, майка му е Beniko Go Yamamoto, таткото- Katsu Czandoria.

:md_064:

#4356 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 06:54 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 11 January 2015 - 04:37 PM, написа:

Само на 5 дена :wub: Заявките за бебетата са двойно от наличните, но все пак това не е поточна линия :ab_041: Живи и здрави всички!!!

Бебетата са прекрасни!!!!!

#4357 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 07:18 PM

Показване на мнениетоmichi, в 11 January 2015 - 04:54 PM, написа:

Благодаря за милите думи :smile: По мои препоръки Маги направи комбинацията от това заплождане :smile: и мисля, че се получиха добри бебета :smile: Едрият ръст на Бенка като женска се компенсира от по-дребният Хачи, който пък има други качества :smile: Линия на моята Ками и Хачи не са кой знае както като родословие, но си имат своите качества и при подходящо заплождане излизат страхотни бебета, които надминаха дори и моите очаквания :smile:
Живи и здрави да са всички бебета родини в България :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4358 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 07:36 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 11 January 2015 - 07:18 PM, написа:

Показване на мнениетоmichi, в 11 January 2015 - 04:54 PM, написа:

Благодаря за милите думи :smile: По мои препоръки Маги направи комбинацията от това заплождане :smile: и мисля, че се получиха добри бебета :smile: Едрият ръст на Бенка като женска се компенсира от по-дребният Хачи, който пък има други качества :smile: Линия на моята Ками и Хачи не са кой знае както като родословие, но си имат своите качества и при подходящо заплождане излизат страхотни бебета, които надминаха дори и моите очаквания :smile:
Живи и здрави да са всички бебета родини в България :smile:

Мисля си,че наѝ- важното е любовта и грижите за тези невероятни създания!!!
Адмирации, Петя, за всичко, което правите! Точно така трябва да се живее и работи- с желание, :re_037: хъс и любов- тогава, въпреки трудностите, нещата се получават рано и късно

#4359 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 07:54 PM

Нещо се обърках в цитирането, защото пиша през телефона!
Извинявам се и до скоро! :rc_036:

#4360 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 08:03 PM

michi, с риск отново да има съмнения, че пиша сама на себе си искам да ви благодаря още веднъж. Лесно няма никъде, но в БГ всичко се получава по някакъв такъв особен начин :smile: България има страхотен климат и добри условия за всички животновъди - нали сравнявам с другите държави. Какво ни е по-лошото - имаме уникален климат, много хубава земя /евтина земя/ може да се направят чудеса....Хайде да не изпадам в размисли, защото пак ще ме обявят за луда :ab_041: Въпреки, че най-големите промени и успехи доказано са направени от т.н. "луди хора" :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4361 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 08:05 PM

Показване на мнениетоmichi, в 11 January 2015 - 05:54 PM, написа:

Нещо се обърках в цитирането, защото пиша през телефона!
Извинявам се и до скоро! :rc_036:

Приятна вечер и е добре да пускате по-често снимки на красавеца за да следим развитието му.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4362 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2015 - 11:32 PM

Малко снимки от днес на Дая и нейното прекрасно семейство :wub: Голяма грация е Дая :wub: има много хубава стойка :smile: За новите посетители тук Дая е на 5 месеца и е бебе от последното ми кучило. Беше най-дребното бебе от всички, сега е красива, грациозна подрастваща кучка :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4363 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2015 - 10:46 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 11 January 2015 - 11:32 PM, написа:

Малко снимки от днес на Дая и нейното прекрасно семейство :wub: Голяма грация е Дая :wub: има много хубава стойка :smile: За новите посетители тук Дая е на 5 месеца и е бебе от последното ми кучило. Беше най-дребното бебе от всички, сега е красива, грациозна подрастваща кучка :dog:

Невероятна хубавица! Някак отива ужасно много на тези прекрасни млади хора!

Ето и малко снимки от нас от вчера- сняг и свобода, жалко,че не може всеки ден да е така!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4364 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2015 - 12:14 PM

[quote name='Петя Кръстева' date='11 January 2015 - 08:03 PM' timestamp='1420999421' post='1149653']
michi, с риск отново да има съмнения, че пиша сама на себе си искам да ви благодаря още веднъж. Лесно няма никъде, но в БГ всичко се получава по някакъв такъв особен начин :smile: България има страхотен климат и добри условия за всички животновъди - нали сравнявам с другите държави. Какво ни е по-лошото - имаме уникален климат, много хубава земя /евтина земя/ може да се направят чудеса....Хайде да не изпадам в размисли, защото пак ще ме обявят за луда :ab_041: Въпреки, че най-големите промени и успехи доказано са направени от т.н. "луди хора" :ab_041:
[/quote
Петя,България е наистина прекрасна страна! Пътуваме много и ми е ясно,че навсякъде е трудно! Факт е,че тук е малко по-трудно.....Може би хората са по-"трудни".
Поздрави и хубав ден!

#4365 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2015 - 10:42 AM

Здравейте michi,
разбарах, че не ползвате фейсбук за да се присъедините към групата за акита, затова ако имате някакви въпроси относно отгреждането на сладура не се притеснявайте да ги задавате тук. Ако се нуждаете от по-спешно мнение може да ми звънете както на мен, така и на Маги.

Поздрави и хубав ден!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4366 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2015 - 11:18 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 14 January 2015 - 10:42 AM, написа:

Здравейте michi,
разбарах, че не ползвате фейсбук за да се присъедините към групата за акита, затова ако имате някакви въпроси относно отгреждането на сладура не се притеснявайте да ги задавате тук. Ако се нуждаете от по-спешно мнение може да ми звънете както на мен, така и на Маги.

Поздрави и хубав ден!

Благодаря,Петя, вероятно ще се наложи да се чуваме с вас или с Маги,пък ще ми е приятно, някак ми се струва,че сме от една порода!!!
Засега като че ли се справяме, прилагам подходи от конете(предполагам Маги ви е казала, че там разбирам повечко), странното е, че се получава, само с пишкавето вкъщи още не можем да се оправим, но вярвам, че и това ще стане , надявам се поне!
С пожелания за хавана седмица и до скоро!

#4367 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2015 - 12:34 PM

Показване на мнениетоmichi, в 14 January 2015 - 09:18 AM, написа:

Здравейте michi,

Поздрави и хубав ден!

Благодаря,Петя, вероятно ще се наложи да се чуваме с вас или с Маги,пък ще ми е приятно, някак ми се струва,че сме от една порода!!!
Засега като че ли се справяме, прилагам подходи от конете(предполагам Маги ви е казала, че там разбирам повечко), странното е, че се получава, само с пишкавето вкъщи още не можем да се оправим, но вярвам, че и това ще стане , надявам се поне!

Да, явно сме от "една порода" :smile: Вие сте вторият човек, който има конна база и проявя интерес към породата :smile: аз също много обичам коне :smile: Даже зет ми, който е лекар по професия се шегуваше с мен, че няма да се изненада, ако и коне започна да гледам :ab_041: Кучето и коня ги свързвам с нещо много силно и това според мен е усещането за свобода...Свободата като усещане я сравнявам с тичащ кон :hb_027:

Относно пишкането в къщи ще се оправите, но е необходимо повечко постояннство и търпение. Като начало често извеждане, като постепенно съкръщавате бройките извеждания. И другото много важно е да се прави в определини часове. Създаването на режим на разходките е много важен и действа безотказно. Въпрос на време е да свикне - те са много умни същества :smile:

До скоро :smile:

P.S. Интересно ми е какъв подход ползвате, който използвате и при конете?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4368 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2015 - 01:40 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 14Пак добре,uary 2015 - 12:34 PM, написа:

Показване на мнениетоучилищеhi, в 14 January 2015 - 09:18 AM, написа:

Здравейте michi,

Поздрави и хубав ден!

Да, явно сме от "една порода" :smile: Вие сте вторият човек, който има конна база и проявя интерес към породата :smile: аз също много обичам коне :smile: Даже зет ми, който е лекар по професия се шегуваше с мен, че няма да се изненада, ако и коне започна да гледам :ab_041: Кучето и коня ги свързвам с нещо много силно и това според мен е усещането за свобода...Свободата като усещане я сравнявам с тичащ кон :hb_027:

Относно пишкането в къщи ще се оправите, но е необходимо повечко постояннство и търпение. Като начало често извеждане, като постепенно съкръщавате бройките извеждания. И другото много важно е да се прави в определини часове. Създаването на режим на разходките е много важен и действа безотказно. Въпрос на време е да свикне - те са много умни същества :smile:

До скоро :smile:

P.S. Интересно ми е какъв подход ползвате, който използвате и при конете?

Чак конна база нямам, засега само коне!!!
А относно подхода, ползвам команди за движение, оказва се, че поводът си е повод!

Щ
Мичи го извеждам по 3-4 пъти на ден за по час
и нещо, не знам дали е достатъчно! Пак добре, че работата ми е такава,че мога и това да си позволя,защото децата са на училище и не могат да се включват през деня!
До скоро! Пак ще пиша!!!

#4369 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2015 - 12:45 PM

Показване на мнениетоmichi, в 14 January 2015 - 11:40 AM, написа:

и нещо, не знам дали е достатъчно! Пак добре, че работата ми е такава,че мога и това да си позволя,защото децата са на училище и не могат да се включват през деня!
До скоро! Пак ще пиша!!!

Привет,
зависи от кучето, може и с извеждания по 3-4 пъти на ден да се постигне резултат :smile: При мен Мару беше на такъв режим и свикна много бързо, въпреки че бях подготвена за по-бавно "влизане в релси"

И тук да пусна една снимка на Dayhime Ami, която замина за Испания :wub: По думите на нейната собственичка климата там и се отразявал много добре, имали хубава и евтина храна. Вчерашното меню на момичето е било риба, която тя обожавала :wub: Кучето е много, много красиво....Ако Имари в бъдеще ми роди още едно подобно куче ще си го оставя за себе си :smile: В момента работата ми е да следя какво се ражда, освен като визия, но и като здравословно състояние.

Пожелавам ви хубав ден и успешна седмица :smile:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4370 Потребителят е офлайн   michi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2015 - 05:56 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 19 January 2015 - 12:45 PM, написа:

Показване на мнениетоmichi, в 14 January 2015 - 11:40 AM, написа:

До скоро! Пак ще пиша!!!

Привет,
зависи от кучето, може и с извеждания по 3-4 пъти на ден да се постигне резултат :smile: При мен Мару беше на такъв режим и свикна много бързо, въпреки че бях подготвена за по-бавно "влизане в релси"

И тук да пусна една снимка на Dayhime Ami, която замина за Испания :wub: По думите на нейната собственичка климата там и се отразявал много добре, имали хубава и евтина храна. Вчерашното меню на момичето е било риба, която тя обожавала :wub: Кучето е много, много красиво....Ако Имари в бъдеще ми роди още едно подобно куче ще си го оставя за себе си :smile: В момента работата ми е да следя какво се ражда, освен като визия, но и като здравословно състояние.

Пожелавам ви хубав ден и успешна седмица :smile:

Прикачен файл 10922459_834214399953798_8945325385293460806_n.jpg

Здрасти отново!
Вероятно е твърде досаден въпросът,защото знам ,че е писано по него, но все пак е ми е важно мнението ви относно храната- а именно, Мисля да храним Мичиган с готвена храна, но тъѝ като ме притеснява дали ще успея да съчетаят всичко необходимо, питането ми е как и кога да добавям и суха храна,редно ли е изобщо да се комбинират? Предварително благодаря за отделните време и внимание!
Успешна седмица на всички!!!!!

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема