Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#641 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2014 - 07:20 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 April 2014 - 07:18 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 09 April 2014 - 05:16 PM, написа:

Доколко си спомням бяхте обучавали куче за водач на хора с ограничено зрение. Време е да използвате кучето
http://forum.dog.bg/...ost__p__1136596

Иване, ти на колко годинки си? Ти не виждаш ли че това което пишеш подтвърждава това което казвам?)))))))))))))

Само ти виждаш бутон редактирай в моя профил и само ти твърдиш, че при кучето няма аy

#642 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:22 PM

Нулите в математиката са овални, но в кинологията се срещат и кръгли.

#643 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 09 April 2014 - 07:23 PM

Хората попитаха за квалификацията. Защото аз имам интереси към зяпането на телевизия, ама нямам самочувствието на инженер, нито дипломата за такъв.

#644 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 09 April 2014 - 07:24 PM

Показване на мнениетоБПК, в 09 April 2014 - 05:20 PM, написа:

Доколко си спомням бяхте обучавали куче за водач на хора с ограничено зрение. Време е да използвате кучето

Иване, ти на колко годинки си? Ти не виждаш ли че това което пишеш подтвърждава това което казвам?)))))))))))))

Само ти виждаш бутон редактирай в моя профил и само ти твърдиш, че при кучето няма аy

Не само аз твърдя че при кучета няма "ау", и други хора го твърдят, защото таково животно при кучета НЯМА. Ти миналата година се разбесня тук да обясняваш на всички как не разбираме от "ау" като ти обяснихме човешката че такава формула при биологичен вид Канис НЯМА. Как ще редактираш мнението си преди година? Бутон "Редактирай" е само за моментна корекция, правописна грешка и важи за ден-два колкото да се върнеш и да корегираш мнението. То мнението е лесно - то граматически се корегира, но тъпотията е безнадежен случай.

На колко години си и къде си завършил?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#645 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:29 PM

Maйко мила :ab_041: Какво го питат, какво отговаря! :ab_041: А бе човек, ти адекватен ли си?
Аз чакам родословието, защото дори не мисля, че кучето е питбул, не говорим само за ред.
Фурия не те пита какви интереси имаш, а какво образование имаш, за да провеждаш такива курсове. Иначе и аз имам интерес към инфо за космоса, но не съм седнала да правя курсове за космонавти :ab_041:
От генетика всички те видяхме колко вдяваш...

И много умело избегна въпроса за Клеопатра, но когато човек е на път да загуби живота си заради лумпени, не е много определящо какви други вредни продукти се предлагат на пазара. Сякаш казваш "Може жената да умре и да имам нещо общо с кучето, ама те и цигарите са вредни!". Дай малко по-сериозно...
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#646 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 09 April 2014 - 07:33 PM

Attera
Той се е разграничил от Клеопатра.

Показване на мнениетоБПК, в 08 April 2014 - 08:44 PM, написа:

Клуба не е частно лице и не притежава кучета. В клуба членуват собственици на кучета, които лично отговарят за любимците си. Собственика на Клеопатра не е клубен член, не е членувал и в миналото. Надявам се поне веднъж да си доволна от отговора ми. Съжалявам, че се случват трагични инциденти с животни, в случая с питбули, но не мога да проумея защо толкова много се надявате Български Питбул Клуб да е замесен по някакъв начин със случилото се. Ние бяхме потърсени два дни след инцидента от хора борещи се за оцеляването на кучетата, всичко останало го следим от медиите. Лека Вечер!

User's Signature

#647 Потребителят е офлайн   Layla89 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:33 PM

Показване на мнениетоБПК, в 09 April 2014 - 05:31 PM, написа:

Показване на мнениетоLayla89, в 09 April 2014 - 10:05 AM, написа:

Като казахме генетика на окраските на АПБТ от достоверен източник...

http://www.adbadog.c...s.asp?fspid=101 :rc_036: :ae_085:

Сега може пак да ме упрекнете, но това, което го пише на страницата на ADBA е грешно, въпреки, че източника уж е достоверен. As e доминантен алел и Ay е доминантен алел. Как става така, че два алела са доминантни?

ИЗкарай си ако обичаш главата от задника - НЕ е шапка и пак чети внимателно какво пише там ,че май само ти не го разбра .

Но и аз мога да ти го обясня , когато има dominant yellow се подтиска черното,а когато е dominant black кучето е чисто черно и ОЧЕИЗВАДНО няма алел dominant yellow . Ся достатъчно ясно ли ти го написах?

Best regards,
инж. Л.Серопян
User's Signature

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Качена снимка

#648 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:40 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 April 2014 - 07:33 PM, написа:

Attera
Той се е разграничил от Клеопатра.

Аз това го видях, но още се чудя защо дума не обелват за Цезар. Само тя можела да се реабилитира, само за нея имат стопанин, хвърля се вината на другото куче, областната му представителка твърди, че тя или нейни познати познават стопанина от около 2г (на колкото е Клеопатра)... Не можели да поемат нови кучета, но за нея се метнаха директно и настояват. С какво тя е по-специална от всички останали, включително и от Цезар, с който са на едно дередже? Та даже той е по-зле, горкият.

И като вземат Клеопатра, тоя льольо ли ще обучава новия й стопанин? Ако пак стане инцидент, кой ще носи отговорност? Щото нали осиновено през клуба куче става клубно. Или ще обясни и на новия човек как да си направи леглото на кошарка за по-сигурно...

П.П. Родословието, още помня :db_046: И за другите въпроси чакам отговор.
User's Signature

#649 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:46 PM

Attera
Елементарно, драги ми Уотсън, нали женска и не кастрирана, за това ламтят))))))
User's Signature

#650 Потребителят е офлайн   Layla89 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:55 PM

Фурия , вече и двете кучета са кастрирани доколкото знам :af_089:
User's Signature

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Качена снимка

#651 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:56 PM

Оф, леле, тва ли било. Не се сетих, наистина, моя грешка :smile:
Знам как се търси наистина добър стопанин за питбул (и то далеч по-добре изглеждащ от техните), затова изпадам в потрес като гледам как ги шъткат за 10мин тия кучета, често по цигани. Та вече съм пристрастна в това отношение.

П.П. Ще му дам малко спокойствие, че като нищо и бутона за нов отговор ще изчезне само на неговия профил :ab_041:
User's Signature

#652 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 07:58 PM

Показване на мнениетоLayla89, в 09 April 2014 - 05:55 PM, написа:

Фурия , вече и двете кучета са кастрирани доколкото знам :af_089:

Толкова скоропостижно? Като човек, притежавал до скоро доминантен кастриран мъжкар, отговорно мога да твърдя че кастрация не е панацея.И като човек, притежавал женска кастрирана такава - пак заявявам същото.

Иване... Та какво и къде си завършил, може ли да ми кажеш? Любознателна съм.
User's Signature

#653 Потребителят е офлайн   Layla89 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:05 PM

Директно от страницата на питбул клуба

Цитат

Vasko Vasev
Какво става с Цезар и Клеопатра?Има ли шанс да не ги убият?
Харесвам · · 4 април в 20:25

Bulgarian Pitbull Club Полаганите усилия са в тази посока. Вече са кастрирани и разделени в отделни клетки. Цезар започва да изпада в апатия.
5 април в 01:50 · Променено · Харесвам

Поне няма да ги развъждат ,а за поведението им не знам какво ще става..
User's Signature

Качена снимка

#654 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:07 PM

Ако 4 лапи са ги иззели, ква работа има там Иван с БПК? Та той дори не е в България.
User's Signature

#655 Потребителят е офлайн   Layla89 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:09 PM

Той има хора, които са ходили да видят кучетата и качват снимки и клипове...Едва ли той е ходил.
User's Signature

Качена снимка

#656 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 08:26 PM

тогава как ще разписва експертизи??????????????????

Този човек къде е учил, къде е стажувал, при кой?
User's Signature

#657 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 09:08 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 April 2014 - 07:24 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 09 April 2014 - 05:20 PM, написа:

Не само аз твърдя че при кучета няма "ау", и други хора го твърдят, защото таково животно при кучета НЯМА. Ти миналата година се разбесня тук да обясняваш на всички как не разбираме от "ау" като ти обяснихме човешката че такава формула при биологичен вид Канис НЯМА. Как ще редактираш мнението си преди година? Бутон "Редактирай" е само за моментна корекция, правописна грешка и важи за ден-два колкото да се върнеш и да корегираш мнението. То мнението е лесно - то граматически се корегира, но тъпотията е безнадежен случай.

На колко години си и къде си завършил?

Моля те нека пак да го видим написано от отговорничката по развъдната дейност за Чау Чау. Напиши отново, че ay не същаствува при кучетата. Моля те след толкова снимки от научни публикации, които показах просто е екстаз да чета, че нямало такъв алел. Направи ми това удоволствие още веднъж. При кого беше учила един семестър кинология? Дали те е учил на това?

#658 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 09:10 PM

Нина за Цезар съм отговорил на същия въпрос на страничката във фейсбук, ти следиш и там.

#659 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 09:16 PM

Показване на мнениетоLayla89, в 09 April 2014 - 07:33 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 09 April 2014 - 05:31 PM, написа:

Показване на мнениетоLayla89, в 09 April 2014 - 10:05 AM, написа:

Като казахме генетика на окраските на АПБТ от достоверен източник...

http://www.adbadog.c...s.asp?fspid=101 :rc_036: :ae_085:

Сега може пак да ме упрекнете, но това, което го пише на страницата на ADBA е грешно, въпреки, че източника уж е достоверен. As e доминантен алел и Ay е доминантен алел. Как става така, че два алела са доминантни?

ИЗкарай си ако обичаш главата от задника - НЕ е шапка и пак чети внимателно какво пише там ,че май само ти не го разбра .

Но и аз мога да ти го обясня , когато има dominant yellow се подтиска черното,а когато е dominant black кучето е чисто черно и ОЧЕИЗВАДНО няма алел dominant yellow . Ся достатъчно ясно ли ти го написах?

Best regards,
инж. Л.Серопян

Значи когато има dominant yellow се подтиска черното,а когато е dominant black кучето е чисто черно и ОЧЕИЗВАДНО няма алел dominant yellow, , когато има dominant yellow се подтиска черното,а когато е dominant black кучето е чисто черно.

Хаха голяма забава е тук. Погледнете страницата от линка на ADBA, там и двете са доминантни, ама кое е по-доминантното не разбрах. Йелоу подтиска черното, но пък няма доминантно йелоу, то подтиска без да си иска :-)

#660 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2014 - 09:21 PM

Тук пише за Цезар

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32