Петя Кръстева, в 21 June 2015 - 09:55 AM, написа:
не че се чувствам засегната от коментарите на "старите кучета ", но нека все пак говорим с факти!!! .......
Как не ви е срам въобще да ми говорите за глупости и се заяждате без да ме познавате?!?!?! Тази жена е наследила развъдната дейност от баща си, аз развъждам в БГ от 2012 година.
То затова в БГ нищо не върви, защото сме като вица с казана, ако един се опита да излезе, то 100 го дърпат надолу. Пък и един ми говореше за линии......ужас!!!
Майната ви, без извинение!!!
Гаси му и логиката!
Кои са фактите?!
Аз не развъждам, но съм от старите кучета, които явно имаме по-различна представа от що е то форум, мнение, заключение, а още повече и развъдчик и намирам за много сходно мнението на mik с моето. Споделям го напълно и искам да добавя, че развъдчик, който е отдаден на породата и развитието й, се простира до прочетено, видяно и далеч не свършва с "на мен ми харесва тази линия". Важно е какво в световен мащаб е мнението, а не на някой си, още повече прохождащ. Има развъдчици с опит десетилетия назад, които много интересно защо, не си позволяват окачествяване и коментар на което и да било куче, което тук очевадно е нещо нормално от 2012 насам. Не знам ПР ли е, радост от откритото ли е, но определено е доста тягостно и еднообразно за всеки влязал в темата. До там ли се простира развъждането, ... на открий и постни?! Така ли би подходил един уважаващ себе си развъдчик?! ....
Ох! Усещам как и аз започвам монологично :) ...
А ругатнята за финал дори не знам как да коментирам ...

Вход

Горе
Цитиране +